7 Ekim 2009 Çarşamba


NE ANLATACAK ÇOCUKLARA?

FETTULLAH’IN VE ABD’NİN KANATLARI ALTINA GİRERSEN POLİSLİKTEN YAZARLIĞA, ORADANDA ÜNİVERSİTE HOCALIĞINA ZIPLARSIN MI? DİYECEK.

TÜRKİYE’DE SİYASET BUDUR MU DİYECEK?

BU DERS 10 DAKİKADA BİTER BE MEMUR BEY.

EMRE USLU YEDİTEPE'DE

Taraf Gazetesi'nin polis şefi yazarlarından "Emre Uslu" Bedrettin Dalan'ın sahibi olduğu Yeditepe Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak işbaşı yaptı. Emre Uslu, Taraf gazetesindeki Ergenekon soruşturmasını destekleyen yazılarıyla birlikte Genelkurmay bilgisayarına girerek bilgi hırsızlığı yapmasıyla tanınıyor. Genelkurmay bilgisayarlarına girerek "Genelkurmay andıcının sızdırılması" olayıyla ve ergenekon tertibine verdiği destekle tanınan Emre Uslu, eleştirdiği Bedrettin Dalan'ın Yeditepe Üniversitesi'nde işbaşı yaptı. Eğitim için gittiği ABD'den "Okyanus ötesi uçamaz" raporu alan ve 8 yıl süreyle Türkiye'ye dönmeyen Başkomiser Emrullah Uslu'nun yurda döndükten sonra Bingöl'e tayini çıktı. Bunun üzerine Uslu, emniyetteki görevinden istifa etti. Polis teşkilatıyla ilişkisini kesen Uslu, Taraf gazetesindeki köşesinden ağır bir dille eleştirdiği Bedrettin Dalan'ın kurucusu olduğu Yeditepe Üniversitesi'nde işbaşı yaptı. Yeditepe Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak göreve başladığı belirtilen Uslu'nun Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde çalışacağı söyleniyor.

"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR,
SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

1 yorum:

Adsız dedi ki...

emre uslu bildiği yaşadığıgerçekleri anlatacak. ayrıca yaptığı master vedoktora çalışmasındaki uzmanlıkloarını da paylaşacak. yani adam gibi adamllık ve hocalık yapacak.