27 Eylül 2009 Pazar

BATAN AKP'NİN MEDYASI BUNLAR

BU HABERİ KAÇIRMAYIN:
İŞTE BU SUÇÜSTÜDÜR

Emniyet Genel Müdür Yardımcsı Emin Arslan’ın adliyeye sevki sırasında bir skandal yaşandı. Sürekli çevrede dolaşan bir kişiden şüphelenen Arslan, şahsın elindeki anahtarlığın gizli kamera olduğunu ortaya çıkardı.
ADLİYEDE GİZLİ KAMERA SKANDALI Emniyet Genel Müdür Yardımcsı Emin Arslan’ın adliyeye sevki esnasında skandal yaşandı. Adliyede dolaşan bir kişinin elindeki anahtarlığın gizli kamera olduğu ortaya çıktı.
İstanbul’da gerçekleştirilen bir operasyon kapsamında tutuklanan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan, adliyede gizli kamerayı deşifre etti. Hürriyet gazetesinden Saygı Öztürk’ün haberine göre, hakkında verilen tutuklama kararının mahkemede yüzüne okunması için sıranın kendisine gelmesini bekleyen Emin Arslan, adliye koridorunda da polisliğini yaptı. Dün sabah Beşiktaş Adliyesi’nde çeşitli davalardan adliyeye getirilen zanlılar, yakınları ve emniyet mensuplarının bulunduğu ortamda, bir kişinin elindeki anahtarla oynaması ve sık sık yerini değiştirmesi Emin Arslan’ın dikkatini çekti. ATLAYIP ANAHTARI ALDI Polislerin arasından aniden fırlayan Arslan, elinde anahtar bulunan kişinin üzerine atladı ve hemen elindeki anahtarı aldı. Polisler, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Aslan’ın el koyduğu anahtarı inceledikten sonra bunun “otomobil anahtarı” olduğunu söylediler. Ancak Arslan, bunun anahtar değil, gizli kamera olduğunu anlattı. Oradaki diğer görevliler de anahtarın gerçekte gizli kamera olduğunu saptadılar. EMNİYET’E GÖTÜRÜLDÜ Arslan’ın yakalayıp el koyduğu gizli kamera ve bunun sahibi olan kişi polisler tarafından hakkında işlem yapılmak üzere hemen Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Emin Arslan’ın tutuklanmasından sonra çekim yapan kişinin ne amaçla bunu yaptığını belirlemek için avukatı Zuhal Dönmezer bilgi almak istedi. Ancak yetkililer gizli çekim yaptığı iddiasıyla kendilerine kimsenin getirilmediğini söylediler. ÇEKİM YAPAN SERBEST Emin Arslan’ın yakaladığı kişinin dışarıya çıkarıldıktan sonra güvenlik mensubu olduğunu söyleyip serbest bırakılmış olabileceği belirtildi.

ARSLAN: GERÇEKLER MUTLAKA ORTAYA ÇIKACAK Hakkında verilen tutuklama kararı önceki gün vicahiye çevrilen Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan, tutuklanarak Paşakapısı Cezaevi’ne gönderilmişti. Arslan, gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkacağına inandığını söylemişti.

"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR,

SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

Hiç yorum yok: