20 Mayıs 2009 Çarşamba

BOŞUNA "bunlara katil" DEMEDİK

Butto'yu Cheney öldürttü Emperyalizmin dostu yoktur.
Emperyal ilk önce kendi çocuğun yer.Butto ve niceleri ayı ile aynı ine girdiler.Haber hiç şaşırtmadı.Ama bilmeyenler okusun ve bazı sonuçları çıkarsın. peki şuan inde kim var. Ayrılıkçı kürtler. Hayatlarının en büyük hatasını yapıyorlar.Her sessizlik karşılığında istek ve talepleriyle şımarıklığın son demlerinde dolaşıyorlar.Herşeyin bir bedeli var ve ödemeyen gider.emperyalist hala çocuğunu yemeden çocuklar kaçsın.Aksi taktirde onurlu Türk halkıda kurtaramayacak.Sessiz kalış korkmak taviz vermek değildir.Sesiz kalmak şımarık kardeşe belkide verilen son uyarı.50 sene sonra bu coğrafyada kalmayı düşünüyorsa Barzani-Talabani hainleri aynaya baksın ve acilen rezilliğini farkedip kaçsın.kağıttan dev ABD ve onun corafyamızdaki üssü israil sizi kurtaramaz.Akıttığınız kan sizi boğar.Boğacakta. 

BUTTO'YU CHENEY ÖLDÜRTTÜ
Pulitzer ödüllü gazeteci Hersh'in bir Arap gazeteciye "Butto'yu ve Hariri'yi Cheney öldürttü" açıklaması dünya gündemine bomba gibi düştü. Ancak, Arap internet sitelerinde yayınlanan haberi yalanlayan Seymour Hersh açıklamalarının çarpıtıldığını söyledi
DIŞ HABERLER Pulitzer ödüllü gazeteci Seymour Hersh'in "Butto'yu ve Hariri'yi Cheney öldürttü" açıklamaları dünya gündemine bomba gibi düştü. New Yorker dergisinin Pulitzer ödüllü gazetecisi Hersh'in bir Arap gazetesine yaptığı açıklama sırasında "Pakistan eski Başbakanı Benazir Butto, Dick Cheney'in emriyle öldürüldü. Cheney, Lübnan Başbakanı Refik Hariri'nin de öldürülmesi emrini verdi." dediği iddia edildi. Ancak, Arap basınında çıkan haberleri yalanlayan Hersh böyle bir imada bulunmadığını söyledi.
HERSH YALANLADI
Hersh'in Arap basınına yaptığı iddia edilen açıklamasında şu ifadelere yer verildi: Geçtiğimiz yıl seçim kampanyası sırasında bombalı saldırı sonucu öldürülen Pakistan eski Başbakanı Benazir Butto'nun ölüm emri ABD'nin eksi Başkan yardımcısı Dick Cheney tarafından verildi. Butto'nun öldürülmesi emri gibi Lübnan Başbakanı Refik Hariri'nin de öldürülmesi emrini Cheney verdi. Suikast CIA içinde kurulan "Özel Operasyon birimi" tarafından gerçekleştirildi. Bu birimin amacı ABD karşıtlarının elimine edilmesi. Bu iddiaları yalanlayan Hersh haberin kim tarafından yayıldığına anlam veremediğini, yakın zamanda Arap bir gazeteciyle röportaj dahi yapmadığını söyledi.
Bin Ladin'i yakaladık ABD serbest bıraktı
Pakistan Devlet Başkanı Asif Ali Zerdari, 11 Eylül saldırısından üç ay sonra El Kaide lideri Bin Ladin'i yakalayarak, Bush yönetimine teslim ettiklerini, ancak Ladin'in kısa bir süre sonra serbest bırakıldığını iddia etti. Amerikan NBC televizyonuna konuşan Zerdari, 2001 Aralık ayında yani 11 Eylül'den üç ay sonra yakalanan Ladin'in şimdi yaşadığına inanmadığını belirterek, CIA'nın sekiz yıldır Ladin'den haber alamadığını, ayrıca Washington ve müttefiklerinin Ladin'in Tora Bora dağlarınan saklandığına dünyayı inandırmasının arkasında başka planlar olduğunu ima etti.
&
'Butto ve Hariri'yi ABD öldürdü'
Ünlü gazeteci Seymour Hersh, Benazir Butto ve Hariri suikastıyla ilgili şok iddialarda bulundu.
Pentagon’un varlığını inkar ettiği General Stanley’in özel timinin suikastları gerçekleştirdiğini söyleyen Hersh, “Ladin yakalansa idi Afganistan’ın işgal nedeni biterdi, ABD bunu istemedi”dedi... ABD’li saygın gazeteci Pulitzer ödülü sahibi Seymour Hersh Pakistan Devlet Başkanı Asif Ali Zerdari'nin "Ladin'i yakaladık ABD serbest bıraktı" haberini doğrular mahiyette açıklamalarda bulundu. Bir Arap televizyonuna konuşan Hersh, Ortak Özel Operasyon Komutanlığı (Joint Special Operation Command) ve CIA ekibiyle birlikte geçen hafta ABD’nin Afganistan komutanlığına atanan General Stanley McChrystal'in, Butto'nun öldürülme emrini veren hücrenin başı olduğunu söyledi. Bu ekibin doğrudan başkan yardımcısı Cheney’ye bağlı olduğunu belirten Hersh, Nort Corolina, Fort Bragg’da yuvalanan bu ekibin varlığının yıllarca Pentagon tarafından inkar edildiğinin altını çizdi.
AFGANİSTAN’IN İŞGAL SEBEBİ LADİN 
 “Washington yönetiminin Ladin'in ölü ilan edilmesini veya yakalanmasını istemediğini çünkü o zaman Afganistan işgalinin anlamının kalmayacağını” açıkça belirten Hersh, olayın perde arkasını televizyona verdiği röportajda paylaştı. Usame bin Ladin konusunda ABD ile Pakistan arasında görüş farklılığı çıkmasının Butto'nun sonunu hazırladığını iddia eden Hersh, Pakistan Devlet Başkanı Zerdari'nin NBC televizyonundaki açıklamalarının anlamsız olmadığını gösterdi. 
İSRAİL İÇİN LÜBNAN'A ABD ÜSSÜ
2 Kasım 2007 yılında El Cezire televizyonuna konuşan Benazir Butto'nun Ladin'in öldürülmesinden bahsetmesinin ve ünlü gazeteci Daniel Pearl’i öldüren ekibinin dışa vurulmasının (ki Al Kaide üyesi Omar Saeed Sheikh bunu gerçekleştirdi) ABD tarafından bardağı taşıran son damla olarak kabul edildiğini belirtti. Hersh, yapımcı David Frost tarafından yapılan röportajda Benazir’in isim vererek konuştuğundan dolayı bazı bölümlerinin televizyon tarafından sakıncalı bulunarak makaslandığını da sözlerine ekledi. Bazı diplomatik kaynaklar ise Butto suikastıyla ilgili iddiaların hala bir ‘öyküden’ ibaret olduğunu belirtiyor. 
HARiRi DE AYNI SUiKAST EKiBiNiN KURBANI 
 Seymour Hersh'in ikinci önemli iddiası ise, Ortadoğu'yu sarsan Hariri suikastının perde arkasıyla ilgili. Hersh, Lübnan Başbakanı Refik Al Hariri'nin ABD üslerinin Lübnan'da kurulma sürecine karşı çıktığı ve Washington’un çıkarlarını korumadığı için öldürüldüğünü ileri sürdü. Hersh, o dönemki İsrail Başbakanı Ariel Sharon'un da olaya katkıda bulunduğu vurguladı. 
GİZLİ CİNAYET TİMİ 
Hersh, West Point’teki Özel Kuvvetler Komutanlığı ‘yeşil bereliler’ takımından mezun olan General Stanley McChrystal’ın suikast ekibinin operasyon yapacakları ülkedeki ABD temsilcilerinin bile haberi olmadan emredilen görevi yapıp geri döndüklerini belirtti. Bu komutanlığın uzun süre Bush yönetimi tarafından varlığının bile kabul edilmediğini söyledi. Ekibin öldürülecek adamı bulup suikastı yaptıktan sonra ülkeden ayrıldığını söyleyen Hersh, Bush-Cheney ikilisinin dışında Kongre’nin dahi bu gruptan haberdar olmadığını kaydetti.