4 Ekim 2009 Pazar


11 EYLÜL GİBİ SALDIRI PLANLIYORLARDI

Her şeyi yuttukta pkk destekçilerinin “kürt açılımı” (demokratik açılımı) nı sabote etmek istemeleri kadar mantığa aykırı bir şey olabilir mi? Yalanını yiyeyim sabah. AKP;Fettullahçı basın ve emniyete sızmış elemanları bir taşta iki kuş vurma derdinde mi?Daha birkaç ay evvel;polisle çatışarak ölen bir Devrimci Karargah üyesi terörist pkk ya destek verdiklerini açıklamadı mı?



İstanbul, Diyarbakır, Aydın, Ankara ve Denizli'de Devrimci Karargah örgütü üyelerinin sansasyonel eylem hazırlığında olduğu ortaya çıktı.
Örgütün, lüks araçların yakılması, uçak kaçırma, siyasiler ile iş adamlarına suikast planladıkları belirlendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan örgüt üyesi 17 kişi, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Örgüt üyelerinin birçok sansasyonel eylem hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Örgütün planladığı sansasyonel eylemlerden bazıları şöyle; 11 Eylül tarzı bir uçak kaçırma, Demokrat Parti (DP) eski Genel Başkanı Mehmet Ağar'a ve iş adamlarına suikast, Tuzla'da bazı tersanelere saldırı, Zaman Gazetesi'nin kamyonlarının ya da depolarının yakılması, İstanbul ve İzmir gibi illerde sahil yerlerindeki lüks yatların yakılarak demokratik açılım sürecinin sabote edilmesi. İstanbul Adliyesi'ne getirilen örgüt üyeleri, yoğun güvenlik önlemleri altında binaya alındı.
"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

Hiç yorum yok: