14 Haziran 2011 Salı


BUNUN ADI DEMOKRASİ OLAMAZ
Seçim sonuçlarının değerlendirmesini birçok kanalda birçok kişi yaptı. Fakat artık böyle rahat rahat değerlendirme yapma devri kapandı. Hele hele Tv kanallarında. Zaten yorumlarda "ne şiş yansın ne kebap yansın" tadındaydı.
Benim sonuçlarımsa şunlar:
Hiç evirmeye çevirmeye gerek yok.

1.Sonuçlar CHP için tam bir hezimettir.
2.Onun veya bunun entrikalarıyla başa gelmek ve ABD’ye öpücük yollayarak iktidar olmak mümkün değildir. ABD ve AB’nin tescilli desteklediği parti varken iki görüşmede emperyalisti arkana alacağım sanmak rüya görmekten başka bir şey değildir ve her rüyanın bir sonu vardır.
3. Emperyalist zorlama  yada oy avcılığı mantığınla bile olsa; ayrılıkçı akımlara taviz kar yaklaşımlar sadece radikal faşist parti yada akımların işine yararken, kemikleşmiş CHP tabanında ciddi tahribat yaratır ve yaratmıştır.
4.AKP lileşen CHP’yi gerçek CHPliler kabul etmez, etmemiştir.
5.Biraz Fettullahtan, biraz apoculardan, biraz liboşlardan, biraz masonlardan katılarak yapılan karışımın adı çorba olabilir ama ATA’nın kurduğu CHP olmaz. Bu çorbayı da kimse içmez.
6.ABD’nin uşağı olacaksan; çıraklıktan kalfalığa, kalfalıktan ustalığa terfi etmişler tercih edilir. Süreci hiç kimse sil baştan bir daha yaşamak istemez.
7.Sonuçlar MHP için tam bir hezimettir.
8.Bağıra bağıra gelen skandalları önleyemediği için.
9.Koltuğu kapar korkusundan sol seçmenin dahi sevdiği Ümit Özdağ’ı 4. sıradan aday gösterdiği için.
10.Sincan Hakimi Osman Kaçmaz gibi değerli ve doğru kişilerin arkasında ilkeli bir şekilde duramadığı için. MHP’ye ALAMADIĞI (almadığı değil) için.
11.ABD’ye ve BOP projesini ağız ucuyla değindiği,net tavır koyamadığı için.
12.ABD’nin ve AKP’nin dümen suyuna girip Libya teskeresine “HAYIR” diyemediği için.
13.Liderine bağlılık adı altında etik olmayan Türkeş kardeşlerin birinin MHP’den birinin AKP’den aday olmasına sessiz kalıp üstünü kapatmaya çalıştığı için.
Hezimete uğraması doğaldır.
Şimdi baraj altına düşmediğine sevine bilir.
Cumhuriyet Güç Birliğinden giren tüm bağımsız adayları, düzmece suçlarla içeride olan tüm kahramanların eş, dost ve arkadaşlarını bu süreçte gösterdikleri çabalardan dolayı kutluyorum. Kazanamamış olsalar dahi halkı aydınlatmadaki etkilerinden dolayı. “CHP’nin oylarımızı böldünüz” diye yaptıkları saldırılara rağmen ilkesinden hiç dönmediği için. AKP’nin RTÜK üzerinden yaptığı tüm baskılara ve karartmalara rağmen dimdik ayakta durdukları için.
Ayarıca CGB’den özür diliyorum;
Ne CHP, ne MHP benim oyumu hak etmiyordu.Fakat emperyalistin baraj altına düşürüp yok etmek istediği MHP’ye sırf emperyalizme karşı olmak adına, oynadığı bu hain oyunu engellemek adına oyumu vermeyi tercih ettim.
Her zamanki gibi gönlümden geçen kişi yada partiye oyumu veremediğim bu düzenin adı demokrasi olamaz.
Değil ve ben bu lider geçinenler varken görmeyeceğim.
Saygılarımla.
  



"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

Hiç yorum yok: