18 Nisan 2011 Pazartesi

ERDOĞAN’IN PROJESİ: OBD!
Arslan BULUT
AKP iktidarının hangi proje için çalıştığını, Yenişafak yazarı Nazif Gürdoğan açıkladı: “Orta Doğu Birleşik Devletleri!”
Gürdoğan, “Abdülhamit vizyonu”ndan yola çıkarak “Elli yıllık bir süreçte, Avrupalılar ‘Avrupa Birleşik Devletleri’ ni kurma başarısını göstermişlerdir. Müslüman dünya da, ‘Amerika Birleşik Devletleri’ gibi, ‘Orta Doğu Birleşik Devletleri’ni gerçekleştirmek zorundadır. Türkiye ‘Avrupa Birleşik Devletleri’  içindeki yerini güvenceye alarak, ‘Orta Doğu Birleşik Devletleri’nin oluşmasına öncülük yapmalıdır” dedi.
Aynı yazar, “Türkiye’ nin gelecek vizyonu” başlıklı yazısında da “Orta Doğu’dan Amerika çekilirken, Türkiye ilerleyecektir” ifadesini kullandı.

***
İşte Tayyip Erdoğan’ın, Anayasa’dan Türklük tanımlarının kaldırılması planlarının ardında yatan gerçek budur. Konunun Türk kamuoyuna kabul ettirilebilmesi için “Amerika’ nın yerini Türkiye alıyor” diyorlar. Oysa Türkiye, “İslam’ın Truvası” kitabımda incelediğim gibi Orta Doğu’da Amerika’ nın öncü kuvveti rolünü üstlenmiştir.
Amerika’ nın Orta Doğu’ dan çekildiği yoktur. Kuzey Afrika’ daki kargaşanın arkasında ABD vardır. Bu eylemleri, parayla satın aldıkları Müslüman Kardeşler Örgütü üzerinden yaptırmaktadırlar.
Diyarbakır’ da Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde düzenlenen “Kur’ an-ı Kerim ziyafeti” programında Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in Kürtçe mevlit okuması da bu projenin bir ayrıntısıdır!

***

Orta Doğu’ da tasarlanan bu yapıyı, Mahir Kaynak da övmektedir! Kaynak, “Kuruluşumuzun ardından savunduğumuz dünya görüşü sadece tercihimiz değil ödediğimiz bir bedeldi. Bizim için devrim sayılan değişim, galip ülkelere artık eski topraklarımızla ilişki kurmaya çalışmayacağımızın teminatı idi. Amacımız şartlar uygun hale geldiğinde yeniden bir dünya gücü olmaktı ve o günlerin başlangıcındayız. CHP’ deki değişim kuruluşumuzdaki dünya görüşünün terk edilmesidir ve bu değişim eğer yeni bir dünya görüşünün inşasının sebebi olursa olumludur” diye yazmıştır.
Ruhat Mengi ise “Tayyip Erdoğan’ın’ Çılgın Proje’si İstanbul’u başkent yapmak mı?” diye soruyor. Evet ama Türkiye’ nin değil Orta Doğu Birleşik Devletleri’nin başkenti!
Mimarlığını Bernard Lewis’in yaptığı “İstanbul başkentli Orta Doğu Birleşik Devletleri Federasyonu” fikri, Turgut Özal tarafından “Federasyonu tartışalım”, “Anadolu federasyonu kuralım” diye ortaya atılmışsa da ilk olarak Talabani tarafından seslendirilmişti.
Talabani, 1996 yılında, “Hayalim İstanbul’ un başkent olduğu Orta Doğu Birleşik Devletleri’dir” diyordu.
ABD’nin askeri ve ekonomik, AB’ nin ise siyasi baskıyla, Türkiye’ yi federe devletlere bölmeye çalıştığı, artık belgeleriyle ispatlanmıştır. AB çevrelerinin öngörüsüne göre kurulması öngörülen federe devletlerin adları şöyledir: Trakya, Bitinya, Misiya, Lidya, Karya, Likya, Pamfilya, Firikya, Kilikya, Kapadokya, Galatya, Paflagonya, Pont, Ermeniya, Antakya, Mezopotamya!
Türk Ordusu ve Türk aydınlarına karşı girişilen sindirme operasyonunun sebebi de bu projedir.

***

Tayyip Erdoğan’ ın alet olduğu proje, İstanbul merkezli, Orta Doğu Birleşik Devletleri’ dir ve aslında bu proje “Büyük İsrail”in kamufle edilmiş halidir. Galataport’ un İsrailli Ofer’e, Suriye sınırındaki 550 kilometrelik mayınlı arazi şeridinin bir İsrail şirketine verilmek istenmesinin sebebi de bu projeyi hızlandırmaktır. 
Bana göre Türkiye’ nin projesi, “Türk Birleşik Devletleri” olmalıdır.
Ayrıntılı bilgi isteyenler, “Küresel Haçlı Seferi” kitabımdan da yararlanabilir.






"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

Hiç yorum yok: