24 Mayıs 2010 Pazartesi

BÖYLE KOMEDİ GÖRÜLMEDİ


İsrail lütfetmiş Gazze'ye 30 ton demir vermiş.
Bunu manşetten sunan Türk Yahudi gazetesi.
Kameralar önünde her türlü silahının denendiği 22 günlük canlı soykırım izlediğimiz,hatta Sayın tayip Erdoğan'la 5 gün önce Ankara'da İsrail başkanı tüm gün görüşülen ve Davos'ta da "one munite" şovu yaptırtan Gazze'ye İsrail 30 TON demir vermiş.
Bu bir komedi.


Yada insanları birileri salak sanıyor.30 Ton demirle bir tane BARAKA yapamazsın.
Demirin özkütlesi 7,86 g/cm3 tür.
Bakın ben size herkesin anlayacağı dile çevireyim.
30 ton demir 30.000.000 gram demir eder.Öz kütlesine bölersen 3.816.793,89 cm3 demir demek bu.Bir kenarı 1 metre olan demir zarlara çevirirsen bunu 3 tane TAM zar,bir bitmemiş zar çıkar.
Yine toparlak 1 kenarı 1metre olan küplerden 4 tane demek bu.
Bu resmen dalga geçmek.
Artık bununla tüm Gazze'yi onarırlar.
SİVİL İHANET-ANADOLU’DAN TÜRK MÜHRÜ SİLİNİYOR

Recep Bey yeni bir genelge yayınladı. Vakıflar Yasasının hız kazanacağın işaretlerini veren bir genelge bu.
Bu ülkede azınlık yaratan kim acaba?
“Bu ülkede 39 etnik grup var” diyen kim.
“Norşin,Potamya” açılımları yapan kim?
Bu azınlık yaratmak demek değil mi?
Tarih Vakıflar on yıllar önce  “Yerel Tarih araştırıyoruz” diye ülkede ne kadar kırık, bir duvarı kalmış, hiçbir estetiği ve tarihsel özelliği olmayan, hatta yapanı yabancı diye su deposunu bile onarttıran, tüm ülkede kilise tamiratı seferberliği başlatan sonrada “tapunu getir al” demek olan VAKIFLAR YASASINI çıkaran kim?
Avrupa’da tek bir minareli Camii kalmazken kime yaranacaksınız?
Türkiye’de sadece İstanbul’da yüzlerce Camii,saraylar tadilat edilmezken bu azınlık sevdası nedendir?
Ben açık açık söylüyorum Vakıflar Yasası ile Türkiye’de bulunan gayrimüslimler değil bunların Avrupa’daki soydaşlarına yaranmaya çalışıyorsunuz. Sıkışan siyasi geleceğinizde Avrupa’dan destek arıyorsunuz. Bunu da fakir fukara, yetimin parasıyla yapıyorsunuz. Bu ülkede azınlıklara tanınan haklar hiçbir ülkede tanınmıyor.
Tüm dostlara Neval KAVCAR’ın “Sivil İhanet-Anadolu’dan Türk Mührü Siliniyor kitabını okumanızı öneririm.
Kitabın Linki:
http://www.vatanbir.org/kitap/85/sivil-ihanet


İŞTE GENELGE:

Resmî Gazete Sayı : 27580
GENELGE Başbakanlıktan: GENELGE 2010/13
Anayasamızın eşitlik ilkesi çerçevesinde; ülkemizde yaşayan gayrimüslim azınlıklara mensup Türk vatandaşları, bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları gibi, ayrılmaz parçası oldukları ulusal kültür ve kimlik yanında, kendi kimlik ve kültürlerini yaşama ve yaşatma imkânına sahip bulunmaktadırlar. Bu vatandaşlarımızın Devlet önündeki iş ve işlemlerinde kendilerine güçlük çıkarılmaması, haklarına halel getirilmemesi, ilgili mevzuat gereği olduğu gibi, Devletimizin ve Türk ulusunun bir parçası olduklarının kendilerine hissettirilmesi açısından da büyük önem taşımaktadır. Son yıllarda sürdürülen demokratikleşme çalışmaları çerçevesinde ülkemizdeki gayrimüslim azınlıkları ilgilendiren konularda yapılan düzenlemelere rağmen, uygulamadan kaynaklanan bazı sebeplerle bu konudaki sorunların tam anlamıyla giderilemediği görülmektedir. Bu itibarla, kontrolü belediyelere geçmiş olan gayrimüslim mezarlıklarının korunma ve bakımı konularında gereken özenin gösterilmesi, gayrimüslim cemaat vakıfları lehine sonuçlanan mahkeme kararlarının tapu dairelerince hassasiyetle uygulanması, taviz bedeli ile ilgili uygulamalarda mağduriyetlere sebep olunmaması, T.C. vatandaşı gayrimüslim cemaat liderlerinin protokol uygulamalarında statülerine uygun bir şekilde konumlandırılmaları, gayrimüslim cemaatler aleyhine yapılan kin ve düşmanlığı teşvik edici yayınlara karşı gerekli yasal işlemlerin derhal başlatılması gibi uygulamalar örnek olmak üzere, gayrimüslim azınlıklarla ilgili tüm uygulamalarda yukarıda bahsedilen bilinçle hareket edilmesi gerekmektedir. Bu çerçevede, ilgili kurum ve kuruluşların bu konuda uygulamadan kaynaklanabilecek sorunların tam anlamıyla giderilmesi için gereken hassasiyeti göstermeleri hususunda bilgilerini ve gereğini önemle rica ederim.
Recep Tayyip ERDOĞAN Başbakan 



"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."
KILIÇTAROĞLU’NUN BU SÖZLERİNİ HERKES SÖYLERDİ
FAKAT:

Sayın Kılıçtaroğlu’nun CHP adaylığını duyduğumda “Kılıçtaroğlu beyefendi adam, bu terbiyesiz siyasetin içerisinde sesini duyurabilir mi?” diye şüphe duydum. Ama daha CHP’nin 33. Kurultayında öyle  sözler sarf etikti ki AKP’nin ve emperyalizmin ciddi anlamda canı sıkılacak.
Söyle diklinin hepsi önemli tabi ama söylediklerinin bir kısmını herkes söylerdi.Zaten kimse ben ekonomiyi çökelteceğim, işsizliği arttıracağım, etnik ve dini ayrım yapacağım demez, diyemez, diyerek iktidara gelemez. Tarımı çökelteceğim, yandaş medya kuracağım, kendi zenginimi, burjuvamı oluşturacağım, üniversitede mezunlarını işsiz bırakacağım, madencilerimi asgari ücretle çalıştırıp öldüreceğim de diyemez.
Küçük esnafı bakkalı yabancı süpermarketlere yedireceğim de diyemez.
AMA BAKIN ŞUNLARIDA ASLA DİYEMEZ:
Diyemedi de. Konuşmasının arasında emperyalist uşağı hiçbir partinin diyemeyeceği sözleri beş-on elemeden sonra çıkardıklarım.

*MAYINLI ARAZİLERİ TOPRAKSIZ KÖYLÜYE VERECEĞİZ.
Bu kısmi toprak reformudur. Atatürk’ün en büyük ideallerinden biridir.Bunu hiç bir parti demedi AKP hiç diyemez.Ama 49 yıllığına İsrail'e temizleme yalanıyla hibe edeceğim der.
*RECEP BEY, İŞSİZLİK FONUNDAN ALDIĞIN PARANIN NE KADARINI GAP'A HARCADIN?
GAP’ı parsel parsel satan, kalkınma ajansları adı altında yabanci istihbaratlara hive eden AKP bunu da diyemez. Unutturulan GAP’ı unutmadı Kılıçtaroğlu.AKP GAP bitireceğim diyemez.Kalkınma ajansları kuracağım der,GAP toprağını satar ama GAP'ı bitireceğiz diyemez.

*DENİZ FENERİ ÖRNEĞİ GÖZ ÖNÜNDEDİR. SONUNA KADAR GİDECEĞİZ. KAÇTIKLARI YERE KADAR GİDECEĞİZ. 
Çağın yolsuzluğu Deniz Fenerinin bir numaralı sanığı AKP Deniz Feneri’ne de el atacağız diyemez.
*BUNLAR SON SEÇİMDE YÜZDE 47 ALDILAR. YÜZDE 47 OY ALIYOR MECLİS'TE YÜZDE 60 OY ALIYOR. YÜZDE 10 BARAJINI AŞAĞIYA ÇEKECEĞİZ.
AKP hele %10 barajını aşağıya indireceğiz asla diyemez.  
*BİNLERCE BAŞÖRTÜLÜ GENÇ KIZ KAYIT DIŞI ÇALIŞIYOR. BU BAŞÖRTÜLÜ KIZLARA GİDECEĞİZ BEN SENİ SİGORTALI YAPACAĞIM DİYECEĞİZ. BU BANA OY VERMEZ DEMEYECEĞİZ. BİZ ONLARIN RANTINA DEĞİL SORUNLARINA TALİBİZ. 
AKP en büyük kışkırtma ve oy ağacı kızların başörtüsünü asla çözemez, çözmez. Kızlar aç,sefil kalsın umursamaz,ama sıkışında kızların el kadar başörtüsünü siyasi malzeme yapar.Kılıçtaroğlu baş örtülü kızlarında AKP düzeni içerisinde ne kadar ekonomik ve dini olara sömürüldüğünü ve bunu çözebileceğini söyledi.Bu sözler AKP’nin ciddi anlamda yüreğini hoplattığına eminim.Ekonomik bağımsızlığını kazanmış,eğitimli  kızlarımızın,başörtülü veya başörtüsüz böyle bağnaz,çağdışı insanların peşinden koşmayacağını biliyor.AKP baş örtüsü sorununu çözmez.

*ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİN TEMELİ YARGIYI ELE GEÇİRMEK. VATANDAŞ SANMASIN SORUNLARIM ÇÖZÜLECEK. YANDAŞ MEDYADAN SONRA YANDAŞ YARGIYI OLUŞTURMAK. CHP İKTİDARINDA KESİNLİKLE ÇAĞDAŞ BATI STANDARTLARINA UYGUN BİZİM İNSANIMIZA UYGUN ANAYASA YAPACAĞIZ.

Yargıya ve Anayasaya yapılan saldırıların düzeltileceği, dolayısıyla çoğunluk diktatörlüğüyle “yandaş yargımı, yargıcımı oluşturur tüm yaptığım yolsuzluklardan yırtarım” diyen AKP’nin hiçbir şeyin yanlarına kalmayacağının açık söylemidir bu.AKP Anayasanın anasını ağlatmak için atlı koşturuyormuş gibi TBMM’de horul horul uyuyarak,uyutarak çıkardıkları yandaş yasaların tepetaklak gideceğinin delilidir bu sözler.Zevkten dört köşe olmuş,oylamadan sonra çığlıklar atarak sevinen milletvekillerinin yine rüyalarının kaçacağı kesindir.

*ATATÜRK'ÜN VASİYETİ 12 EYLÜL'DE CİĞNENDİ. TÜRK DİL KURUMU VE TÜRK TARİH KURUMU ESKİ YERİNE GELECEK.
Türk Tarihinin çiğnendiği, saçma sapan içerisinde Atatürk ve Türk olmayan bir tarih oluşturanların da Taha Akyol, Mustafa Armağan gibi nicelerinin (Neden bu örnekleri verdim? CNN Türk kanalında dün akşam Alev Coşkun’un karşısında kıvırmaktan şekilden şekle giren bu ikisi olduğu için)artık karşılarında daha fazla akademik araştırmacı çıkacağının ve gerçek tarihin daha net ortaya çıkacağının resmidir bu sözler.İngiliz ve ABD’ye laf söylendiğinde renkleri değişen,konunun içerisine balıklama uçan,taklacı güvercinlerin işi artık çok daha zor olacak.
*DOKUNULMAZLIK İÇİN HALKA GİDELİM. REFERANDUMDA VATANDAŞA SORALIM. DOKUNULMAZLIKLARI CHP İKTİDARINDA KALDIRACAĞIZ.
Dokunmazlıkların kaldırılması, dokunulmazlık zırhının içerisinde arsızca hırsızlık, talan yapanlar için artık kâbus dolu günler geliyor.AKP "dokunulmazlıkları kaldıracağım" asla diyemez.
*AB ÇOK ÖNEMLİ. BİZE UYGULANAN ÇİFTE STANDARDI KABUL ETMİYORUZ. YA ADAM GİBİ TARİH VERİRSİNİZ, YOKSA BİZ YOLUMUZA BAKARIZ. 
AB ,norm,kriter diye diye millete gündüz havai fişekleri patlatacak kadar arsızlaşan ve emperyalizmin AB ayağının her dediğini kayıtsız şartsız yerine getiren AKP,AB’de ye bu cümleleri asla söyleyemez.Bu cümle için ayrı bir yazı gerekli.Bu sadece AKP’nin değil emperyalizmin üç ayağı AB,ABD ve İsrail’inde yüreğini hoplattığı kesindir.AB’nin suratına “one münite” gibi danışıklı ,bağırırken kıpkırmızı,5dk sonra gülücükler saçarak, “ben moderatöre dedim bu sözleri,Perez’e demedim” denilerek söylenmedi bu sözler.
Kısaca dostlar işte bunların hiç birini AKP diyemez, diyemedi.
Dedikleri de ortada.
Meğer Peres’e değilmiş bu sözler.
“Sen çocuk öldürmeyi iyi bilirsin; moderatör” demiş.
“Plajlardaki çocukları öldürdün;moderatör” demiş.
Ama biz Davos Fatihi’ni anlayamamışız .
Tek kelime ile KILIÇTAROĞLU’nun bu sözleri birilerinin canını fena yaktı.
Bizde zaten Davos’a Fatih aramıyoruz ama Türkiye Cumhuriyeti’ne Kılıçtaroğlu gibi bir BAŞBAKAN arıyoruz.


"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."