23 Ocak 2010 Cumartesi


 BİZİM BALYOZ OPERASYONU CİA'İN  NORTHWOODS OPERESYONUNA NE ÇOK BENZİYOR

AKP GİZLİ ÖRGÜTÜ T.SK’YI KARALAMAK İÇİN CİA OPERASYONLARINI ÖRNEK ALIYOR. BAKIN EN SON BALYOZ PLANI DİYE PİYASAYA SUNULAN VE BU SOĞUKTA DONAN TEKEL İŞÇİLERİNİN EYLEMİNİ BASTIRMAYI AMAÇLAYAN OPERASYON NEREDEN ÇALINDI.


Castro’nun batıdaki barışı tehlikeye soktuğunu göstermek için tasarladığı operasyon. Robert Mcnamara'nın (askerlerin yok etme emri vermesine rağmen) bir kopyasını sakladığı ve sonradan gizliliği kaldırılan dokümana göre operasyon şöyle gerçekleşecekti:

1. Amerikan yanlısı Kübalılar, Küba’nın askeri kuvvetleri formaları giyerek, Guantanamo'daki Amerikan Üssü’ne sabotaj düzenleyecek.

2. Küba sularında Havana ve Santiago’dan görülecek şekilde boş bir Amerikan gemisi patlatılacak, yapmacık kurtarma harekâtları ve halkında katılabileceği cenazeler düzenlenecek. Bu olayların hepsi 1898'de Küba’da İspanyollar tarafından yok edilen ve Amerikan halkını derinden yaralayan Maine’ni patlatılma olayını hatırlatacak şekilde düzenlenecek ve tüm olaylar Castro’nun üstüne atılacak.

3. Küba’ya komşu ülkeler, Küba’dan saldırı gelebileceği konusunda uyarılacak ve aynı gece Kübalı uçaklara benzeyen bir uçak Cumhuriyeti’ne saldıracak.

4. içinde halkın çok sevdiği ve saydığı bir isim olan John Glenn'in bulunduğu bir uzay mekiği yok edilecek ve tekrar Kübalılar suçlanacak.

John f. Kennedy ve o zamanın savunma bakanı Robert Mcnamara bu operasyona ciddi bir şekilde tepki göstermişlerdir. John f. Kennedy bu olaydan 8 ay sonra Texas'ta öldürülmüştür.




BALYOZ PLANI (OPERASYONU)

Kaos ortamı yaratmak için camiler bombalanacak. Hava Kuvvetleri Ege’de kendi jetlerimizi düşürecek. Hükümet aciz gösterilecek. Gazeteciler dost - düşman diye ayrılacak, yüz binlerce insan tutuklanıp stadyumlara hapsedilecek. Bankalara el konulup yeni hükümet kurulacak.






"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

Hiç yorum yok: