7 Ocak 2010 Perşembe




GALATASARAY MASON YETİŞTİRİR


Bu cümleleri bir yere kaydedin ve her ATATÜRKçü görünene de inanmayın.
Yarın tam tersine dönebilirler.
Bunların ruhunda,felsefesinde dönmek var.
Örnek mi?
Toplumu sarsan olaylara sebep olan veya eskiden çok sevdiğiniz daha sonraki değişimine hayret ettiğiniz kişilerin mezun olduğu yeri araştırınız.
Hocanın ne dediğini daha iyi anlayacaksınız.

Neyse bakınız; YALÇIN KÜÇÜK hocanın sözlerine kulak verin.Ve bu konuyu açalım artık:

“Galatasaray Lisesi’nin bazı yöneticilerinin hedefinin Mason ve Sabatayist yetiştirmek.”

 “Galatasaray Lisesi’ne genellikle Sabatayist ve Mason ailelerin çocukları gider. Masonluk babadan oğula geçtiği için, bu okuldan mezun olanların Mason ve Sabatayist olması ve bu doğrultuda hizmet etmesi gayet normaldir” 
 Galatasaray Lisesi Türkiye’ye yönetici yetiştirmeye çalışan bir okuldur. Bir dönem Türkiye´yi Mekteb-i Mülkiye yönetiyordu, şimdi Galatasaray Lisesi’nden mezun olan Mason ve Sabatayistler yönetiyor”

 “Masonizmi, Sabatayistler yönetir. Tabiî olarak Sabatayistler ve Masonlar arasındaki ilişki de bu nedenle kaçınılmaz hale geliyor”

 “Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Locası´nın eski Büyük Üstadı Kaya Paşakay’ın da Galatasaray Lisesi mezunu”

 Alyans İsrail Okulları, Türkiye’deki İbrani asıllı çocukları yetiştirmek ve yönetime hazırlamak için kurulmuştu ve bu okullar 1925’te kapatıldı. Galatasaray Lisesi, Alyans İsrail Okulları’nın Türkiye’deki devamıdır. Alyans İsrail okulları ve Galatasaray aynı yönde eğitim veren okullardır.
 2004’te Bush Özel Olarak Seçilen Galatasaray Üniversitesi’nde Konuştu.



  “Sabatayizmle ilgili yazıları üzerine Radikal yazarı Ahmet İnsel’in benim hakkında çok ağır yazılar kaleme aldı.”
“Durdurun bu adamı dedi.”
 “Kim mi bu adam? Söyleyeyim, Fransa’daki ve Yahudi lobisinin hâkimiyetinde bulunan Paris Üniversitesi’nden gelen bir hoca. Ahmet İnsel şimdi Galatasaray Üniversitesi’nde hocalık yapıyor. Türklerden İbrani asıllı olmayan hiç kimseyi Paris´teki üniversitelerde oturtmazlar, yerleştirmezler. Bu genel bir kanıdan öte örnekleri bolca görülen bir durumdur”