8 Ağustos 2009 Cumartesi




JAPONYA DA ATILAN ATOM BOMBASINDA SİYONİST PARMAĞI






“Hiroşima’da öleli
Oluyor bir on yıl kadar
Yedi yaşında bir kızım,
Büyümez ölü çocuklar.”
Diye yazmıştı Nazım Hikmet Ran.Bu sabah iki katliam haberi,biri 2009 başında Gazze saldırısı ve diğeri de Hiroşima’ya atılan atom bombası.Gazze zaten Siyonist katillerin canlı izlediğimiz katliamıydı ama bu haber ilk atom bombasında bir Yahudilerinin parmağının olduğunu söylüyor ve bununla gurur duyuyorlar.İsrail Yahudilerinin,Siyonistlerin ruh halini gösterir bir örnek.Kan ve ölümden haz alan tek ırk sadece bunlar olsa gerek.Ama başkaları ölürse.Kendilerinin burunları kanamaması gerekli.Aklıma Gazze saldırılarının olduğu dönemde Gazze sınırına gelip zevkten göbek atan Yahudilerin görüntüleri geldi.Bu barbarlık ötesi bir şey.İçerisinde tırnak kadar insanlık olmayan bir şey.Dünyada nerede kan,gözyaşı,ölüm,eziyet varsa bilin ki arkasında o veya bu şekilde İsrail vardır. pkk nın arkasında olduğu gibi.
HİROŞİMA'NIN ARDINDAKİ YAHUDİ'YE HAARETZ'DEN ÖVGÜ!
Hiroşima'ya atılan atom bombasının 46. yılında, Haaretz'de, katliamın arkasındaki Yahudi isme övgü dolu bir makale yayınlandı
Japonya dün Hiroşima'ya atılan ilk atom bombasının ve ilk nükleer katliamın yıldönümünü gözyaşları ile andı.
Dünyanın farklı köşelerinden nükleer silahlanmanın sona ermesi ve binlerce insanı hayatını kaybettiği bu dehşetin bir kez daha yaşanmaması için çağrılar yapıldı.
İsrail gazetesi Haaretz ise, Hiroşima'ya atom bombası atılmasında rolü olan, ikinci görevi Kukura şehrine sis nedeniyle bomba atamadığı için Nagasaki'nin bombalanmasında ısrar eden bir yahudi askerin hikayesiyle çıktı okurların karşısına...
İkinci dünya savaşı sırasında Amerikan ordusunda görev yapan üsteğmen Jacob Beser'in, Japonya'nın iki şehrine atılan atom bombaları konusundaki istekliliğini öven makalede, Beser'in hayatı boyunca İsrail'e gelmemiş olması ve İsrail'in nükleer silahlanmasında rol alamamasından şikayet edildi.
Yazıda, Amerikan ordusunda uçuş radarı uzmanı olarak çalışan Jacob Beser'in, Hiroşima'ya atılan atom bombasından sonra, planlandığı gibi Kukura'ya atılacak ikinci bomba için hazırlıklara başladığı aktarıldı.
Ancak, şehrin üzerini örten yoğun sis nedeniyle gerçekleşmeyen bu ikinci operasyondan sonra, Amerikalı yetkililer bombalamayı durdurmayı düşünmeye başladı. Haaretz, Beser'in "görevi tamamen iptal etmemesi için komutanını ikna ettiğini, ikinci bombanın Nagasaki'ye atılmasını sağladığını" duyurdu.
Makalede, 1992'de Amerika'da ölen Beser'in, son günlerine kadar binlerce Japon'un ölümüne neden olan nükleer felakette oynadığı rolden pişmanlık duymadığı da ifade edildi.
6 Ağustos 1945'te yerel saatle 08:15'de Amerika Birleşik Devletleri "Enola Gay" adlı bir B-29 bombardıman uçağından bıraktığı little boy (küçük çocuk) isimli atom bombasıyla ilk anda 70 bin kişilik katliamı gerçekleştirdi.
Bu nükleer felaketin üzerinden geçen 64 yılda, Hiroşima ve Nagasaki'de bombanın insanlar ve çevre üzerinde yaptığı etkiler ise devam ediyor.

Hiç yorum yok: