5 Ocak 2010 Salı


KOZMIK ODADA ARANAN BUMUYDU ?

Bu nedir ? Bir dizi fotoğraftır…hade canım insan fotoğraf için bunu yaparmı hiç ? bizce yapar. Ilkin fotoğrafları çekenin akıbeti :

Fotoğrafları çeken O.V, soğuk kanlı davranarak kendi suikastının fotoğrafını Fransa polisine çektirebilmiştir… olay tarihi : Haziran 2003, gece yarısı, yeri : Fransa Paris  banlyösü, A6 Paris – güney hattı  otoyolu .
Bu satırları yazana ise, Temmuz 2003’te, bir ay sonra, aynı yöntem kullanılmak istenmiş. Subuta ermemiştir. Suikastçı Kasım 2003’te hayatından olmuş. Temmuz 2004’te ise, ,bu sefer Türkiye’de suikast düzenlenmiş, ve yine subuta ermemiştir.  
Peki neden yapar ?
bu fotoğrafların önemi nedir ? …
Esas soruda bu …


Açıklama :
Resimler 29 Kasım 2002, Fransa, Paris Ufak Millet meclisinde bir toplantı sırasında çekilmiştir. Toplantıda hazır bulunan kimselerden bir kaçı :
-         Barzani
-         Talabani
-         Hoşari (Irak kürt dış işleri Bakanı)
-         Eski fransa dış işleri Bakanı, Valery Giscard d’Estaing taraftarı, Herve de Charette,
-         UMP m-vekili, ve soyismini taşıdığı meşhur düşünür ve yazarın torunu de Montesquieu,
-         Fransa kürd enstitüsü Başkanı Kendal Nezan (ki 2003’ten beri Fransa UMP tarafından 36’ncı paralele Fransa konsolosu olarak atanması söz konusudur. 2009 yaz aylarında teyzinden edinilen bilgiye göre hala atanmış değildi)
-         Sözde strateji uzmanı Chaliand,
-         Ve meşhur, madam miterand tayfasından kalma, yakın tarihlerde SARKOZY tarafından , açılım politikası adına, Bakan yapılan, Total için 2001’de sahibi bulunduğu danışmanlık firmasıyla Total şirketinin Birmanyadaki insan haklarına aykırılıkları örtbas etmekle yükümlü, sözde hümanist, türbanı ve F tipini himaye eden Soros’un Open society’sinin yakın ve ortadoğu kadınlar kolu sorumlusu, Fransa da 80’li yılların başında hücre evi sorumlusu olarak görev almış eski mossad ajanı (ki babası teşkilatı kuranlardan biri), bir dönem Israil dış işleri bakanı ve Israil’de parti başkanı olan Tzipi Livni’nin arkadaşı meşhur French doktor Bernard Kouschner … 



Fotoğraflar bir rüşvetin belgesidir :

Hoşari ‘nin elindeki sarı kağıtta “5 milyar’ını vereceğiz” ibaresi mevcut.

Nedir bu 5 milyar ??... 36’ncı paraleldeki petrol karşılığında vaad edilen rüşvettir. Rüşvetin, ilk tahlilere göre ve Bernard Kouschner’in TOTAL için çalışmışlığı değerlendirilmiş olarak, TOTAL adına ödendiği tahmin edilmiştir. Kimisine göre BP için ödendiği olasılığı ekarte edilmemiştir.
Bu meblağ tabiki bir petrol firmasının kasasından çıkması imkansız idi (rüşvetin delili ve faturası olmaz).  Peki nasıl ödendi dersiniz ?

Işte burada G. SOROS devreye giriyor.
Ufak bir hatırlatma : 1988’de, Fransa’da SOCIETE GENERALE isimli banka hortumlanmıştı. Mart 2003’te sonuçlanan davada, 15 sanık arasında bir tek G. SOROS, para cezasıyla hüküm aldı (yaklaşık 240.000€ para cezası).
Ocak 2008’de ise, SOCIETE GENERALE bankasında, KERVIEL skandalı ismi verilen yeni bir hortum olayı yaşanmıştır. Tesadüfe bakınız : Ocak 2008’de 4.9 milyar bu bankadan buharlaştı !!
Yani hoşari’nin elindeki kağıtta yazılı olan meblağ kadar !
Bunların hepsi tesadüfmüdür ? Kesinlikle degil …
Fotoğrafları çekene düzenlenen suikast, ve bu satırları yazana düzenlenen 2 suikast, TC’deki F tipi kadrolaşması (soros güdümünde), ikiz kulelerin vurulmasını bahane eden abd’nin Irak’ı işgal etmesi, AKP’nin BOP ve AKDENIZ birliği projeleri (aslında BOP ve AKDENIZ birliği farklı isimlerle iki aynı proje sayılabilir…yukarısı bıyık aşağısı sakal nereye tükürsen tükür). Peki bu fotolar TSK’da “çok gizli” ibareyle kayıtlı değilmi ? kayıtlı olsa gerek…kimisine göre kozmik odada hemde…
Tesadüfmüdür Soros güdümlü Arınç’ın kendisine suikast hazırlandığını bahane etmesi ? Tesadüfmüdür Arınç’ın TR’de enerji kaynakları efendisi olması (gaz ve şimdikte petrol), tesadüfmüdür 1996’dan beri Arınç’ın bugün fransa da iktirdar olanlarla tanışmış olması (UMP’ci Renaud Donnedieu de Vabre ki yakın tarihlerde Total firmasında kendisine görev verilmiştir, fransa iç işleri bakanı, ırkçı ve müslüman düşmanı Hortefeux ve diğerleri…, tesadüfmüdür yine UMP’ci Nazan EROL’un THY Fransa gen. müdiresi olması ? tesadüfmüdür Sarkozy’nin amcası 1900 GS mezunu çıkması ? tesadüfmüdür 1993’te Sarkozy ve A. Gül’ün ABD’de aynı eğitim seminerinde yan yana bulunmuş olmaları ? tesadüfmüdür türban yaygaraları ? tesadüfmüdür Sarkozy’nin tescilli bir mossad ajanı olması, kasım 2002 – Temmuz 2003 arası yeniden PKK’yi devecian ile örgütlemiş olması ve anti türk oluşumları UMP’nin alt yapısı haline getirmiş olması ? aslen yahudileştirilmiş hristyan tarikatı olan bir Deniz feneri’nin aktif faaliyetleri ? misyonerlik ? ruhban okulu ? Zaman gazetesi ve sızıntı dergisinin 2003’ten itibaren Fransa da yasal yayın izni istemesi ? …vs vs…yani yaşanan bütün bu asimetrik saldırıların hangisi birer tesadüf ? 

Hey Türk titre ve kendine dön !
Sonuç : Arınç bir iftira attı…"bana suikast yapacaklar” iftirası… bu bahaneyle tsk’da tescilli olduğu sanılan (veya olan) ve delil mahiyetinde olan fotoların peşine düştüler…
AKP’e kime çalıştığı aşikardır…  



Ilk sırada : Kendal Nezan (ayakta), Bernard Kouchner, Talabani, Barzani, Montesquieu, Herve de Charette 



Tzipi Livni – Bernard Kouchner (mason selamı, kırık el) ...2001 -–2002.  

VE FRANSA DAKI SÖZDE TÜRK LOBISI
…sarkozy ve THY FRANSA GEN MÜD. NAZAN EROL…