24 Ekim 2010 Pazar

ESKİ YAZILAR


Kapanan eski blogumdan facebookta paylaşılmış bir yazım.Gündem ve politikalaqr hiç değişmemiş.


Udo Steinbach, Almanya'da politika ile ilgilenen herkesin tanıması gereken, istihbarat teşkilatının yöneticisi, Teaner Akçam'ın işvereni, Kürtçülerin hamisi ve taktik antrönörüdür. Defalarca Suriye'ye giderek, Abdullah Öcalan ile görüşmeler yapmıştır.
Levent Kalem'e ait aşağıdaki yazi dikkatle okunmasi ve uzerinde dusunulmesi gereken bir analizdir. 
Ondan sonra da dusunelim; Alman Vakiflari, Prof. Necip Hablemitoglu, Lebensraum vs.vs.

ALMAN DOSTUMUZ (!) BIZI BIZDEN IYI BILIYOR

"TURKIYE YAPAYDIR.
GERCEKTE VAR OLAN TURKIYE, BIR ADAMIN, ONEMLI BIR ADAMIN, TARIHSEL ONEME (SAHIP) BIR ADAMIN DIKTE ETTIRMESIYLE YARATILMIS BIR YAPAY OLUSUMDUR. BUNU (YAPAN KISININ) ADI MUSTAFA KEMAL ATATURK'TUR.. BU ADAM, TEK (BASINA) BIR DEVLET YARATMISTIR. VE TURKIYE'NIN BUGUNKU SORUNU, ISTE BUDUR. BU ADAM ( MUSTAFA KEMAL), YAPAY OLAN BIR DEVLET YARATMISTIR. BUGUN, TURK CUMHURIYETININ TEMELI OLARAK, KEMALIZM'IN IKI UNSURU, LAIKLIK - DININ VE SIYASETIN (BIRBIRINDEN) AYRILMASI- VE TURK ULUSALCILIGI, GERCEKLE BAGDASMAMAKTIR.’’

Bu sozler; Konrad Adenauer'in Turkiye danismani UDO STEINBACH ayni zamanda Alman Dogu-Bati Enstitusu mudurune ait.

Steinbach'in 15 Eylul 1998, saat 18.00 ile 21.00 arasinda, Katolik Kilisesi orgutunun Lingen-Holthausen'deki Ludwig-Windthorst-Haus'da, "Die Bedeutung des Islams fur Europa" baslikli sozlu tebligi.

Kim bu zati muhterem biraz daha acalim:
Alman Prof.Dr. ve ayrica emekli yarbay .1966 yilinda yayinlanan "20.yuzyilda Turkiye. Avrupa’nin zor partneri" kitabi ile meshur oldu.

KlasIk filoloji ve Arap edebiyati okudu. Doktorasini "anonim Arap masallari" uzerine yapti. 1971-75 yillari arasinda Alman Istihbarat Teskilâti’na (BND) "yakin bir kurum" oldugu soylenen Ebenhausen (simdi Berlin) Bilim ve Politika Vakfinin Orta Dogu Masasini yonetti. 1975 yilinda Almanya’nin sesi radyosunun Turkce bolumune mudurluk yapan Steinbach, 1976'da Hamburg dogu enstitusu mudurlugune getirildi.


Devam edelim baska ne inciler dokturmus bu Alman Yarbay dostumuz (!):
‘TURK DEVLETI YENIDEN YAPILANMAYA ZORLANDI. MUSTAFA KEMAL ATATURK, ISLAM'I BIR KALEMDE SILEBILIRDI (SILEBILECEGINI DUSUNDU). YIRMI YILIN SONUNDA (KEMALIZM'IN) IKILISI (BU SUREC) OLDU. BOYLECE BU OLAY HALLOLMUSTU. AMA, BU (KEMALIZM) HICBIR SEYI DEGISTIREMEDI. CUNKU, ANADOLU, BIN YIL ICINDE ISLAMILESMISTI. BU BIR SEY DEGISTIRMEDI, CUNKU, TURKIYE, KEMALISTLERIN BUYUK OSMANLI GECMISININ BIR DEVAMIYDI. VE OTEKI, IYI VE GUZEL TURK MILLIYETCILIGI, ERMENILERI KOVDU, OLDURDU VE KATLETTI. YUNANLILARI MUBADELE ETTI. FAKAT BIR COK HALK GRUBU (ETNI) VE KULTURLER (ANADOLU'DA) KALDI. ORNEGIN, KURTLER, HER NASILSA (HALA) YOK EDILEMEDILER."

Oh oh. Baska neler demis:
'NEVRUZ KURTLERI TURKLERDEN AYIRMAKTADIR. SUNU KASTEDIYORUM: KURTLER INDO-CERMEN BIR HALK OLARAK BIZ ALMANLARA VE AVRUPALILARA HEM DIL, HEM DE KULTUR ITIBARIYLA TURKLERDEN DAHA YAKIN BIR HALKTIR. 21 MART'TA KUTLANAN NEVRUZ BAYRAMI, TUM INDO-CERMEN HALKLARIN, IRANLILARIN DA (FARSLAR: PERSLER) ORTA DOGU'DA YOGUN OLARAK KUTLADIKLARI; TURKLER VE ARAPLARLA ARALARINDAKI KULTUREL FARKI SERGILEDIKLERI BIR BAYRAMDIR.'

Baska:
"BIR IC SAVAS TURKIYE'YI GERILETIR.
TURK VE KURT SAVASI GEREK BOLGEYI GEREKSE DUNYAYI ILGILENDIRIR. BOYLESI BIR SAVASIN CIKMASI ALMANYA'YA DA SICRAR. COZUM BOLGEDE BIR KURT KONFEDERALIZMININ KURULMASIDIR. TURKIYE'NIN BUNA KARISMASINA IZIN VERILMEMELIDIR"

Berlin'de Dialog-Kreis tarafindan duzenlenen "Turk-Kurt uyusmazliginin barisci (!) cozumune iliskin perspektifler" konferansinda soyluyor.

Devam edelim:
AKP`NIN YASAKLANMASI HALINDE BIRCOK POLITIK GUC, ULKEDE OLUSAN BOSLUGU DOLDURMAYA CALISACAKTIR. ZIRA BU SURECTE BOYLESI BOSLUGUN OLMASI KACINILMAZDIR. TURKIYE`DE COK SAYIDA RADIKAL ORGANIZASYON VE GUC ODAKLARININ OLDUGUNU BILIYORUZ. BUNLAR OLUSAN IKTIDAR BOSLUGUNDAN ISTIFADE ETMEK ISTEYECEK; BU DA ULKENIN ISTIKRARSIZLASMASI ANLAMINA GELECEKTIR. AYRICA TURKIYE ICIN BUNUNLA ILISKILI BASKA BIR SORUN DA, AB ILE ILISKILERIN BUNDAN BOYLE NASIL DEVAM EDECEGIDIR. AB ICIN, YUZDE 47`LIK OYLA IKTIDARA GELEN BIR PARTININ KAPATILMASI TURKIYE ILE MUZAKERELERIN DEVAM ETMESINDE BUYUK BIR SORUN TESKIL EDECEKTIR.

Evet:
BENCE TOP SIMDI AKP`DE. PARTININ BUNDAN SONRAKI GUNLERDE, HAFTALARDA NASIL HAREKET ETTIGINI BIRLIKTE GORECEGIZ. AVRUPA`DAN GENIS KATILIMLI TAM DESTEK ICIN DONUSUM VE DEMOKRATIKLESME SURECI KARARLILIKLA DEVAM ETTIRILMELIDIR. ILK ADIM 301`INCI MADDENIN KALDIRILMASI OLMALI; ARDINDAN DA DEMOKRATIKLESME YOLUNDA ONEMLI VE BUYUK ADIMLAR ATILMALIDIR. O ZAMAN SADECE AB’NIN DESTEGINI DEGIL, AVRUPA KAMUOYUNUN VE ELBETTE TURKIYE`DEKI GENIS CEVRENIN DE DESTEGINI ALMAK MUMKUN OLACAKTIR. BUNUN SONUCUNDA ISE PARTI KAPATMA SURECININ DEVAMI GUCLESECEKTIR. YENI ANAYASA TASARISI BAZI EKSIKLER TASIMASINA RAGMEN, SIVIL TOPLUMUN GELISMESI VE TURKIYE’NIN DEMOKRATIKLESMESI ACISINDAN BUYUK ONEM ARZ EDIYOR...mus.


Turkiye’nin iyiligini (!) isteyen Emekli Alman Yarbay sunlari yapin diyor kisacasi:.
1- Laiklik kaldirilsin.
2- Turk ulusalciligi kaldirilsin.
3- Bunlari Ataturk getirdi,dikte etti,zorladi dolayisiyla yapay bunlar, Ataturk’u de kaldirin.
4- Ataturk zaten dinsizdi.Kaldirin gitsin.
5- Kurtler Turklerden cok Almanlara benziyor.
6- Kurtlerle Konfederasyona gidilsin,eyaletler kurulsun.

Gelelim analizine:

Peki bizimkiler ne yapiyor? Acaba Alman dostumuzu memnun edebildik mi?

1-LAIKLIK KALKSIN:
Ilimli Islam, Dinler Arasi diyalog gibi sacmaliklarla ve ABD beslemesi Fetosla TC’yi Din Devleti ne donusturmeye calisiyor.Yani laiklige son vermek istiyor.Avrupa’dan gelen resmi mektuplarin uzerinde Turkiye Islam Cumhuriyeti yazdigini ve bunda hicbir sakinca gorulmeden acildigini hatirlatmak isterim. Acariz cunku biz onlara gore Turkey’iz. Yani Hindi.

2-TURK ULUSALCILIGI BITSIN:
Umraniye Sorusturmasina, birkac zibidinin icerisine; vatani cani pahasina savunmus emekli pasalari, siyasetcileri, ulusalci yazarlari-aydinlari katarak karistiriyor.. Adina da Turklerin en buyuk destani Ergenekon diyor. Kamu oyunda medyanin gucunu de kullanmak icin,yandas medya olusturuyor,ortulu odenekten besliyor, yurt disinda kivrak satilmis komunist libos kalemler siparisle getiriyor, halkin parasiyla TV kanallari aliyor,muhalefet edenleri kapatiyor yada baskiyla susturuyor, Dogan grubunun vergi borclarini azaltiyor,olmadi sus payi kelepir ihaleler veriyor. Kisacasi ulusalcilik teroristlik olarak gosteriliyor. Bu da tamam mi?

3-ATATURK KALKSIN:
Ataturk kalkmali,ozel okullarda Ataturk kosesi acma zorunlulugu caktirmadan cikarildi. Simdilik degil ama tum Ataturk resim ve heykellerinin kaldirilmasi icin yirtiniyorlar. Bunu bebeler biliyor.

4-ATATURK DINSIZ:
Ataturk dinsiz olarak gosteriliyor.Bu yuzden Humeyni asigi;Ataturk dusmani turbanli tipler turedi.Yillarca AB-D tarafindan beslendiler.Devlet kurumlarina sizdilar.Yandaslarini kayirdi ve kadrolandilar.Fetos ABD’den burnunu cikarmiyor.Villalarda yasatiliyor.Bu degirmenin suyu nereden geliyor. Ama beyni yikanmis IsIk evlerinden cikma kardesler Islam dininde Allah’la kul arasana kimsenin giremeyecegini dusunemeyecek kadar koreltildi,beyinleri sulandirildi. Dunyanin her yerinde catir catir Muslumanlarin kesilmesinin sebebinin bu oyunlar oldugunu anlayamiyor bile.Dort tane Siyonist katillerin global sirketlerine bedava is gucu olmaktan baska hicbir degerlerinin olmadigini goremiyorlar. Agizlarina bir ciklet gibi aldiklari din ile hem yuce dinimizi yaraliyorlar hem de geleceklerini dort tane siyonist cakalin insafina emanet ediyorlar.Oysa Hazreti Muhammed’in Medine’deki mezari 1926 yilinda Vahabi Suudi Kralligi tarafindan yikilmak istendigini. Suudi Kralinin bu girisimi Ataturk’un yazdigi Peygamber efendimizin mezarinin bir tasina dokunursaniz ordumu asagi gonderirim dedigini sagir sultan duydu. Yazili belgeler varken Ataturk’e dinsiz demek, diyenlere inanmak ya beyinsizliktir, ya da ihanettir.

5 ve 6- AYRIS:
Ataturk’un kapattigi Istinaf Mahkemeleri kuruluyor.Birincisi bitirildi,Diyarbakir’da.Birinci eyaletimiz belli oldu denilebilir. Zaten BOP es baskanimizda Diyarbakir’i baskent yapiyor.Birinci eyalet hazir.Sirada Erzurum, Ankara var. Ama Diyarbakir cok ayricalikli bir yer.2010 da bitmesi gerekiyordu, basti AB parayi birkac ay once bitirtirdi.

Ne diyor sevgili Alman dostumuz zaten. Kurtler Turklerden cok bize benziyor diyor.Tabi yuzyillardir Almanlardan kiz alip veriyorlar. Ondan hepsi platin sari. Helal olsun sana.Yani sizden ve Araplardan cok farkli Kurtler diyor. Avrupali bunlar bizden diyor. Bizim ayrilikci azinliktaki Kurtlerde aynaya bakinca kendini platin sarisi sacli goruyor, Avrupali goruyor. Ben Turklere, Araplara hic benzemiyorum eyalet isterim , ayri ulke isterim diyor. Sonra cebine koyar Avrupa’ya goturursun ulkeni, ya da Avrupa’yi sana getirirler. Merak etme getirirler.

Neyse; pkk’nin siyasi kolunu meclise soktuk. Baris mitingleri adi altinda katil apo resimlerinin,pacavralarin acilmasina izin verdik.Kirmizi plakali arabalarla mitinglere katildik.Damdaki teroristi ,kocasi dagdakini millet vekili yaptik.Damdan cikarip millet vekili yapmakla yetinmedik; Reisi Cumhur makaminda Genelkurmay Baskaniyla yemek yedirdik. Daha ne yapalim sevgili Alman dost. Hala gozune giremediysek birakalim, gelsen bir guzel duzelt buralari.

Esprisi bir yana arkadaslar; bunlarin aynilari Yugoslavya’da Alman Istihbarat Teskilâti (BND) ve diger emperyalist cakallarca uygulandi.Durum ortada.

Bu dunyayi yonetmeye,somurmeye, kanini emmeye talip ve kararli dort tane siyonist sirketin tek dusmani var; ULUS DEVLETLER.

Turkiye Cumhuriyeti cok guclu bir ulus devlet.Gucunu de Alman Emekli Yarbayi cok iyi analiz etmis.Ataturk ten,laiklikten,Turk ulusalciliginda yani TSK’dan aliyor.Bunu bozmanin yollarini da cok iyi analiz etmis Alman Emekli Yarbay:
Kurt-Turk ayrilikciligi yap. Laik devlet duzeninden din devletine gec. Iste bu yuzden AB-D Kurtleri kasirken, seraitcilerin sirtini oksuyor.

Tum bunlari kim yapacak?
AKP! Onun icin getirildi.Gorevini de aslanlar gibi yapiyor.

Sevgili Alman istihbaratci Turk Halkina gozdagi da veriyor.
1- AKP’yi kapatirsaniz,yerine daha radikali gelir haaaa diyor.
2- AB’ye sizi almayiz diyor.
AKP’ye de yol gosteriyor:
1- Hemen 301. maddeyi kaldir diyor. Eh kaldirmadik da ; kaldirmaktan beter ettik.
2- Donusturme hareketlerine devam et diyor. Hiz kesme; mustemleke yasalarini patir patir cikar diyor.

Canavarlar gibi cikardik.Mahkemeden donecegini bile bile cikardik.Ama donene kadar ne kaparsam kar mantigiyla.Vakiflar,petrol,tohum...
O zaman AB’nin ABD’nin destegini alirsin kapanmasin da diyor.
Olmadi mi arkadaslar bunlar ne dersiniz?
Dusunun bakalim.

Turklerin oyle bir tarihi vardir ki; O tarih bize saflik derecesinde durustluk ve inanilmaz bir dayanma gucu veriyor.
Ama bir yere kadar.

Saygilar,
Levent Kalem
Eylul 2008
"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

Hiç yorum yok: