11 Eylül 2010 Cumartesi



HANGİ TÜRKLER İSRAİL'E GÖÇ ETTİ

Hastürk'ün İsrail'de Hayom Gazetesi'ne dayanarak verdiği habere göre iki gün önce İsrail'e büyük bir göç dalgası yaşandı. Yeni göçmenlerin arasından İstanbuldan aileler de bulunuyor.

İsrail, önceki gün, Fransa, Belçika, İtalya, Avusturya ve Türkiye'den yeni göçmenleri karşıladı. Sohnut (Yahudi Ajansı) yeni gelen göçmenlerin İsrail toplumuna hızlı kaynaşmaları için İsrail'deki hayatlarını kurmaya yönelik "kırmızı halı"adıyla bir fuar düzenledi. Kırmızı halı sayesinde İçişleri Bakanlığı, Sosyal Güvenlik, Gümrük ve yeni ehliyet çıkarmaları için Ehliyet Otoritesi de fuar da hazır bulundular. Kırmızı Halı fuarı biter bitmez yeni göçmenler nüfus cüzdanlarını Ağlama Duvarındaki özel bir törenle teslim aldılar.


Yeni göçmenler arasında Türkiye'den aileler vardı. Bu aileler gazeteye,"İstanbul'daki Yahudilerin durumu çok kötü özellikle de son dönemde yaşananlar sinir bozucu" dedi. Yeni göçmenlerden Nesim, Türkiye'de yaşarken bir tekstil dükkanı olduğunu ancak kendisinin Yahudi olmasından dolayı kendi dükkanından alışveriş yapılmadığını söyledi. Nesim, Mavi Marmara gemisinden sonra durumun daha da kötüleştiğini orada yaşamanın artık korkutucu olduğunu söyledi.
Yeni göçmenlerden Natan da aynı fikir de. Natan, "Türkiye'de kalıp Yahudi düşmanlığına maruz kalmaktansa İsrail'de yaşamak çok daha iyi, hiç kuşkusuz tüm Türkiye'de Yahudilere karşı olan tutum çok değişti" dedi.
 İzmir de İsrail'e göçmen yollayan şehirler arasında. İzmirli göçmen Tilda, İzmir'in Avupai dokusuna vurgu yaptıktan sonra kendisinin uzun bir süre düşündükten sonra İsrail'de yaşamak istediğine karar verdiğini söylüyor. Tilda ilk amacını İbranice öğrenip kendi yolunu çizmek olarak belirledi.

Odatv.com

“EVET” ÇABALARININ SIRLARI!

*** Behiç KILIÇ’ın yazısından özettir***
………………
Ve “Küresel sermayenin” yani Türkiye’ye çöreklenecek olan Haçlı yamyamların en büyük güvenceleri de, kendilerini Müslüman sayan ve de 12 Eylül’de zulüm görmüş ve şimdi hidayete ermiş milliyetçiler!. Yani  “Evet”çiler..! Evet çıkınca ne olacak?.. Mayınlı arazilerin satışı sorun olmayacak, yarım kalmış petrol yasası çıkacak, üzerine yarım yamalak kapaklanılmış durumdaki maden yatakları daha kolay derdest edilecek, yapılacak iş çoook!..
Hele bir evet çıksın, görülecektir Türkiye Cumhuriyeti’nin defterinin nasıl dürüleceği!..
Tayyip ve Tayyipgiller Müslümanlığı kimseye bırakmıyorlar ama, başı secdeye gelenlerden oluşan bir başka parti var,
Bağımsız Türkiye Partisi.. Bu Parti’nin Genel Başkan Yardımcısı Selim Kotil “...bu anayasa değişiklik paketinin çıkış noktası da okyanus ötesidir” diyor..

“Bugün Amerikan FED’inin sahibi olan, HSBC, GP Morgan, Mobil, Rio Tinto, Citibank’ın sahibi olan, bugün halen dünyayı yöneten ve İsrail’i ayakta turan bir aile var, Rothschild Ailesi... Bu aile Türkiye’de 4,5 milyon dönüm maden arazisi kapattı. Firma ismi Anatolia Minerals... Bu şirkette İsrail devletini kuran Rothschild ile Sayın Başbakan’ın damadının genel müdür olduğu Çalık, yüzde 50 ortaklar. Yine aynı Başbakan, İsrail devletinin silahlarını sağlayan, elektriğini veren Ofer ailesine ihale yapmadan Karaköy’ü 2040 yılına kadar ödemek üzere veriyor, Tüpraş’ın yüzde 17’sini ihalesiz veriyor, Kuşadası Limanını veriyor. Kim veriyor? Ekranlarda ’one minute’diyen Başbakanımız veriyor. Kime veriyor? Bütün dünyayı yöneten İsrail’i ayakta tutan ailelere veriyor.” 

Emniyet Teşkilatını da böyle bağlamışlar.


"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."
EVETÇİLER 
GÖZÜNÜZÜ AÇIN 
BU SON FIRSAT



Öcalan içeriden örgütü yönetiyor

BEBEK katilini idam cezasına çarptıran eski 2. No’lu DGM Başkanı Turgut Okyay, Öcalan’a İmralı’da sağlanan imtiyazlara ateş püskürdü: Onu boşuna yargılamışım. Şimdi, ’özel muamele’ye tabi tutulan Öcalan içeriden örgütü yönetiyor. 


Yakında af da edilir
2001’de, Anayasa’nın 81. maddesinde yapılan değişikliğe getirilen geçici maddeyle bebek katilinin affının engellendiğini belirten Okyay, “Ancak anayasayı istedikleri gibi değiştiriyorlar, bakarsınız bir değişiklik de Öcalan’ın affedilmesi için yapılır” dedi. 

Öcalan’ı boşuna yargılamışım
Abdullah Öcalan’ı idam cezasına çarptıran eski 2. No’lu DGM Başkanı Turgut Okyay, genel af tartışmalarıyla ilgili “Öcalan’ı boşuna yargılamışım. Şimdi içerden örgütü yönetiyor. Diğer hükümlülerden farkı yok, ama sürekli avukatlarıyla görüşüyor” dedi.  “Böyle giderse Öcalan’ın affedilmesi gündeme gelir” diyen Okyay, bunun için anayasa değişikliği yapılması gerektiğine dikkat çekti. Okyay, “Anayasayı istediği gibi değiştiriyorlar, bakarsınız bir anayasa değişikliği de bunun için yapılır” dedi. Anayasanın 87. maddesi TBMM’nin milletvekili sayısının beşte üç çoğunluğuyla genel ve özel af ilanına karar verilmesi hükmünü içeriyor. Ancak, 2001’de 87. maddesinin değiştirilmesi sırasında getirilen geçici maddeyle, Öcalan’ın affı engellenmişti. Söz konusu madde, “Anayasa’nın 87. maddesinde yapılan değişiklik, bu kanunun yürürlük tarihinden önce anayasanın 14. maddesindeki fiilleri işleyenler hakkında uygulanmaz” hükmünü öngörüyor. 14. madde, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü bozma ve demokratik ve laik cumhuriyeti ortadan kaldırma fiillerini düzenliyor.

"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."