14 Ekim 2009 Çarşamba


KÜRT AÇILIMI BAHANE FETHULLAH ŞAHANE.


Kürt açılımı diye yutturmaya çalıştılar baştan. Apo dahil ayrılıkçı Kürtler abandone oldu, lokmayı yuttu, zevkten
dört köşe oldular. Herkes bir demokrat, bir demokrat oldu ki deyme keyfine. Aposu, ayrılıkçı kürt elitleri yol haritaları döşediler. Beklediler, bekledik 1 ay,2 ay,3 ay demokrat demokrat
oturduk. Bu arada polis okullarında 12 liboş,fetoş,kürdoş dev adam (ama hepsi AKP ci) kürt çalıştayı (buda yeni türedi, word bile tanımıyor) yaptı.

Tüm millet,özellikle ayrılıkçı Kürtler açtık açacağaz,çalıştık,çalıştay çalıştay gezdik derken; birden bire Reis-i Cumhur Bitlisin Güroymak’ına gitti ve Norşin deyiverdi.Aha başlıyor
“Kürt açılımı” dedik.Liboş,fetoş,kürtdoşu başladı açılıma.Kaldırın dağ dan taşta “Ne mutlu Türk’ün diyene” dediler.Açıldılar ya yetmedi; liboş,fetoş,kürdoş kümelerinin kesişimi Mazlum-Der kaldırın bebelerin okuduğu “andınızı” dediler.Andımız kalkınca mazlumlar doyacak,aşa,işe kavuşacak çünkü.

Sonra baktık ki Reis-i Cumhurumuz boşuna Norşin dememiş. Meğer Sait-i Kürdi ilk medrese eğitimini Güroymak’ta almış. Ama adı o zaman Norşin’miş. Yani bir defada birkaç kuş vurmuş Reis-i Cumhur.

1-Said-i Kürdi Cumhuriyet rejimine karşı baş kaldıran bir asi

2-Said-i kürdi üstelik Kürt

3-Yer isimlerine Kürtçe ismi bilakis Reis-i Cumhur tarafından verilmiş oldu.

4-Said-i Kürdinin şimdiki temsilcisi Fettulah.

Nerede?

12 senedir ABD de tedavi görüyor.

Reis-i cumhurumuz genişletilmiş Kürt açılımını çoktan yaptı anlayacağınız.

Başbakanımız bu güzel adımdan aşka geldi ve açılımı genişletti.

Rize’nin Güneysu’yu ilçesini Potamya yapıverdi ve Potamya başbakanımızla gurur duydu. Çünkü yanında taşıdığı şak şak ekibinin tezahüratları yandaş televizyonlarında tüm Türkiye’ye duyurdu.

Ne odu şimdi Kürt açılımı?

Doğuda, Güneydoğu ağırlıklı genele Said-i Kürdi’li fettoş açılımı.

Karadeniz’de kürt yok; o zaman o raya da Pontus açılımı.

Ama daha önceden planlanana bir açılım daha var.

Ermeni açılımı.

Nasıl oldu?

200 devşirilmiş liboş, fettoş, kürdoş aydın geçinen, aşka geldi ve Ermeni’den özür dileme kampanyası başlatıverdi.

Sonra, açılım sevdalısı Reis-i Cumhurumuz Abdullah Gül Erivan’a maç izlemeye gitti.Birkaç gün öncede İsviçre’de ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Levrov, Fransa Dışişleri Bakanı Bernard Kouchner, Avrupa Konseyi'ne başkanlık eden Slovenya'nın Dışişleri Bakanı Samuel Zbogar ve Avrupa Birliği (AB) Dış Politika şefi Javier Solana'nın alkışları eşliğinde Ermenistan Dışişleri Bakanı Edvard Nalbandyan beygir gibi suratını astığı, Türkiye Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nunsa 32 dişini gösterdiği bir protokol imzaladık.

Bu yazıyı yazdığım saatlerde Bursa Atatürk stadında Ermenistan Milli takımını 1–0 yeniyoruz ve Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan ve Reis-i Cumhurumuz Abdullah Gül düşman çatlatıyor. Kim bu çatlayan düşman? Daha 1992 de Hocali’de soykırıma uğramız ve topraklarının bir bölümü işgal edilmiş Azerbaycan halkı ve Atatürkçü Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları.

Yani, sınırlarımızı tanımayan, bizi soykırımla suçlayan, toprak ve tazminat talebinde bulunan bakla kadar ülke Ermenistan’a açılırken, “Tek millet, iki devlet” dediğimiz soydaşlarımıza kapandık.

Neyse. Devam edelim. Ekim ayının başlarında Tayyip Erdoğan aniden ABD’ye gitti.


“ABD’ye iner inmez New York’ta kaldığı The Plaza Oteli’nde, aralarında Abraham Foxman’ın başkanlığını yaptığı ADL kuruluşunun da bulunduğu New York ve Washington merkezli önemli Yahudi kuruluşlarının temsilcileriyle görüştü. Foxman, Davos konusu kendisine sorulunca, “Toplantıda ne Erdoğan ne biz bu konuyu açtık. Erdoğan da bu konuyu dile getirmedi. Biz zaten yaşananları unuttuk. Davos olayını tarihe gömdük” dedi. Foxman, “Toplantıda Türkiye’nin, ABD, İsrail, Suriye ve İran ile ilgili ilişkilerini tartıştık, bazı endişelerimizi kendisine ilettik, bazı konularda onun görüşlerini aldık. Çok olumlu bir toplantı oldu” diye konuştu. Yani Türkiye’nin dış politikası, alenen Yahudi lobisiyle tartışılıyor!”

Yazdı gazeteler.

Sonrada Erdoğan Obama ile baş başa 15 dakika görüştü. Aslında 15 dakika da Obama –Tayyip ve tercüman konuştu. Ne konuştu?

Tayyip konuştu mu? Konuşa bildi mi? Bilinmez ama

“ABD'nin Pittsburgh kentinde David L. Lawrence Convention Center'daki zirvenin sonunda Başkan Obama, zirveye katılan liderleri uğurlarken Başbakan Erdoğan'a seslendi. İki lider bir araya geldi ve görüşme yaklaşık 15 dakika sürdü. Edinilen bilgiye göre, BM Güvenlik Konseyi toplantısında iki liderin Pittsburgh'da görüşme kararı üzerine gerçekleşen görüşmede, Orta Doğu'da yaşanan sorunlar ile Türkiye, Ermenistan, Azerbaycan konuları ele alındı. Türkiye ve Ermenistan arasındaki son gelişmeleri olumlu bulduklarını ifade eden Obama, iki ülke ilişkilerinin gelişmesinin bölge açısından da önemine vurgu yaptı.”

Yazdı gazeteler.

Bu arada Türkiye-Ermenistan maçı 2–0 oldu. Atatürk stadında efendi gibi demokratik demokratik maç izliyoruz.


İşte geldim asıl konuya.

Suriye birkaç ay önce sadece sınır birliklerinin katıldığı ufacık bir tatbikat yaptık. Türk basınında doğru dürüst çıkmadı bile. Ama İsrail basını çalkalandı.

Arkasından Türkiye/ABD ve NATO ile alakası olmayan bir deniz tatbikatı yapıldı. İran, Suriye hatta Yunanistan bu tatbikata baya bir bozuldu.

Sonra garip bir şey oldu; Suriye ile vizesiz sınırları geçme anlaşması imzaladık.

Ama işin tuhaf yanı Tayyip Erdoğan ABD’ye gidip Yahudi lobisi ADL’nin dinozoru Foxman ve ABD’nin Nobel barış ödüllü başkanı Obama ile görüştükten sonra bir şey yaptı.

Anadolu Kartalı Tatbikatından İsrail’i çıkardı.Ve bunu bilakis Tayyip Erdoğan’ın istediği söylendi.Tayyip Erdoğan’da bir arap gazetesine açıklama yaptı ve “Türk halkı İsrail’i istemiyor” dedi.

Suriye ile daha kapsamlı tatbikat yapmaya karar verdi.

İsrail basını ve üst düzey askerler Türkiye’ye hakarete varan sözler sarf etti. Hatta İsrail zaten vermedikleri, verdiklerinin de kameraları taşıyamayıp düştüğü Heron casus uçaklarını vermeyeceklerini açıkladı.

İKİNCİ BİR “ONE MİNUTE” VAKASIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ.

One minute gösterisi Tayyip Erdoğan’ı Davos Fatihi yaptı ve yerel seçimlerde %39 oya dönüştü. Kemal ağabeylerine de canavar gibi yumurta markası oldu.

One minute ne kazandıracak dersiniz?

Kürt açılımının Kürt açılımı, demokratik açılım falan hikâye Fethoş şahane olduğunu mu?

Ilımlı İslam, Medeniyetler ittifakı, BOP/GOP/BİP artık çok yakın. Ayrılıkçı Kürtlere ne mi olacak?

Hani miş AKP’nin Kürt açılımı?

Tarihi görevlerini yaptılar.

Artık emperyalistlerden açılım beklesinler. Gizli bir şey kalmadı.

Biz Anadolu’muzu korumaya devam edeceğiz. Emperyalistin kucağında hoplaya hoplaya buyursun gelsinler. Bir fazla veya bir az; ne fark eder?

Türk’üm derken gurur duyan herkese Saygılar.

Levent kalem


Not: Muhalif sayılı Tv kanallarımızdan Avrasya Tv.(ART) ekonomik sıkıntı yüzünden kapanıyor. Ama Roj Tv çatır çatır yayın yapıyor.

Ne yapabilirim diyenler?

Az önce öğrendiğime göre eski programların CD’lerini çıkacaklarmış. Son bir direniş daha gösterecekler.

Umarım bir şeyler anlatabildim.

"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR,

SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."



"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."