9 Mart 2010 Salı

ERMENİ YOK SİYONİST ÇIKARLAR VAR

Ermeni soykırım yalanlarının arkasında “Siyonist Yahudiler var” diyorduk.
4 Mart’ta Temsilciler Meclisinde 23 evet 22 hayır ile Türkiye aleyhinde sonuçlanan “Ermeni Tasarısının arkasında da Siyonist Yahudiler var” diyorduk.
Hatta “ABD İsrail’in müttefiki değildir; ABD zaten İsrail’dir” diyorduk.
İşte ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ve başkan Obama’yı bile umursamamasının nedeni bu. Onlar sadece ABD adında görünen ama aslında Siyonist İsrail’in hizmetkarları.Dediklerimizi anlamak için önce okuyunuz:



İşte söylediklerimizin ispatı Tarihçimiz Cezmi YURTSEVER'den geldi.


AMA ÖNCE:OYLAMA ANLARI ve  OLANLAR

ABD Temsilciler Meclisi Dışişleri Komitesi’nde tartışmalı bir oylama süreciyle Ermeni tasarısını 22'ye karşı 23 oyla kabul etti. Sürece başkanlık eden isim ise Yahudi kökenli Demokrat siyasetçi Howard Berman'dı.

ABD Temsilciler Meclisi Dışişleri Komitesi’nde Ermeni tasarısının tartışmalı kabul sürecine damgasını vuran isim, komitenin Yahudi kökenli Demokrat başkanı
Howard Berman oldu.

Oylama için zamnın dolmasına rağmen süreyi birçok kez uzatan, tasarı lehindeki oylar öne geçer geçmez ise oylamayı bitiren Berman, oylamadan önce söz alarak,
"Tasarının kabul edilmesi için uygun zaman değil" tezini savundu.

Komite üyelerine tepki gösteren Berman, Kongre üyelerinin sözünü keserek, tarafını açıkça belli etmekten çekinmedi:
“27 yıldır bu kongredeyim ama 27 yıl boyunca bu tasarı için hiç uygun zaman olmadı.”
Berman, oylamanın TSİ 21.15 ile 21.45 arasında yapılacağını açıkladı ancak buna uymadı. Oylamada, 20'ye karşı 22 'hayır' oyunun ortaya çıktığı anlarda saatler 21.45'i gösteriyordu ve Berman, önceki açıklamasıyla çelişkili bir şekilde oylamayı uzatarak salonda bulunmayan 4 milletvekilini bekledi.

Oylama süresi önce TSİ 22.20'ye sonra da 22.30'a uzatılırken, oy kullanmayan 4 komite üyesinden üçü salona gelerek tasarı leyhinde oy kullandı. Denge TSİ 22.45 sularında tasarı leyhinde 22'te karşı 23 olarak değişir değişmez, Komite Başkanı Berman, son milletvekilini beklemeden oylamayı sonlandırdı. 

OBAMA YÖNETİMİ UYARDI
Oturumdan hemen önce Obama yönetimi kongreye Ermeni soykırımı iddialarıyla ilgili tasarının geçmemesi için tavsiye bulundu. ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton konuyla ilgili uyarıda bulunmak için Temsilciler Meclisi Dışilişkiler Komite Başkanı'nı aradı. Cilnton tasarının geçmesinin Türkiye ile Ermenistan arasındaki normalleşme sürecini de riske atacağını belirtti.
Bu arada ABD Başkanı Obama tasarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü aradığı belirtildi. Ancak daha sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ABD Başkanı Barack Obama ile dün yaptığı telefon görüşmesinin dışında ikinci bir görüşme gerçekleşmediği kaydedildi.



YAHUDİ ASILLI BERMAN'IN "ERMENİ SOYKIRIMI OYUNU!

*ABD’nin California eyaletinden seçilen ve 4 Mart 2010 tarihli Temsilciler Meclisi oylamasında Türkiye karşıtı oy verme ve sonucu etkilemekle gündeme gelen Howard Lawrence Berman,aynı zamanda Siyonist düşüncenin de savunucusudur.
*Berman’ın isminin başında LAWRENCE yazısı da vardır. Ünlü İngiliz casus Lawrence’ye hayranlığı yansıtır.

ABD’nin Kaliforniya eyaletinden milletvekili  seçilen ve Temsilciler Meclisinde Dış İlişkiler Komitesi Bakan yardımcılığı  görevinde bulunan Howard Lawrence Berman’ı yakından tanımak lazım.
Çükü Berman,4 Mart 2010 günü gerçekleşen Ermeni Soykırım Yasa teklifinin 22’ye karşı 23 oyla kabul edilmesini sağladı.

ORHAN PAMUK’U KAYNAK GÖSTERDİ

Berman oylama esnasında yaptığı konuşma ile “ Türkiye’nin ABD’nin bölgesel en yakın müttefiki olduğunu biliyorum. Ancak bu durum  tarihte yaşanmış olan Ermeni soykırımına gözlerimi kapatmamı sağlamaz. Ben İstanbul’daki Osmanlı Arşivi belgelerini görmedim.Ancak çok sayıda bilim adamı ve tarihçi Ermeni Soykırımının gerçekleştiği görüşünde hem fikir. Nobel ödülü Orhan Pamuk bile görüşlerini açıkladığı için ülkesinden uzaklaştırılmak durumunda kaldı”.açıklamasında bulundu.  

İSMİNDE ÜNLÜ CASUS LAWRENCE YAZISI VAR   

Berman’ın biyografisi araştırıldığında soy isminin önünde Türk tarihçilerinin yakından bildiği ünlü bir kişinin adının yansıdığı görülüyor. Adı geçen kişi ise Osmanlı ordularını arkadan vuran Arap isyanının planlayıcılı İngiliz casus Albay Lawrence’nin adını taşıdığıdır. Berman, ailesinden miras olarak devraldığı Yahudilerin Siyonist idealleri sayılan SİYONİST düşüncenin de savunucusudur. Türkiye’de son zamanlarda hükümetin İsrail karşıtı politika izlemesine bir tepki olarak ABD’da medya, ekonomi ve parlamentolarda büyük gücü bulunan Yahudi lobisinin önemli bir ismidir, Berman. Kendisi ile birlikte diğer Yahudi asıllı milletvekillerini de etkileyerek Türkiye aleyhinde Ermeni Soykırımı kararı alınmasını sağlamıştır. Bu gelişmelerden sonra Türkiye Ermeni soykırımı konusunda Ermenistan ile arasında yaşanan açılım politikasında en büyük engelle karşılaşmıştır. Bundan sonra Yahudi lobisi ile işbirliği halindeki Ermeni diaspora kuruluşlarının yapacağı Türkiye’ye  karşı soykırım propaganda çalışmalarını durdurmak mümkün olmayacaktır.

BERMAN’IN KİMLİĞİ

Aşağıda Berman’ın Wikipedia ansiklopedisinde yer alan kimlik bilgilerini veriyorum.

Howard Lawrence Berman

1983'ten bu yana Kaliforniya 28. bölgeden ABD Temsilciler Meclisi üyesi olan Howard Berman, 2008'den beri ABD Temsilciler Meclisi'nin Dış İlişkiler Komitesi Başkanlığını yürütmektedir.

Yaşamı

Eleanor Schapiro - Joseph Berman çiftinin oğlu olarak Kaliforniya'nın Los Angeles kentinde 1941 yılında dünyaya gelen Howard Berman, ortaöğrenimini 1959'da Alexander Hamilton Lisesi'nde tamamladı. Daha sonra yükseköğrenimini yapmak üzere girdiği Kaliforniya Üniversitesi, Los Angeles'a girdi ve 1962'de uluslararası ilişkiler, 1965'te de hukuk bölümünden mezun oldu.
Üniversitede okurken,Demokratik Parti'nin gençlik kolu olan Genç Demokratlarda aktif olarak görev yaptı. Mezuniyetinin ardından bazı gönüllü çalışmalarda bulundu. 1967 ile 1969 yılları arasında Genç Demokratların Kaliforniya başkanlığını yaptı. Demokratik Parti'nin birçok kurultayına delege olarak katıldı.
1973'te Kaliforniya Eyalet Kurulu'na girdi ve bu üyeliğini 1982'ye dek sürdürdü. 1974 ile 1980 yılları arasında Kaliforniya Eyalet Kurulu çoğunluk liderliği yaptı. 1983 yılında ise Kaliforniya 28. bölgeden ABD Temsilciler Meclisi'ne seçildi.
Ermeni göçmenlerin yoğun olarak yaşadığı bir seçim bölgesinden seçilen Howard Berman, 1915 Olayları'nın "soykırım" olarak kabul edilmesi gerektiğini savunmaktadır.

Yahudi olan ve İsrail'e büyük destek veren Berman, bir röportajında 

"Demokrat olmadan önce Siyonist’tim" demiştir.

1979'da Janis Gail Schwarz'la evlenen ve bu evlilikten Brinley ile Lindsey adlı 2 çocuğa sahip olan Howard Berman, siyaset yaşamını hâlen Demokratik Parti'de sürdürmektedir.





"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

YENGELERİM ARABA İSTEMİYOR



SUBAY EŞLERİ ATA’NIN BU SÖZLERİNİ HATIRLIYOR.
ANITKABİR'DE ATA'NIN HUZURUNDAYDILAR.




"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."