29 Temmuz 2010 Perşembe

YENİ İHRAÇ KALEMİ:T.S.K


CHP başkanı Kemal Kılıçtaroğlu “Darbelerle hesaplaşmak için darbelere dayanak gösterilen 35’inci maddeyi kaldırın” dedi
Yani Sayın Kemal Bey “Silahlı Kuvvetlerin vazifesi; Türk yurdunu ve anayasa ile tayin edilmiş olan Türkiye Cumhuriyeti’ni kollamak ve korumaktır” maddesini kaldırın dedi.
Bu madde TSK’ya iki görev veriyor:
1-      TSK; Türk yurdunu koruyacak ve kollayacak.
2-      TSK, Anayasa ile tayin edilmiş olan Türkiye Cumhuriyeti’ni koruyacak ve kollayacak.

Peki, CHP bu maddenin neresinden rahatsız?
TSK; Türk yurdunu koruması ve kollamasından mı?
Soruyu tersten soralım: Yani TSK Türk yurdunu korumasın mı?
CHP’nin buna karşı olması tüm dünyanın ağzını burnunu bırakıp başka taraflarınla gülmesine neden olur.
“TSK silahlı hareketler yapan spor kulübü mü?” derler adama.
O zaman Sayın Kemal Bey “TSK’nin görevi, Anayasa ile tayin edilmiş olan Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak ve kollamaktır.” kısmından rahatsız. Ve bunu darbelerin dayanağı olarak görüyor. Akp’nin TSK ya karşı “Ergenekon düzmecesi” ABD patentli operasyonlarının sürdüğü bu dönemde CHP’nin bu hamlesinin iyi analiz edilmesi gerekir.

“Kılıçdaroğlu Dörtyol ve İnegöl’deki çatışmayı fakirliğe bağlamış. Teşhis buysa millet yandı.” Diyor “Öncü İşgal Kuvvetleri” başlıklı son yazısının notunda sayın Zahide Uçar.

Ülkedeki tüm sorunları hesap kitap yolsuzluğa bağlayan Kemal beyin bu hamlesine Akp “ALLAH BE” der ve dedi de.
Bense Akp’den kurtulalım derken nereye gittiğimizin işareti diyorum. Bu çıkışın böyle basit bir çıkış olduğuna inanmıyorum. Şaibeli bir kasetle Prensilvanya’dan gelen samimi mesajların doğruluğuna inanarak istifa eden Deniz Baykal’ın yerine başlardan “aday olmayacağım” diyerek başlayan, sonra CHP’nin en coşkulu kurultayını yaparak başına geçen sayın Kemal Bey, o ilk konuşmasında Recep Beyin en büyük özelliği BOP-GOP Eşbaşkanılığı özelliğine neden değinmedi?
“Yüce divanda yargılayacağım” dediği kişiyle ne görüşebilir bir insan?
Belden aşağı yumrukların serbest olduğu,hatta tüm vuruşların belden aşağı olduğu siyasi rakip CHP’nin turnusol kağıdı,Yahudi kontakçısı Mustafa Sarıgül’ün Kemal Bey’e destek vermesi ve gidip kırık kalpler sokağının Deniz Baykal’ı ile görüşmesi olağan mıdır?,
Türkiye’de siyaset sokaklarda başka telden kapılar ardında başka telden çalıyor. Ama en önemlisi de okyanus ötesinden gelen seslere sokaklarda halka coşku veren hiçbir lider kayıtsız kalmıyor.
“Türkiye’nin en iyi ihraç malı askeridir” demişti adı bile yalan olan Macar Yahudisi, Siyonist George Soros ve tüm siyaset asker üzerinde oynanıyor.
ABD’li kaynaklar açık açık “ABD çok yakında iki ülkeye saldıracaktır” açıklaması yapıyor. İran ve Lübnan’ın adı geçiyor. İran’ı anladık da; halkının yarısı Hıristiyanlaştırılış Lübnan hiç mantıklı gelmiyor.
Bu süreçte 102 asker tutuklanırken TSK’ ne “Anayasa ile tayin edilmiş olan Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak ve kollamak” şeklinde verilen görev CHP eliyle kaldırılıyor.
Turgut Özal’ın “İhracatın İçinden” programı hayali kaçakçılıklara yeni bir kalem ekleyerek devam ediyor. Artık ihraç malımız TSK.
Ve artık sadece Özal’ın memuru işini bilmiyor, her türden siyasetçisi de işini biliyor.


"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

Hiç yorum yok: