10 Aralık 2009 Perşembe

İMAM BU SEFER DAHA BETER BİŞE YAPTI. 
MIÇTI.


Bir devlet düşünün ki; bir bölgesinde meydana gelen terör olayı sonucunda 7 fidan gibi gencini yitirsin.

Bir devlet düşünün ki başındakilerse kalksın değişik açıklamalarla bunu yapanların bilinen teröristler olmaya bileceğini, açılım zırvalıklarının ve uydurdukları ve hala terör örgütü olup olmadığı bilinmeyen ama bir birinden habersiz birçok kişinin bu örgütün elamanı diye içeride tutulduğu kişilerin yaptığını söyleye bilsin.

Bir devlet düşününki; iktidarın başındaki partinin genel Başkan Yardımcısı 1993 te meydana gelmiş ve 33 cana mal olmuş ve teröristlerin başarı olarak ilan ettikleri bu rezil, alçak terör olayı için “o askerlerin nasıl şehit edildiği karanlık bir nokta” diye bilsin.

“Düşman üretme paranoyası nedir biliyor musunuz? Şu an Ergenekon diye bir dava görülüyor. Onun da mantığını ifade edelim. Bir mahallede hiç hırsızlık vakası yoksa mahalle bekçisinin önemi kalır mı? Kalmaz. Mahalle bekçisi akıllıysa kendi konumunu muhafaza etmek için mahallede hırsızların kol gezdiğini yayması lazım. Hatta daha akıllıysa arada bir iki kapıyı kendisinin yoklaması lazım. İşte Ergenekon budur.”  Diye bilsin.

Diğerlerini saymaya gerek yok.
İktidarın başındaki partinin genel Başkan Yardımcısı bunu derse akla imam cemaat sözü geliyor.
Ama bu sefer imam daha beterini yaptı.
Anladınız siz onu. 
Peki, genel başkan yardımcısı şimdi söylediklerinden utanmayacak mısın?
Nerdeeeee…




"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."
NEREDE?
 DARBE ÇIĞIRTKANLIĞI
SİZİN BU ZAMANA KADAR DEDİKLERİNİZ VE YAPTIKLARINIZLA OLMADIYSA BUNDAN SONRA OLMAZ.
 KORKMAYIN.



Muhalefetin her dediğine balıklama atlayan AKP; Onur Öymen’in Tunceli açıklamasını medya gücünü kullanarak saptırıp teröristlerin eline koz verdiği gibi şimdide bu sözlerin peşine düştü.
Tüm yandaş medyasında, liboşlar, Fettoşcular, Kürtçüler yırtınıyor.
“darbe çığırtkanlığı yaptı” mış...




"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."
BİR ABD PROJESİ OLARAK AKP  

MERDAN YANARDAĞ


"AKP, Washington tarafından geliştirilen ve merkezinde "Ilımlı İslam" siyasetinin bulunduğu Büyük Ortadoğu Projesi'nin stratejik bir ürünüdür. Üstelik tasarlanmış, planlanmış ve sınırları çizilmiş bir projedir. Doğunun kalbine sokulmuş bir Truva Atı'dır." 

"AKP; ABD tarafından geliştirilen "Büyük Ortadoğu Projesi" ve "ılımlı İslam" siyasetinin bir ürünü, Washington'da tasarlanmış ve Ankara'da yürürlüğe konulmuş politik bir projedir."

Fuller, 2000 yılında Türkiye hakkında yaptığı "şaşırtıcı" bir yorumda aynen şunları söylüyor:

"Türkiye, yakın bir gelecekte iki partili bir temsil sistemine gebe... Kökleri geçmişe dayanan ekonomik kriz, iktidardaki koalisyon (Bülent Ecevit liderliğindeki 57. Hükümet'ten söz ediyor) partilerinde büyük deprem yaratacak. Fazilet Partisi'nden kopan bir grup ılımlı İslamcı, geniş tabanlı bir siyasi oluşuma gidecek. Bazı etkin siyasetçiler, partilerinden istifa ederek bu yeni oluşuma katılacak. Yeni oluşum kartopu gibi büyüyüp gelişecek. Türkiye'de yakın gelecekte ılımlı islamcılar iktidara gelecek. Ilımlı İslamcıların yanında İslami söylemlere ters düşmeyen ılımlı sol bir parti de Meclis'e sokulacak."
(Akt. Prof. Dr. Ümit Özdağ, Yeniçağ gazetesi, 29.4.2004)

Ne demeli?
Yukarıdaki satırlar bir "analiz" olmanın çok ötesine geçmiyor mu?
Fuller, sizce de tasarlanmış, bağlantıları kurulmuş ve bir ihtiyat payı bile bırakmaya gerek duymayan   kesinlikteki bilgilerden  (buraya dikkat, 2000 yılından söz ediyoruz)  hareket etmiyor mu?
Eğer Fuller bir falcı değilse, yeryüzünde bu kesinlik ve şaşmazlıkla ortaya konulan başka bir siyaset öngörüsünün örneği var mı?
Çünkü bu öngörüdeki her şey neredeyse gerçekleşmiş durumda."


"Zamanın AB Dönem Başkanı ve Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Bernard Bot, 25 Aralık 2004 tarihli The Washington Times gazetesinde yazdığı yazıda, Türkiye'nin Avrupa için neden gerekli olduğunu şaşırtıcı bir açıklıkla şu şekilde yazıyordu:

"AB, Türkiye'nin üyeliği sayesinde Suriye, Irak, Ermenistan ve Kafkaslara sınırdaş olacak. Avrupa ve Büyük Ortadoğu birbirine
coğrafi olarak yakınlaşacak.(...)Türkiye'nin katılımı AB'nin terörle mücadeleye yönelik siyasi ve askeri kapasitesini de güçlendirecek ve uluslararası barışı ve istikrarı ileriye taşıyacak. ABD, Avrupa'dan, küresel güvenlik yükünü daha fazla paylaşmasını isterken haklı. İşte, Türkiye'nin güçlü ordusunun yardımıyla, AB bu yükü daha fazla omuzlayacak. Türkiye'nin Afganistan'daki NATO operasyonlarında oynadığı rol, potansiyelini gösterir nitelikte."


(Bernard Bot, The Washington Times, 21.12.2004)

Bu değerlendirme üzerine daha fazla söz söylemeye gerek var mı bilmiyorum. Demokrasi, insan hakları filan, artık asıl amacı gizlemiyor bile. Anlaşılan, gizlemek gibi bir niyetleri de yok. Ancak, Avrupa'nın üstünde küçük bir "soru"nun çengeli hâlâ asılı durmaya devam ediyor; Türkiye
ABD'nin Truva Atı olabilir mi?" 

"Türkiye'nin son 15–20 yılına damgasını vuran "demokrasi" ve "insan hakları" mücadelesi sınıfsal, politik, ideolojik ve felsefi bağlamından koparak, çoğu kez karşıtına hizmet eden soyut bir 'Voltaire'cilik halini almaya başladı." 





"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."