25 Eylül 2009 Cuma

"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."
Türk Halkını cahillik ve tepkisizlikle suçlayan,hayatında halkın içine girmemiş,erasmus çocukları,torpille geldikleri makamlarında kıvırta kıvırta konuşacağına kulaklarını açsın ve dinlesinler.
Dobra dopra söylenen bu kelimelerin kaçını söyleye bilirler?
Söyleyemezler.
Buna ne yürekleri var,nede önlerine ekledikleri unvanlarına rağmen beyin,düşünceleri var.
Devşirilmiş yürekleri buna yetmez.
"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

ALMAN VAKIFLARI MI DEDİNİZ?

Son zamanlarda CIA’nin ve mossad’ın adı çok geçerken Alman istihbaratının adı hiç geçmiyor. BOP/GOP/BİP projeleri tamamen mossad ve CİA’ ya mal edilirken sizce Alman istihbaratının bu kadar sessiz kalması doğal mı? Bence değil. Alman BND'nin de Karadeniz bölgesinde yer isimlerini değiştirmeden, Lazca bir alfabe uydurup yörede alan çalışmasına başlamasına kadar birçok fısıltı dolaşıyor. Tayyip Erdoğan’ın POTAMYA açılımı da bu sürece denk geldiğini unutmayınız.İşte bu gerekçelerden CIA’nin BND'den hiçte bağımsız bir örgüt olmadığını göstermek adına bu gerçeklerin bilinmesi gerekiyor.


GEHLEN ÖRGÜTÜ

CIA’nin en önemli operasyonlarından biri, daha servis doğmamışken başladı. Çok sayıda Nazi lideri İkinci Dünya Savaşı'nı kaybedeceklerini anladı ve ileride Sovyetler Birliği'ne karşı açılacak olası bir savaş konusunda, Hitler'den habersiz ABD ile görüşmeler başlattı. Geleceğin CIA Başkanı Allen Dulles, 1943 yılında İsviçre'nin Bern kentine giderek, bu etkili Nazilerle gizli görüşmeler yaptı. Dulles, resmi olarak CIA’nin öncülü OSS'nin (Overseas Secret Service-Denizaşırı Gizli Servis) ajanıydı

CIA’nin en önemli operasyonlarından biri, daha servis doğmamışken başladı. Çok sayıda Nazi lideri İkinci Dünya Savaşı'nı kaybedeceklerini anladı ve ileride Sovyetler Birliği'ne karşı açılacak olası bir savaş konusunda, Hitler'den habersiz ABD ile görüşmeler başlattı. Geleceğin CIA Başkanı Allen Dulles, 1943 yılında İsviçre'nin Bern kentine giderek, bu etkili Nazilerle gizli görüşmeler yaptı. Dulles, resmi olarak CIA’nin öncülü OSS'nin (Overseas Secret Service-Denizaşırı Gizli Servis) ajanıydı. Fakat çoğuyla savaştan önce birlikte çalıştığı Nazilerle özel işler yapmaktan geri kalmadı. Gerçekten de, Wall Street'in önde gelen hukuk danışmanlarından biri olan Dulles'ın, savaş sırasında da Nazilerle iş yapmayı sürdüren Standard Oil

gibi bazı müşterileri vardı. Bu yüzden, Hitler'in Doğu Cephesi istihbarat şefi General Reinhard Gehlen'in Amerikalılara teslim olması sürpriz yaratmadı. Gerilen ev sahiplerinden sıcak bir ağırlama bekliyordu. Özellikle de, gizli bir yere gömdüğü ve pazarlıkta kullanmayı planladığı çok sayıda dosya nedeniyle... General Gehlen, Virginia'daki Hunt Kalesi'ne kaçırıldı. Kendisini teslim alanları kısa sürede Sovyetler Birliği'nin Batı'ya saldıracağına ikna etmeyi başardı. ABD ordusu ve Gehlen "centilmenlik anlaşması" yaptılar. Gizli anlaşmaya göre, Gehlen'in casusluk örgütü ("Gehlen Org" diye anılır), Almanya'da yeni bir hükümet kuruluncaya kadar ABD için çalışacak ve ABD tarafından finanse edilecekti. Bu süre zarfında Gehlen, ABD'nin çıkarlarıyla Almanya'nın çıkarlarının çatıştığını görürse, Almanya'nın çıkarlarına öncelik vermekte özgür olacaktı. Gehlen, yaptığı anlaşma için Hitler'in halefi Amiral Doenitz'in onayını sağlamayı da garantiledi. Amiral Doenitz, Nazi ileri gelenlerinin kapatıldığı Almanya Wiesbaden'deki esir kampında rahat bir tutukluluk sürdürüyordu. Gehlen Org, on yıl boyunca CIA’nin Doğu Avrupa'daki tek istihbarat kaynağı oldu. 1955'te, Almanya'nın CIA’si BND'ye dönüştü. Elbette, BND, CIA ile işbirliğini sürdürdü. Gehlen, CIA’nin çalıştırdığı tek Nazi savaş suçlusu değildi. Diğerleri arasında, "Lyon Kasabı" Klaus Barbie, soykırımın fikir babası ve Eichmann'ın yakın çalışma arkadaşı Otto von Bolschwing ve Hitler'in gözdesi SS Albayı Otto Skorzeny de bulunuyordu. Hatta savaşın son döneminde rejimin Hitler'den sonraki ikinci adamı Martin Bormann'ın bile, CIA’yle bağlantılı olarak çalışırken kendini öldü göstererek Latin Amerika'ya kaçtığı yönünde kanıtlar var.


"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR,

SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."