25 Mart 2010 Perşembe

TWO MINUTE-İKİNCİ YUMURTA MARKASI



TWO MINUTE
Evrende hiçbir şey birbirinden bağımsız değildir. Doğada bunu görmek çok olası. Herkesin bildiği “yılanları öldürürsen köyü fareler basar” mantığı. Bu görüşleri getirir tüme varımla “evrendeki her şey yararlıdır, doğal dengede, besin zincirinde bir görevi vardır” sonucuna bağlarız.
Ama illada ben zorlayacağım dersen akla “sivrisineğin ne faydası var ?” gelir.
Hatta biraz daha abartırsan hayvan hakları, hayvanları koruma dernekleri var. “Sivrisinekte hayvan onu da koruyalım” oluruz.
Doğada böyle de siyasette nasıl?
Yani Türkiye’yi yönetenler politikaların da bağımsız mı?
AKP döneminde yılan/fare ilişkisindeki gibi İsrail/Türkiye ilişkisine şahit olduk.
Burada yılanın kim? Farenin kim? olduğuna siz karar verirsiniz.
Fareler ölürse yılanlar çoğalır ama aç kalır. Bu nedenle farelerin tamamen kazınmaması ve bazı dönemlerde beslenmesi bile gerekli. Hatta farelerin yılanlardan küçük, zararsız ısırıklar alması, farelerin daha keyiflenmesi, semizleşmesi, yağlanması kanlanması ve yılanlara daha lezzetli yemekler olması için gerekli.
Gecenin dördünde kalkıp bunları yazmak, daha yeni pkk’nın resmi bayramına dönüşmüş newroz ateşinin üzerinden atlamışlara çok newrotik bir tutum gibi gelebilir.
Ama bu ülkede uyumayanlar, uyuyamayanlar da var.
2011 de seçimlere gireceğiz.
AKP’nin  kan kaybetmesine siz coğrafyamızın ve çağımızın en kanlı emperyalistti İsrail’in kayıtsız kalacağına inanıyor musunuz?
İsrail kendinden küçük ısırıklar almasına izin verdiği en yağlı faresini kaptırmak ister mi?
Üstelik denenmiş ve sonuçları gözlenmiş “one minute” ısırığının yerel seçimlerde %30 lar da ki oylarını %38 lere zıplattığını gördükten sonra. Bir şov ve %6 ila %8 oranında yağlanma.
Üstelik farelerde bunu fark etti. Yaramazlık yapıp fazla koşturup zayıflarsa gidip yılanlardan küçük zararsız ısırıklar alıyor artık. Alçak koltuk operasyonuna gereğinden fazla bağırıyor örneğin. Ama yağ stokları dolunca her şey unutuluyor.Herkes yerli yerine.
“one minute”  “siz çocuk öldürmeyi iyi bilirsiniz” diye bağıranlar aynı sertlikte TBMM kürsüsünden mayınlı arazileri 49 yıllığına yılanlara verilmesi için daha fazla bağırıyor. Günlerce bağırdı da. Tüm kanallarda bağırdı.

Adana Ceyhan’a inen boru hatlarının kurnasını İsrail’in Askelon Limanına bağlama anlaşmaları yaptı.
NATO üyesi değilken İsrail ile Akdeniz tatbikatı yaptı.
Parası ödenmiş casus uçak Heronların akıbeti ne olduğu belli değil. Teslim edilenler test uçuşlarında çakıldı.
Tam millet 2010 Noel (artık yılbaşı değil çünkü) hazırlığı yaparken İsrail’le havacılıkta bir anlaşma yapıldı ve Isparta’da nükleer hızlandırıcı projemizin bir numaralı fizikçisi Engin ARIK katili şirket Atlas Jet anlaşma imzaladı.
Tanklarımızı İsrail’e modernize ettiriyoruz. Ama milli tank projesini yürüten ve F-16’ların yazılımını Türkleştiren zehir gibi üç ASELSAN mühendisimiz intihar ediyor. Nedense ne Engin Hanımın nede ASELSAN mühendislerimizin çalışmalarının olduğu dizüstü bilgisayarları bulunamıyor. Emekli Korgeneral Engin ALAN neden içerde? ASELSAN yönetim kurulu başkanı olduğu için değil mi? TSK’yı Güçlendirme Vakfı Başkanı olduğu için değil mi?
Emekli olduğu halde rahat durmadığı için değil mi?
Apo ve Sakık hırtolarını paketleyip getirmesini falan saymıyorum. Bizzat şuan yapmakta olduğu işler İsrail çıkarlarına aykırı olduğu için içerde değil mi?
Siz kimi kandırıyorsunuz kuzum.Saat 5,30 oldu uyumuyoruz.
Yani bizim fareler yılanlardan besleniyor. Yılanların koynunda geziniyor.
Seçime çok yakın, tahminen birkaç ay evel. Daha önce olursa unutulur soğur, bazı şeyler deşifre olur ve halka anlatılır. İlk sinyalleri görünmeye başladı ve yoğunlaştı. Yandaş medya da zaten sıcak tutuyor. Halkı hazırlıyor. Yılanlar farelere en büyük ısırığı vermeye hazırlanıyor.
“Kudüs başta olmak üzere” coğrafyanın karışmasına hazır olun.
“Two minute” % kaç yağ yapar bunu birlikte göreceğiz.
İkinci yumurta markası geliyor.
Afiyet olsun.
  



"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."