7 Şubat 2010 Pazar

24 NİSAN YAKLAŞIYOR-YALANLARA HAZIR OLUN.
ERMENİ DİYASPORASI = PROFESYONEL KÜRESEL DİLENCİ
 HRANK DİNK'İ KATLEDEN DİYASPORA YALAN DOLANLA "HEPİMİZ ERMENİYİZ" DİYE KUŞ BEYİNLİLERİ BAR BAR BAĞIRTIRDI.
ARKASINDAN   FUTBOL AÇILIMIYLA GELİŞEN VE EMPERYALİST ÇAKALLARIN ÖNÜNDE GÜLÜCÜKLER SAVURAN DAVUTOĞLU ERMENİ MESLEKTAŞININ BEŞ KARIŞ SURATINA RAĞMEN  TAVİZLER YAĞDIRDI.
AMA YALANLAR BİTMEDİ.
VE YİNE BİZ DUYARSIZ ,ERMENİLER EMPERYALİSTİN OYUNCAĞI VE KÜRESEL DİLENCİ,İKTİDARIMIZDA EMİR ERİ OLDUĞU SÜRECE BU SORUNLAR ÇOK DAHA  ARTARAK DEVAM EDECEK.BUNDAN ŞÜPHENİZ OLMASIN.
YENİ YALANLARA HAZIR OLUN.
KARŞIMIZDA PROFESYONEL KÜRESEL DİLENCİLER VAR.


Akyüz, "Resimde, hayvanları çok seven Atatürk, önünde oynaşan dört veya beş köpek yavrusunu seyrediyor. Resmin üst tarafında eşi Latife Hanım'a bir sunu ve imzası yer alıyor. Atatürk'ün Latife Hanım'la evliliği 29 Ocak 1923 ile 5 Ağustos 1925 yılları arasında olduğuna göre, resim bu yıllar arasında çekilmiş, daha sonra Çankaya Köşkü'nde sergilenmiştir. Atatürk, her zamanki gibi temiz ve şık kıyafeti ile büyük bir ağırbaşlılık ve asalet içinde oturuyor. Atatürk'ü, önünde oynayan köpek yavruları ile gösteren fotoğraftaki köpek yavruları silinerek, bunların yerine fotomontajla bir çocuk cesedi yerleştirilmiştir. Buna rağmen köpeklerin sırt ve bir kısım görüntüleri yok edilememiştir. Resmin çekildiği tarihten çok önce olduğu iddia edilen asılsız soykırıma temel yapılmak istenmiştir. Asıl resimdeki mekanda yer alan pencere, aralık vaziyetteki kapı ve hepsinden önemlisi eşi Latife Hanım'a sunu ve imzası aynen durmaktadır. Bütün bunlar, resimde utanmazlık ve ahlaksızlık ölçüsünde büyük bir sahtekarlık yapıldığını açık bir şekilde ortaya koymaktadır. Bu resim 2005 yılında düzenlenerek, aynı yıl Amerika'da bir üniversitede Ermenilerin yaptığı konferansta sözde aydınlar ve Ermeni öğretim üyeleri tarafından kullanılmıştır" dedi.Türkiye'nin Ermenistan'dan özür dilemesi gerektiği tartışmaları sürerken, Atatürk'ün 1924 yılında çekildiği bir fotoğrafı fotomontajla değiştiren Ermeniler, Atatürk'ün önündeki köpek yavrularını resimden çıkarıp bebek cesetleri koyarak bütün dünyaya servis ettiler.  






Hukukun Egemenliği Derneği Genel Başkanı Avukat Erdem Akyüz, Ermenilerin fotomontajlı iftirasını resmin aslını arşivlerden çıkararak ortaya çıkardı.
Sözde Ermeni soykırımını her fırsatta dile getirerek Türkiye'yi diplomatik alanda köşeye sıkıştırmaya çalışan Ermeni diasporası, son olarak Türkiye'den 'soykırım özrü' istedi. Türkiye'de bazı kesimler, hatta milletvekilleri de bu fikre destek verirken, özür tartışması alevlendi.
Tüm bu tartışmalar sürerken, Ermeni diasporası bu kez Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü iftiralarına alet etti. 1924 yılında çekilen fotoğrafta Atatürk'ün önündeki köpek yavrularını fotomontajla çıkaran diaspora, bunların yerine sözde öldürülen Ermeni bebeklerinin resimlerini ekledi.
Bazı Ermeni bilim adamları, bu resimleri düzenledikleri 'sözde soykırım' konferanslarında 'delil' olarak tüm dünyaya gösterdi. Bunun üzerine resimle ilgili araştırma yapan Hukukun Egemenliği Derneği Genel Başkanı Avukat Erdem Akyüz, Ermenilerin fotomontajlı iftirasını resmin aslını arşivlerden çıkararak ortaya çıkardı.
Ermenilerin ve yandaşlarının tarihi gerçekleri çarpıttıklarını, fotoğraf, resim ve belgeler üzerinde fotomontajla sahtekarlık yaptıklarını belgeleyen Akyüz, Atatürk'ün söz konusu fotoğrafı ve bir Rus ressamın tablosunda da aynı sahtekarlığın yapılarak, dünya kamuoyunun aldatıldığını ortaya çıkardı.
Ermenilerin fotomontaj yaptığı resmi ve orijinal resmi İHA'yla paylaşan avukat Akyüz, Atatürk'ün 1924 yılında çekilen bir fotoğrafında fotomontaj hilesi yapıldığını söyledi.

Akyüz, Ermeni diasporasının fotomontajlı yalanının yanı sıra benzeri sahtekarlığın bir Rus ressamın eserinde de yapıldığını ifade ederek, "Kafataslarından oluşan bir kuleyi gösteren resmin konusu 'Abofeoz Voinu' yani 'Savaşın Kutsallaştırılması'dır. Resmin yapım yılı 1872'dir. Resmi yapan Rus ressamın adı ise Vasily Vereshcaign'dir. Resim Tretyakov Müzesi'nde sergileniyor. Ermeniler bu resmin 1915 yılında yapıldığı iddia edilen soykırımı temsil ettiği ve onun için yapıldığı yalanını bütün dünyaya

yayarak, ahlaksızca hareket etmektedirler. Resmin üzerine bazen birkaç karga daha eklenmiş veya çıkarılmış görüntüleri ve değişik yönlerden çekilmiş, ters basılmış versiyonları, Ermeni ve yandaşlarının bütün basın yayın organlarında kullanılmaktadır. Oysa resim 1915'ten çok önce yapılmış olup, iddia edilen bu olayla hiçbir ilgisi yoktur. Buna itiraz etmeyen ve özür dileyenler de, aynı sahtekarlığa hizmet etmektedirler. Bu resim ve açıklamalar değerli bilim adamı Prof. Dr. Türkkaya Ataöv'ün 'Ermeni Belge
Düzmeceliği' isimli eserinde bazı internet sitelerinde de yer alıyor" diye konuştu.
Bütün bunlara rağmen 'özür dileme' kampanyası açan sözde aydın-yazar-çizer ve politikacıların yaptıklarının bir talihsizlik olmadığını vurgulayan Akyüz, "Bu kişiler, kendi karakter ve yapılarını ortaya çıkarmışlardır. Adeta bir turnusol görevi görerek, kendileri gibi düşünen ama toplum içinde gizlenen kimliklerinin ortaya dökülmesine neden olmuşlardır. Onları destekleyen bu kişiler arasında özür dileme kampanyasında sıranın kendilerine gelmesini bekleyen çok sayıda etnik azınlık meraklısı bulunmaktadır.
Türkiye didiklenecek bir kurban değildir. Hak ettikleri dersi ve cevabı alacaklardır" şeklinde konuştu.
Akyüz, ABD'li tarihçi Guenter Lewy'in İngiliz, Alman ve Amerikan arşivlerinde yaptığı araştırmalarda Ermenilerin 1915 olaylarına ilişkin soykırım iddialarının doğru olmadığını, bu iddiaları doğrular tek bir belgenin bulunmadığını söylediğini hatırlattı. Yine Hollandalı tarihçi Eric Zurcher'in de Ermeni soykırımı iddialarının gerçek bir temele ve geçerli bir delile dayanmadığını ifade ettiğini aktaran Akyüz, soykırıma ilişkin olarak Ermeni Aram Andonyan tarafından dünyaya yayılan belgelerin sahte
olduğunun da kanıtlandığını kaydetti.
Ayküz, İngiliz tarihçi Andrew Mango'nun da tüm bu görüşleri paylaşarak, Ermeni soykırımının büyük bir yalan olduğunu söylediğini, ünlü tarihçi Prof. Dr. Norman Stone'nin de ortada Ermeni soykırımı değil soykırım olduğunu ileri süren uydurma uzm çocuk cesedi yerleşfyerleştirilmiştir. Buna rağmen köpeklerin sırt vtirilmiştir. Buna rağmen köpean ve örgütlerin bulunduğunu açıkladığını anımsattı

İHA


"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."