6 Mayıs 2011 Cuma

BELÇİKA, pkk ŞEFİNİ MİT’TEN KURTARDI!..

Türkiye bir kere daha AB’nin önde gelen ülkelerinin gizli servisleri tarafından sırtından hançerlendi!..
PKK’nın üst kolu halindeki KCK son yıllarda kentlerin altını üstüne getiriyor.. KCK, PKK’nın şehir yapılanmalarını örgütlüyor.. Sadece Doğu Anadolu değil, Batı kentlerine sarkmak için de yoğun ataklar yapıyor.. Militanlaştırılmış vatandaşların Karadeniz, Ege ve Trakya’da  hücreler halinde yerleştirilmeleri sağlanıyor.. Muazzam paralar harcanıyor..
Bu örgütlenmenin başında Sabri Ok adlı militan var.. Sabri Ok, Abdullah Öcalan’ın has kadrosundandı. (Şimdi Apo’yu solladı!..) Karargahı Avrupa’da olan Sabri Ok, aynı zamanda örgütün finans işlerini de kontrol ediyordu. Avrupa’da merkezileşmesinin asıl sebebi de bu para-uyuşturucu-haraç işlerini kontrol nedeniyleydi..
Türkiye uzun süredir Sabri Ok’un peşinde.. Ancak bu teröristin ele geçirilmesi konusunda hem CIA, hem de NATO temelli AB gizli servisleri engel çıkarıyordu.. Ancak Türkiye, ısrar ediyordu ve her engele karşın bu kişiye yönelik operasyon yapacağının işaretini veriyordu.. Bu ihtimal yoğunlaşınca, CIA öncülüğünde Sabri Ok Kandil’e taşınıp güvenceye alındı... 
Sabri Ok’un Avrupa’dan ayrılması bir yılı buluyor... Sabri Ok’un PKK adına Avrupa’daki görevini şimdi Muzaffer Ayata ve Mızgın Amed isimli militanlar yönetiyor.. (Muzaffer Ayata ismi çok ilginçtir.. Bu konu ayrı bir yazıda işlenecek.)
Sabri Ok’un  “Kandil’e taşınması”nın hikayesi özetle şöyle..
NATO Genel Sekreteri seçimi sırasında yaşanan sıkıntıyı hatırlıyoruz.. Danimarka Başbakanı Rasmussen’e Türkiye veto koyuyordu ve iki sebep vardı.. 
Danimarka basınında yer alan Hz Muhammed’e saldırı karikatürleri..
Roj TV’ye yol verilmesi.. 
Araya ABD girdi, karikatürler için  “özür”  sözü ile ROJ TV’nin kapatılacağı söylendi..
Ancak Roj TV konusu karışık.. (Roj TV’nin kağıt üzerinde müdürü görünen Danimarkalı Manouşehr Zonoozi’nin CIA ve Danimarka  istihbaratı ile ilişkileri, finans raporları vs..) Türkiye’nin gözünü boyamak için Roj TV üzerine göstermelik uygulamalar yapıldı ama... Sonuçta bu TV kanalı, Nobel’e aday gösterildi..
Türkiye’nin oyalandığı öteki konu da Sabri Ok konusu..
Öcalan’ın, kendisine ilk vekil kıldığı Sabri Ok’un “alınması”  için bir operasyon planlandı.. MİT, CIA, Belçika istihbarat servisi (SE), Hollanda istihbaratı ve Danimarka istihbaratı ortak bir operasyon  başlattı. Bu istihbarat servisleri iki koldan baskınlar yaptı.. 
1. grup Roj TV baskınını gerçekleştirdi...
2. grup Brüksel’de bulunan örgütün Avrupa ana karargah merkezi Kongreya Netewıye ya Kurdıstane (KNK) yani Kürdistan Ulusal Kongresi binasını bastı...  
Sabri Ok’un özel bürosu bu binadaydı.. Ancak, bu aşamada beklenmedik bir gelişme oldu.. Sabri Ok operasyondan yirmi dakika önce Belçika İstihbaratı tarafından kaçırıldı!.. Türkiye’ye göstermelik olarak, aynı operasyon çerçevesinde, Remzi Kartal, Zübeyr Aydar’ı bir kaç gün için tutukladılar
Sabri Ok, bir koruma korteji altında Erbil’e taşındı.. KCK’yı Erbil’den yönetiyor.. Türkiye’deki seçimlere buradan müdahale ediyor, aday listelerini adayları (PKK bağlantılı malum kadrolar) yönlendiriyor.. Seçimlerde, bağlantılı adayların oy toplamaları için bölge halkı üzerindeki yıldırma teslim alma yöntemlerini uygulatıyor.


"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."