2 Eylül 2009 Çarşamba

Talmud'a göre,Yahudi olmayanı öldürmek de, organını çalmak da caiz!
Mısırlı Siyonizm karşıtı araştırmacı yazar "Hicazi", katil İsrail askerlerinin Filistinlilerin hayati organlarını çalmalarını çalma girişimlerini hatırlatarak "Siyonist Yahudilere göre, Filistinlilerin hayati organlarını çalan İsrailli askerler yanlış bir iş yapmamışlardır" dedi.
Mısırlı Araştırmacı yazar Muhammed Hicazi, muhabirimizle sohbetinde "Ben Yahudi olmayan biri olarak kendi açımdan, Yahudilik ve özellikle de Talmud kanunları ve oradaki garip dini ideolojilerinin ardındaki yanlış mantığı kolaylıkla kavrayabilirim" şeklinde konuştu. Muhammed Hicazi daha sonra bu konuya açıklık getirirken şöyle konuştu: "Talmud'a dayalı Yahudilik, şu varsayımlara dayanıyor: 1-Yahudiler, "Yahuve" dedikleri Tanrılarının tek çocuğu sayılıyorlar ve o Tanrı, diğer mahluklarını hiç sevmiyor. 2-Yahudi olmayan kimseler, 2. derecedeki varlıklardan sayılıyorlar. Dolaysıyla onların öldürülmeleri bile caizdir. 3-Bu dünyadaki hayattan sonra "Cennet" ve "Cehennem" diye bir şey yok. Bunun için Cehennem'den kaçmak için telaşlanmaya da gerek yok." Muhammed Hicazi daha sonra "İşte bu yüzden Yahudiler, ahlaki değerlerden yoksunlar ve hayatta kendi kişisel çıkarları için başkalarını gayri meşru bir şekilde kullanmak ve ahlak dışı yollarla olsa bile mal-mülk sahibi ele geçirmekten başka bir şey düşünmezler" ifadesini kullanırken ayrıca "Siyonist Yahudilere göre, gözaltına aldıkları veya kaçırdıkları Filistinlilerin kalp ve böbrek gibi hayatı organlarını çalan İsrailli askerlerin bu girişimi yanlış bir hareket değil" diye ilave etti. Mısırlı Siyonizm karşıtı bu araştırmacı yazar açıklamalarının devamında "İnsanlık camiasının 21. yüz yılda da yine dini bir kılıfa geçirilen katilce bir ideolojiye katlanmak zorunda kalması çok üzücü bir durum. Ne yazık dünya, kendini "Yahudi özellikli, Yahudi bir devlet" olarak gören bir İsrail'in cinayetlerine katlanmak mecburinde" diye vurguladı.
Tüm dünyadaki organ ticaretini araştıran Amerikalı yahudi asıllı uzman, Nancy Schepher siyonistlerin Filistinlilerin organları üzerinden yürüttükleri ticaretin yeni boyutlarını gözler önüne serdi.
Amerika'nın California eyaletinde öğretim üyeliği yapan yahudi asıllı Nancy Schepher Haufes'in dünya çapında yürütülen insan organı ticareti üzerinde yaptığı geniş araştırmanın sonucu, İsveç'in Aftonbladet gazetesinin siyonist askerlerin Filistinli esirlerin organlarını çaldığı ile ilgili haberi doğruladı.
Haufes'in araştırması, gazetede yazılanların gerçeğin küçük bir bölümü olduğunu da ortaya çıkardı.
Amerikalı öğretim üyesi konu ile ilgili yazdığı yazıda Amerika'nın New Jersey eyaletinde insan organı ticareti yapan siyonist hahamların konusunu, tutuklamalardan önce takip ettiğini ve bu konuda suçluların diğer bazı ülkelerde de faaliyet gösterdiklerini söyledi.
Haufes'in,Tel Aviv'de bir firmanın insan organları nakli ile ilgili tıbbi çalışmaları yürüttüğünü ve en başta her bir organ 120 bin dolardan satılırken şu anda bu fiyatın 270 bin dolara yükseldiğini kaydetti.

İsveç'in en çok satan gazetesi Aftonbladet, İsrail askerlerinin Filistinli gençleri organlarını çalmak amacıyla öldürdüğü iddiasını gündeme taşıyınca kızılca kıyamet kopmuştu.

Donald Boström'ün 'Çocuklarımızın organlarını yağmalıyorlar' başlıklı makalesi İsrail basınına yansıyınca hem İsrail hem İsveç makamları ateş püskürdü. Boström, Gazze ve Batı Şeria'da İsrail askerlerinin öldürdükleri gençlerin cesetlerini organları eksik teslim ettiğine dair Filistin iddialarına yer verdi.

Bostrom, bu olaylarla geçen ay New Jersey'de haham Levy İzak Rosenbaum'un İsrail'de çalınan bir böbreği Amerikalı bir hastaya 160 bin dolara sattığı için tutuklanması arasında bağ kurdu.
Yazar, İsrail hükümeti 1992'de organ bağışı kampanyası yaparken, ortadan kaybolup beş gün sonra gece vakti ölü ve kesilip biçilmiş halde geri getirilen Filistinliler olduğu iddiasını dile getirirken 19 yaşındaki Bilal Ahmed Ganim'in aynı yıl öldürülen 133 gençten biri olduğunu yazıp şöyle dedi: "Nablus'tan Halid'in akrabaları, Cenin'de Raid'in annesi ve Gazze'de Mahmud ile Nefes'in amcaları 'Oğullarımız kulanıldı' diyor. Nafes'in amcası soruyor: 'Neden gömmemiz gereken cesetleri beş gün tutuyorlar? Bedenlere ne yapılıyor? Ölüm nedeni belliyken niyee otopsi yapılıyor?"
Türkiye de 'bağışçı' ülke
2000'den beri İsraillilere nakledilen böbreklerin yarısının yasadışı olarak Türkiye, Doğu Avrupa yada Latin Amerika'dan getirildiğini kaydeden yazar, "İsrail yetkililer farkında ama birşey yapmıyor" dedi. Yazıyı Ortaçağ'da Hıristiyanların, Yahudilerin kanları için Hıristiyan çocukları öldürdükleri iddialarına benzeten İsrail hükümeti sert tepki verdi. Basın sözcüsü Daniel Seaman, "İğrenç anti-semitizm kampanyası" derken, İsrail İsveç'e protesto notası verdi. 'Anti-semitist' ithamını reddeden Bonström ise, sadece iddialara dikkat çekmek istediğini belirtmişti
Milli gazete
"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR,
SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

Hiç yorum yok: