28 Haziran 2009 Pazar

MOSSAD ÖLDÜRÜRYOR


ASELSAN mühendislerinin intihar süsü verilerek arka arkaya öldürülmeleri, düşen ve Isparta uçağı diye tarihe geçen uçakta ölen fizikçilerimiz, ulusal çıkarları savunan aydınlarımızın faili meçhul cinayetlere kurban gidişleri. Petrol arayan mühendislerimizin akıbetleri(kazındı bir tane kalmadı). İran’da nüler çalışma yapan mühendislere yapılan saldırılar. Arkada kalanların korkudan konuşamamaları; aynı şey değil mi? Siyonizm “ya benden olacaksın ya da öleceksin” mantığını güdüyor. Artık bunu herkes biliyor ama; hala MOSSAD içimizde at koşturuyor. Bilimsel, özellikle “ulusal silah sanayinin” gelişmesine asla müsaade etmiyorlar. Bilim adamı ve ulusalcı aydınları olmayan bir toplum SÜRÜDÜR; biliyorlar. Mossad öldürecek, öldürür bunu anlaya biliyorum da; bizim istihbarat armut mu topluyor. Nereyi tutsan elinde kalıyor. Ulusal silah sanayimiz ihtiyacımızın %45 ini karşılaya biliyor.
Neden?
ABD % 99 unu karşılıyor.
Bu ne kepazeliktir.
Bilim adamının can güvenliğini sağlayamayan istihbaratın ne işe yarar.
Irak’ı hiç kınamayın.
İsrail’in Irakta yaptıklarını on yıllardır Türkiye’de yapıyor. Pkk  30 senedir kan döküyor.
haber:
IRAKLI 420 AKADEMİSYENİ KİM ÖLDÜRDÜ?
Irak'ta işgalden bu yana binlerce aydın ve akademisyen katliamının perde arkası aralanıyor. Dünya Bülteni Irak'ta işgalden bu yana yüz binlerce sivil ölümün arkasında yer alan bir gerçek de Iraklı akademisyenlere yönelik düzenlenen suikastlar. Dünyanın gözden kaçırdığı gerçeğin raporu detaylı olarak yayınlandı.
İşgal karşıtları, Iraklı aydınların sistematik olarak yok edilmesini ve Irak'ı zayıflatmak için iyi organize edilmiş operasyonların işgal güçlerinin cinayet işlemelerine uygun zemin hazırladığına inanıyor. İnsan Hakları Gözlemci Raporlarına göre ABD işgali başladığından bu yana Irak'ta 1000'den fazla aydın ve bilim adamının vurularak öldürüldüğü polis kayıtlarına geçti. ABD Dış İşleri Bakanlığı üniversitelerde yüzlerce profesörün öldürüldüğünü doğruladı. Yazar David Howkins'e göre Iraklı entelektüellere yapılan ilk saldırı ABD askeri güçlerinin bilim insanı, öğretmen, profesörler ve araştırmacıdan oluşan 15,500 kişiyi Baas Partisine üye olmakla suçlayarak görevlerinden tasfiye etmesi ile başladı. Irak Yüksek Eğitim Bakanlığına bağlı Araştırma ve Geliştirme Bölüm Başkanı Usame Abid El-Mecid Iraklı bilim adamlarına karşı sürdürülen şiddet hareketlerinin sorumlusu olarak İsrail gizli servisini MOSSAD'ı suçluyor. Filistin Haber Alma Merkezinin Haziran 2005 tarihli raporunda, ABD askeri güçleri ile işbirliği yapan MOSSAD'ın 530 Iraklı bilim adamı ve profesörün öldürülmesinden sorumlu olduğu yazılmıştı.

LİSTENİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok: