19 Haziran 2010 Cumartesi

TÖRÖR

YORUMSUZ VERİYORUZ

TERÖRİSTLERİN KULLANDIĞI SİLAHLAR


Türkiye, İran ve Irak sınırlarının buluştuğu Hakkâri Gediktepe mevkisindeki askeri birliğe düzenlenen saldırı için 20 gün hazırlık yapıldığı ve her biri 200 kilo civarındaki 3 uçaksavarın yerleştirildiği iddia edildi.

Kanal-D Ana haber’de  saldırı bölgesiyle ilgili açıklamalarda bulunan İhsan Yıldız, saldırının  Aktütün 1, Aktütün 2 ve Dağlıca'da olduğu gibi uzun bir hazırlık döneminden sonra gerçekleştiğini ileri sürdü. 

İhsan Yıldız, Doçka denilen (alt resim) 150-200 kilo ağırlığında silahların 20 gün süreyle katırlarla taşındığını belirterek, parça parça getirilen Doçka (uçaksavarlar)ların karakolların etrafına yerleştirildiğini belirtti.
İhsan Yıldız, saldırıda Doçka'larla birlikte uzun namlulu kanas silahlar (Üst resim) kullanıldığını  muhümmatların bölgeye katırlarla getirildiğini belirterek "Örgüt termal kameralara yakalanmamak için ikişerli üçerli gruplar halinde geldiler. Karakola en etkili atışlar da bu doçka silahlardan yapıldı. PKK dün akşam büyük bir karakola ya da askeri birliğe büyük bir zaiat vermek için gelmişti. Karakolda bulunanların ve hava unsurlarının bölgeye çabuk gitmesi sayesinde istedikleri eylemi gerçekleştiremeden Irak topraklarına kaçmak zorunda kaldılar." dedi.


SONUÇ


YÜCE TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞ OLSUN.

"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

Hiç yorum yok: