11 Eylül 2010 Cumartesi

“EVET” ÇABALARININ SIRLARI!

*** Behiç KILIÇ’ın yazısından özettir***
………………
Ve “Küresel sermayenin” yani Türkiye’ye çöreklenecek olan Haçlı yamyamların en büyük güvenceleri de, kendilerini Müslüman sayan ve de 12 Eylül’de zulüm görmüş ve şimdi hidayete ermiş milliyetçiler!. Yani  “Evet”çiler..! Evet çıkınca ne olacak?.. Mayınlı arazilerin satışı sorun olmayacak, yarım kalmış petrol yasası çıkacak, üzerine yarım yamalak kapaklanılmış durumdaki maden yatakları daha kolay derdest edilecek, yapılacak iş çoook!..
Hele bir evet çıksın, görülecektir Türkiye Cumhuriyeti’nin defterinin nasıl dürüleceği!..
Tayyip ve Tayyipgiller Müslümanlığı kimseye bırakmıyorlar ama, başı secdeye gelenlerden oluşan bir başka parti var,
Bağımsız Türkiye Partisi.. Bu Parti’nin Genel Başkan Yardımcısı Selim Kotil “...bu anayasa değişiklik paketinin çıkış noktası da okyanus ötesidir” diyor..

“Bugün Amerikan FED’inin sahibi olan, HSBC, GP Morgan, Mobil, Rio Tinto, Citibank’ın sahibi olan, bugün halen dünyayı yöneten ve İsrail’i ayakta turan bir aile var, Rothschild Ailesi... Bu aile Türkiye’de 4,5 milyon dönüm maden arazisi kapattı. Firma ismi Anatolia Minerals... Bu şirkette İsrail devletini kuran Rothschild ile Sayın Başbakan’ın damadının genel müdür olduğu Çalık, yüzde 50 ortaklar. Yine aynı Başbakan, İsrail devletinin silahlarını sağlayan, elektriğini veren Ofer ailesine ihale yapmadan Karaköy’ü 2040 yılına kadar ödemek üzere veriyor, Tüpraş’ın yüzde 17’sini ihalesiz veriyor, Kuşadası Limanını veriyor. Kim veriyor? Ekranlarda ’one minute’diyen Başbakanımız veriyor. Kime veriyor? Bütün dünyayı yöneten İsrail’i ayakta tutan ailelere veriyor.” 

Emniyet Teşkilatını da böyle bağlamışlar.


"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Haber kısmen doğru, ilgili şirket üretime geçme izni alamamakta iken çalık grubuna %5 hisse satışı sonrası üretim iznini aldı. Ortaklık %95 e %5 yani. Tabiki bu biyik şirketin %5 hisse satışına neden ihtiyaç duyduğu asıl sorulması gereken soru...