9 Ağustos 2009 Pazar

Yandaş medya terörü bu olsa gerek. İP bir partidir, dolayısıyla taraftarı da olacaktır, yerden yere vuranı da. Bu demokrasinin gereğidir. Askerlerde oy kullanırlar. Dolayısıyla oy verdikleri bir partileri vardır. Şimdi bu arkadaş İP ne mektup yazdı diye suçlu mu oluyor? Bu ne salakça bir zihniyettir. İP’ne değil de AKP’ye yazsaydı sorun yapar mıydınız? Tabi ki yapmazdınız.
Türkiye Cumhuriyeti’nde Akp ile birlikte;
Demokrasi bitmiştir
Yargı siyasallaşmıştır.
Artık kimse güvencede değildir. Yargı önüne çıkarılsa bile. Bu cümleler üzücü ama gerçek. Tekrar yargı bağımsızlığımızı kazanana kadar bunu söylemekte bir sakınca görmüyorum.
Bakın bu kısacık haberle neler yapılıyor:
Yargısı devam eden Doğu PERİNCEK peşinen suçlu ilan ediliyor. Doğu Perinçek’ten İP ne atlama yapılıyor ve suçlu kabul ediliyor. Doğu Perinçek suçluysa eşi Şule Perinçek’te suçludur deniliyor. Şule Perinçek suçlu ise Şule Perinçek’e mektup yazanda suçlu kabul ediliyor. Böyle bir mantık, böyle bir medya terörü görülmemiştir. Bu bir kepazeliktir, bu ancak Fettullah-cia-mossat’ın beslemelerinde görülecek bir mantıktır. Bu böyle biline.
ALBAY KORAY ÖZYURT: DOĞU BEY'LE GEÇMİŞTE BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPTIK
İrtica ile Mücadele Eylem Planı'nın altındaki imzanın sahibi olmakla suçlanan Deniz Piyade Kurmay Albay Dursun Çiçek ile birlikte ifade veren Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda görevli Deniz Kurmay Albay Koray Özyurt'un, İşçi Partisi (İP) ile yakın ilişki içinde olduğu ortaya çıktı.
Ergenekon'un 3. iddianamesinde yer alan bir belgede Albay Özyurt'un, İP Genel Başkanı Doğu Perinçek'in eşi Şule Perinçek'e hitaben bir mektup yazdığı tespit edildi. Özyurt'un mektubunda, Perinçek ile geçmişte başarılı çalışmalar yaptığını anlatması da dikkat çekici.
Ergenekon davasının 3. iddianamesinin sanıklarından olan emekli Astsubay Hasan Ataman Yıldırım'da ele geçen belgeler arasında bulunan mektup 'Sevgili Şule Abla' hitabıyla başlıyor. Deniz Kurmay Albay Özyurt adıyla yazılan, tamamı bir sayfadan ibaret söz konusu belge içerisinde şu ifadeler yer alıyor: "Emperyalizmin, BOP'un uşağı AKP ve onun destekçisi yandaş medyanın sürekli şişirdiği Ergenekon balonu er geç patlayacaktır. Türkiye sahipsiz değil. Tüm Türk Silahlı Kuvvetleri personeli yeni bir Kuvayı Milliye hareketinin başladığının bilincinde ve her fedakârlığı yapmaya hazırdır. Bunu özellikle vurgulamak isterim. Rahmetli kayınpederiniz Sadık Perinçek ile babam arasında başlayan ve bizlerle güçlenen, Özyurt ailesine gurur kaynağı olan dostluğunuz bana ve sevgili eşim Şeyda'ya övünç kaynağıdır."
AÇIKTAN SAHİP ÇIKAMIYORUZ
"Şeyda ve ben, Doğu Bey'le geçmişte yaptığımız başarılı çalışmaları da unutamıyoruz. Bugünlerde bir ölçüde böyle elimiz kolumuz bağlı oturmak zorumuza gidiyor. Konumumuz ve aldığımız eğitim gereği önderlerimize açıktan sahip çıkamıyoruz. Ancak yapılması gerekeni de yapmaktan çekinmiyoruz. Eşimin ve benim selam ve esenlik dileklerimizi Doğu Bey'e iletmenizi ve kardeşiniz Koray'ın her emrinize hazır olduğunu bilmenizi isterim."
İSTANBUL ZAMAN

Hiç yorum yok: