14 Mayıs 2010 Cuma

ONUR VE NAMUSUN SATILDIĞI GÜNLER








Baykal’a şantaj kasetinin doğruluğu üzerinde hiç durmadım. Çünkü doğru olmadığı kesindi. İnsan psikolojisinden az çok anlayan herkesin burada iki bağımsız insanın görüntüleri olduğunu anlaya bilirdi.
Görüntülerde iki yalnız insan dolanıyordu.
İzledim çünkü buradaki kadının gururunla ve şerefinle bu rezil insanların ne kadar oynayabildiğini, ne kadar ileri gidebildiklerini görmekti istedim.
Gölge, elbise gibi ayrıntıları görebilmek için defalarca izledim. Amaç Baykal’ı aklamak değil, oradaki hanım efendiye yapılanı kaldıramadığımdan. Kendimce birçok hata buldum ama bu gün Tacidar Seyhan şüphe götürmez bir şekilde ispatladı.

Artık kaset falan diyenlerin, en geri zekâlı bağnazların bile gözüne sokulabilecek bir veri bu. Baykal otururken uzun kollu gömlekle, kalkıp giderken kısa kollu.
Artık buna görüp de inanmayana sakın mantıklı açıklama yapmaya kalkmayın.
Yine söylüyorum.
Cia,mossadla haşır neşir olan ve kendilerince ajancılık oynayan bu yeniyetmeler teknolojiyi kullanırlar,kullanıyorlar.Bunu Türkiye’nin çeşitli yerlerinde bilakis gözümle gördüm.Bunların kimisi doktor kimisi avukat kimisi öğrenci.Atatürkçü gençlik bilgisayarı görmemişken bunlar bilgisayarların başındaydı.Ama esaret altındaki beyinleri, ve güvensizlikleri o kadar belirgindi.Bilakis içlerine girmiş çıkmış biri olarak bunu söylüyorum.Tam bir zavallılardır.Millet sağcı/solcu diye birbirinin ağzını burnunu kırarken bu sünepeler şalvara döndürdükleri koyu renk pantolonlarıyla üniversite köşelerinde saidi-kürdi’nin kitabını okuyoruz görüntüsünde miskin miskin sürtüyorlardı.Bir yatak için,iki kaşık yemek için kişiliklerini satmış fakir Anadolu köylüsü çocuklarıydı bunlar ve kimseden tepki almıyordu.Sonra din gibi herkesin yumuşak karnını gıdıklıyorlardı.Ama verilen konferanslarda Atatürk ve Cumhuriyet rejimine düşmanlık milim milim beyinlerine işlendi. AKP iktidarıyla ilk defa sünepelikten kurtulma fırsatı buldular.En coşkulu zamanları,gençliklerini 70 lik dede,nine gibi yaşadılar ve artık bu sünepeler bir meslek sahibi,karşılarında nefret ettiği normal insanlar elpençe divan duruyor.Ayrıca yabancı istihbaratların AKP ile yakın teması bunlara sundukları “siz ne yaparsanız yapın sınır-kanun tanımayın,biz arkanızdayız” telkinleri onların bir yerlerini öyle bir tavana vurdurdu ki 15/20 yıl öncesinin kavga görünce tüyen sünepeleri aslan kesti.
Ama bu yükselişi sindiremediler.
Milli piyangodan köşeyi dönen ne olduğunu sapıtanlar gibi TC’nin her şeyini altüst edebileceklerini, komutanları içeri atabileceklerini, partileri çökelte bileceklerini düşündüler. Ama 20/30 yıldır ektiklerini ve “Müslüman, terbiyeli, okumuş çocuklar” imajını 8 yıllık AKP iktidarında yerle yeksan ettiler.Üstelik bunu düşmanı oldukları masonlara,siyonistlere,emperyalistlere,ABD ve AB ye yalvararak yaptılar.Kendilerini üniversitede satmışlardı şimdi ruhlarını,namuslarını sattılar.
Ama geri dönülmez bir uçurumun eşiğindeler ve tutunacak tek bir dalları kalmadı. Artık kadınların,kızların gizli gizli cıplak görüntülerini çekip işleyip,kesip,yapıştırıp son kozlarını oynadılar.
Bu görüntülerle artık onur ve şereflerinin, Müslümanlıkla alakalarının kalmadığının tamamen siyonist bir felsefe ve düşünce yapısına teslim olduklarının tipik göstergesidir. Bu ruh hallerinin içler acısı durumunun dışa vurumudur.
Her şımarıklığın bir sonu var.
ONUR VE NAMUSUN SATILDIĞI GÜNLERDEYİZ.

 

"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."