14 Mayıs 2009 Perşembe


KANDİL KUŞATILIYOR
Bayram değil seyran değil stratejik ortağım beni niye öptü...

ABD Kandili kuşatıyor Kandil içlerine düşen Kuzine köyüne ABD tankları eşliğinde yüzlerce peşmerge ile birlikte yığınak yapıldı. Alınan bilgilere göre Kandil´de "Şehit Harun" alanı yakınındaki Kuzine köyüne tanklar eşliğinde askeri yığınak yapıldı. Peşmerge ve ABD askerlerinin içinde bulunduğu askeri gücün bin dolayında olduğu belirtilirken, tankların da ABD´ye ait olduğu bilgisi edinildi. Çok sayıda taşıyıcı araç ve ağır silahların da içinde yer aldığı askeri yığınağa dün başlandığı bildirildi. Yaşanan bu askeri yığınak PKK´ya yakın internet siteleri flaş olarak duyurdu. Kandil´de PKK´nın bir numarası Murat Karayılan´da bulunuyor.
İNGİLTERE DE İSRAİL PROTESTOSU
İngiltere Dışişleri Bakanı David Miliband ile görüşmek üzere Londra'ya gelen İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, bir grup İngiliz gösterici tarafından protesto edildi.
2009-05-13 14:17
Lieberman'a Londra'da protesto İngiltere Dışişleri Bakanı David Miliband ile görüşmek üzere Londra'ya gelen İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, bir grup İngiliz gösterici tarafından protesto edildi. İngiltere Dışişleri Bakanlığı olan binası önünde toplanan yaklaşık 50 kişilik gösterici Lieberman'a aleyhine sloganlar attı. "İngiltere'den defol", "Savaş suçlusu Lieberman" şeklinde slogan atan göstericiler, ellerinde pankartlar ve Filistin bayrağı taşıdı. Göstericilerin etrafını güvenlik şeridiyle çeviren İngiliz polisi herhangi bir olay çıkmasına karşın bakanlık önünde de önlemlerini artırdı. (cihan)