16 Mayıs 2009 Cumartesi


BİLDERBERG-YUNANİSTANDA
Siyonist bir örgüt olan Bilderberg’e katılanlardan siz vatanına bir fayda bekliyorsanız yanılıyorsunuz. Bunlar sadece küresel efendilerine hizmet ederler. Bundan önce katılanlar gibi bundan sonra katılanlarda küresel efendilerinin eteklerini öperek hizmet edecekler. Ama ne yazık ki biz bunları yine başımızda taşıyacağız. Çünkü o iç içe geçmiş öyle büyük bir küresel güç ki medya/para ve her türlü entrika ile insanları kandırmakta üstüne yok. Zaten dünyayı yöneten gizli örgütlerden biri denmesinin sebebi boşuna değil.
Yine yönetileceğiz, yine sömürüleceğiz, yine kandırılacağız. Ama yinede yaşanan olayları değerlendirirken ve analiz ederken bu toplantılara katılmış kişilerin söyledikleri ve yaptıklarına bakarken bu toplantıya katıldığını biliniz. Biliniz ki yumuşak sözlerin altındaki sinsi amacı görünüz. Siyonist/masonik/katiller ve işbirlikçi uşakları.
2009 Yunanistan’da toplandı.

Bu konferansa Türkiye'den ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı ALİ BABACAN, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı MUSTAFA KOÇ, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan SABANCI DİNÇER, Borusan Holding CEO'su AGAH UĞUR ile "Milliyet" yazarı SAMİ KOHEN katılacak. Bu yılki toplantının gündemine, küresel ekonomik krizle ilgili konular hâkim. Ayrıca küresel ve bölgesel siyasal sorunlar da tartışılacak.

Bilderberg CFR bağlantısı Bilderberg, uluslararası siyonizmle yakın bağlantılı hatta onun bir teşkilatı olduğu bilinen organizasyonlardan olan Dış İlişkiler Komitesi (CFR)'nin Avrupa ayağını oluşturmak amacıyla 1954'te, Hollanda'da Oosterbeek şehrinde Bilderberg Oteli'nde kurulmuştur. Örgüt de ilk toplantının gerçekleştirildiği otelin adını alarak Bilderberg Group (Bilderberg Grubu) diye adlandırılmıştır. CFR üyelerinin birçokları aynı zamanda Bilderberg üyesidir. CIA'nın rolü Bilderberg Grubu'nun kurucuları arasında Hollanda prensi Bernhard ve Polonyalı sosyolog Dr. Joseph Hieronim Retinger de vardır. Retinger, Bilderberg'in fikir babası olarak bilinir. Aynı zamanda CFR üyesidir. Bilderberg'in kuruluşunda, ABD istihbarat örgütlerinin, özellikle CIA'nin rolü olduğu bilinmektedir. Prens Bernhard ise eski bir Nazi SS üyesidir. Burada bir çelişki karşımıza çıkıyor. Ancak bu çelişkinin izahı sözü epey uzatmamızı gerektirir. Biz bu yazımızda yine Bilderberg ile ilgili genel bilgiler vermeye devam edelim. Bilderberg'in amacı Bilderberg, dünyanın yönetimi ve küreselleşme konusunda her yıl farklı ülkelerde toplantılar yapar. Toplantılar son derece gizli şartlarda ve özel ortamlarda yapılır. Toplantıları genellikle her yılın Mayıs ayına denk gelmektedir. Katılanlar yaklaşık üç günlük toplantı süresince dış dünya ile bağlantılarını koparmak zorunda kalıyorlar. Örgütün üyesi olanların dışında hiçbir gazeteci veya yazar toplantıya alınmaz. Üye olanlar da dışarıya bir şey sızdırmazlar. Dolayısıyla medyanın toplantıların içeriği hakkında herhangi bir bilgi edinmesi mümkün değildir. Örgütün "Spotlight" isimli bir dergisi yayınlanmaktadır Bilderberg toplantılarının ana amacı dünya siyaseti üzerinde önceden programlamalar yapmak ve projeler geliştirmektir. Konuşulacak ve tartışılacak konular önceden tespit edilir. Ama bu tespiti örgüt hiyerarşisinin üst kademesinde yer alanlar yapar. Katılanlar ise sadece görüş beyan ederler. Bilderberg Grubu'nun kendi iç hiyerarşisi açısından daimi üyelik, üyelik ve herhangi bir toplantıya katılma arasında fark olduğunu hatırlatalım. Bununla birlikte toplantılara katılmak da grupla bir bağ kurmayı ve siyasi sahnede grubun kararlarına ters düşecek tutumdan kaçınmayı beraberinde getirir.