4 Ekim 2010 Pazartesi

MADALYONUN DİĞER YÜZÜ

Not:Haber Şalom gazetesinden alınmıştır.


18 Şehidimize Allah'tan Rahmet  diyoruz.
Onlar Bizim  vatandaşlarımız.
Fakat siyonist İsrail'e açık desteğini esirgemeyen gazetedeki bu habere üzülerek verilecek bir cevap var.
Gerçeklerin; saklanmaması gereken diğer boyutu.
Böylece SİYONİZM ile YAHUDİ arasındaki ayrımı da ortaya koymuş oluruz.
Öncelikle aşağıdaki kitabın sahibinin  üzerine basarak söylediği şu cümleyi belirmek gerekir:
"BÜTÜN SİYONİSTLER YAHUDİDİR.
AMAN DİKKAT!
BÜTÜN YAHUDİLER SİYONİST DEĞİLDİR"
Yılmaz DİKBAŞ



"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."
HAİN OLMAKTA TARAF OLMAKTIR




TARAFIN RAHATSIZ OLDUĞU MADDELER
MADDE 42:
MADDE 66:



"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."
AB MANDACISI MİNE KIRIKKANAT YALAN SÖYLEMEYİ SÜRDÜRÜYOR…


Gülay Öktem September 19 at 1:02am
Sayın Yılmaz Bey;
Sizin Mine Kırıkkanat ile ilgili haberinizi bugün Güncel Meydan sitesinde okumuş ve paylaşmıştım.Bunun üzerine ilgili gruba Minet Kırıkkanat'ın kendi mesajı iletildi.Bu yazınızdaki konuya iftira diyor ve size dava açtığını kazandığını bildiriyor.Bu konu ne kadar doğru bilemem,size Mine hanımın sayfasındaki duyurusunu yolluyorum.Gerçek aydınlanmalı bence.

Mine G. Kırıkkanat
Duyurulur, Bu iftiranın sahibi Yılmaz Dikbaş isimli şahıs, tarafımdan mahkemeye verildi ve davayı kazandım. AB'den Ermeni soykırımını tanıma karşılığında para aldığım iddiasına karşı kazandığım bu dava sonucunu ilan etmek için, kararın Yargıtay tarafından onanmasını bekliyorum. Rusya ile ticaret yapan ve turizm şirketi... sahibi olup yazar geçinen bu şahsın, dayanaksız iftira olduğu anlaşılan yayını yapan sitesi de kapatıldı. Iftira 2008'de atıldı, 2009 sonunda dava sonuçlandı, aynı iftirayı atacak olan herkes suç işlemiş sayılır ve tarafımdan dava edilir. Bilginize...


Yılmaz Dikbaş September 19 at 10:28am [1]
Sayın Gülay Öktem,
İletiniz için teşekkür ediyorum.
"Ermenilerden Özür Dileyenler" başlıklı yazımda, sözde Ermeni soykırımı nedeniyle Ermenilerden özür dileyenlerin önemli bir bölümünü AB'den hibe alanların oluşturduğunu ortaya koymuştum. Bu kişiler arasında Mine Kırıkkanat da bulunmaktaydı.
Mine Kırıkkanat, AB'den 74.000 Avro hibe almıştır.
Mine Kırıkkanat, yukarıda sözünü ettiğim yazı dolayısıyla beni mahkemeye verdi. Dava dilekçesinde, "Hibe almadım" demiyordu!
Yılmaz Dikbaş bana
"Fahişe" dedi diye iddia ediyor ve 10.000 TL tazminat talep ediyordu. Oysa yazılarımın hiçbirinde hiçbir kimse için böyle bir ifade kullanmamıştım!
Mine Kırıkkanat, bir de mahkemeye yalan beyanda bulundu: Hiç utanmadan, hiç sıkılmadan, AB'den alınan hibelerin içinde Türkiye'nin de katkısı oduğu yalanını söyledi! Oysa, Mine Kırıkkanat'ın aldığı 74.000 Avro hibenin ve diğer hibelerin içinde Türkiye'nin TEK BİR KURUŞ dahi katkısı yoktur!
Kendisine "Fahişe" dediğim iddası ile açılan davada Mahkeme, talep edilen 10.000 TL yerine, 1.000 TL ödememe karar verdi ancak biz buna itiraz ettik, dosya temyize yani Yargıtay'a gitti. Dava henüz sonuçlanmadığı için ben bu konuyu okuyucularımla bugüne kadar paylaşmadım. Ancak dava sonuçlanır sonuçlanmaz, tüm belgeleriyle internetteki sitemde yayınlayacağım.
Mine Kırıkkanat sürekli yalan söylemektedir. Mahkeme kararıyla kapatılmış bir sitem bulunmamaktadır!
Mine Kırıkkanat, Türklere hakaretler kusan yazılar yazmış,
Fransız pasaportlu, AB'den 74.000 Avro hibe almış bir AB Mandacıısıdır! Hiç utanmadan, hiç sıkılmadan ve hiç sakınmadan Mahkemeye bile yalan bilgi vermekten çekinmeyen ve tüm bunların yanına kâr kalacağını sanan bir kişidir!
Yakında çıkacak olan "İĞFAL" adlı kitabımda da, AB'den hibe almış diğer mandacıların arasında Mine Kırıkkanat'ı yine bulacaksınız.
Mine Kırıkkanat'ın ve hibe almış diğer Mandacıların peşini asla bırakmayacağım, halkımızın bu kişileri iyi tanıması için çalışmayı büyük bir kararlılıkla sürdüreceğim.
Bu yazımı, ulaşabileceğiniz herkese iletirseniz mutlu olacağım.
Saygılarımla,
Yılmaz Dikbaş
19 Eylül 2010
dikbas@kalinka.com.tr
www.kalinka.com.tr
www.dikbas.tv


Not:İçimize aydın diye sızmış, hepimizden Atatürkçü,hepimizden Ulusalcı görünen ve bizler tarafından olmasa bile kendilerini  AYDIN sıfatına sokmuş AB mandacılarını tanımak adına ben paylaştım ve görevimi yaptım.