31 Temmuz 2009 Cuma


http://teomankaiser.blogspot.com/2009/07/asil-deniz-feneri.html


ASIL 'DENIZ FENERI' 1893'lere dayanmakta. Amerika'da kurucusu ve uzun zaman başını çeken farmason protestan bir din adamının (pastör Russel) başlatmış, bulunduğu Hristiyanlık dinini yorumlama hareketidir. Yorumlarınıözellikle dünyanin sonu (kaos) ve mesih ile yeniden doğus üzerinde ağırlaştırmış olup Russel ailesi kan bağı ile doğrudan ILLUMINATI olur. Gazeteleri SION FENERI isimli taşır. Sion protokolleri diye bir yazı vardır. Bu bağlamda ikiz kulelerinin vuruluşu bir kaos (dünyanin sonu) olarak algılandığı ve akabinde siyasi etkeni olan BOP projesinin temelleri atıldığı hususlarına dikkatinizi çekerim. Yani komplo teorileri açısından 11 eylül Amerika’nın bilgisi hatta tasarısı ile gerçekleşitirilen bir olay olup, amacı BOP adı altında Tevrat'ta yer alan bir ayeti gerçeklestirmektir : Yahudilere sözde vaadedilmiş olan 'Nil'den Firat'a kadar uzanan kutsal topraklar'.
11 Eylül olayının bir komplo olduğuna işaret eden çok ciddi ve çok sayıda delil niteliğinde olan unsurlar mevcut. Bunlardan biri Fransa dış istihbarat teşkilatının yaklaşık 400 sayfadan oluşan raporu. Bu raporda Fransa'nın ocak 2001'de CİA'yı, ABD'nin Almanya'dan kaçırılacak iki uçakla vurulacağını ikaz ettiği yazılmakta. Ondan ziyade 04.07- 14.07.2001 arası BIN LADEN’in Dubai Özel Amerikan Hastanesi’nde yattığı ve başucunda ad ve soyadı verilen (Larry Mitchells) bir Cia ajanının bulunduğu kayıtlı.
Tekrar tarikata dönüyorum : Bunlar Fransa’da bir Hristiyan tarikatı olarak algılanırken, 2000’den itibaren ve son 2003 Kasım ayında Fransa Danıştayı’nın vermiş bulunduğu bir dizi kararla 5. resmi din haline gelmistirler. Kasım 2006'da parlamento nezdinde kurulan komisyon gerekli tedbirleri alarak bu hale son verdi. Bunların arkasında ve daha doğrusu dahilinde Yahudi - Ermeni lobisi mevcut. Devecian ve Arslanian (orly suikastini gerçeklestiren asala terör örgütünün avukatlarından). Ki Devecian bakan bile olmuş ve Sarkozynin siyasi danışmanlarından biridir. Bunlara bir de Kevorkian ve Arapian eklenmeli. Asala teror örgütünün hizbullah ile olan bağlarına da değinebilirim ama kısa kesmek istiyorum. İşin 'garip' tarafi Fethullah Gülen'in tarıkatıda bunların aralarında yer aldığı kesinlik kazanmıştır. Fransa'yaZaman Gazetesi ve Sızıntı Dergisi’nin yerleşmesi, 11 Eylül'den sonra ve Sarkozy'nin iç işleri bakanı olduğu dönemde gerçekleşmiştir. Nasıl mı ? Fethullah Gülen’in ABD’de vermiş olduğu iftar yemeklerine katılanların bir çoğu syantolog…
Deniz Feneri ismi nerden esti ? Kendinize hiç bu soruyu sordunuz mu ?

Hiç yorum yok: