30 Eylül 2009 Çarşamba


EMEKLİ ALBAY EVİNDE ÖLDÜRÜLDÜ
Vatanı için canını vermeye hazır olan kahraman askerlerimize, görevleri başında bir şey yapamayan alçaklar, emekli olduğunda saldırıyorlar. Kendilerini MAOİST KOMÜNİST PARTİ- HALK KURTULUŞ ORDUSU (MKP- HKO) diye adlandıran alçaklar. Şerefsizler. Madem intikam alacaktınız, kuyruk acınız vardı.64 yaşına gelmesini mi beklediniz?
Siz korkak, aşağılık, faşistsiniz.64 yaşında silahsız bir insandan intikam aldığınızı söyleye bilecek kadar zavallısınız.

Siz halkı değil kendi kıçınızı bile kurtaramazsınız.

Bunun bedelini bir gün ödeyeceksiniz.

TSK:

Ömürlerini vatanına adamış bu kahramanlarımızı, emekli olduklarında, korumasız bırakmamalısınız. Ne yazık ki ülkemizde şerefsizlerin sayısı oldukça arttı. Kahramanlarımızı koruyalım. Yaşlılıklarında bu şerefsizlerin, kurdun/kuşun eline düşürmeyelim.

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN.

(Ama intikamı mutlaka alınsın)
EMEKLİ PİYADE ALBAY 64 YAŞINDAKİ AYTEKİN İÇMEZ, GEÇEN PAZARTESİ GÜNÜ BURSA'DAKİ EVİNDE EŞİ İSMET İÇMEZ TARAFINDAN, BOĞAZINDAN TEK KURŞUNLA VURULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ HALDE BULUNDU. TERÖR ÖRGÜTÜ MAOİST KOMÜNİST PARTİ- HALK KURTULUŞ ORDUSU (MKP- HKO) CİNAYETİ ÜSTLENEREK, EMEKLİ ALBAY İÇMEZ'İ, 1981 YILINDA TUNCELİ'DE YÜZBAŞI RÜTBESİYLE GÖREV YAPARKEN ÖRGÜT ÜYESİ BEHZAT FİRİK'İ YAKARAK KATLETTİĞİ İÇİN ÖLDÜRDÜKLERİNİ İLERİ SÜRDÜ. EMEKLİ ALBAY AYTEKİN İÇMEZ'İN KAYINPEDERİ EMEKLİ ALBAY MEHMET KIRMIZIOĞLU, DAMADININ UZUN SÜREDİR TEHDİT ALDIĞINI AÇIKLADI.
"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."
GÜLELİM BİRAZ ..

SİBİRYA HALK EZGİLERİ.
MONİCA LEVİNSKY'NİN EKÜRİSİNİN DEMOKRASİ ANLAYIŞI
VE BUNU YUTAN İRADESİZ İKTİDAR


"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR,
SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."