5 Haziran 2010 Cumartesi

MASUM TABAN AKP'Yİ HALA TANIYAMADI

İsrail'in Gazze’ye yardım götüren Mavi Marmara adlı gemiye saldırısı sonucunda 8 Türk vatandaşı hayatını kaybetti. Toplam 9 ölünün 8’i Türk. Sanki Türkler seçilmiş izlenimi veriyor.
İsrail bu kanlı saldırıyı neden yaptı?
İsrail katil, Siyonist, rezil, eşkıya bir devlet. Bunu yıllardır görüyor ve biliyoruz. İsrail yani Siyonizm sadece İsrail ile sınırlı değil. Siyonizm’i ABD’den ayırmak ta mümkün değil. İsrail’in cesaretinin nedeni de zaten bu. Elindeki birkaç nükleer bomba değil.
ABD demek Siyonizm demek. Çünkü ABD’nin merkez bankası, para basma yetkisi Federal Reserve Bank birkaç siyonistin elinde. Zaten Demokratların Barack Obama kırma;yardımcısı Joseph Biden safkan Yahudi.Cumhuriyetçilerin başkan yardımcısı Pelin Sarah tam bir İsrail hayranı Yahudi.

Durum böyle olduğu sürece ABD’yi İsrail’den farklı bir ülke olarak görmek tam bir safdillik olur.
Bu tespitten sonra konumuza dönelim.
Tayyip Erdoğan ABD’nin iki Yahudi kuruluşundan;
AJC (American Jewish Committee) "Yahudi Cesaret Ödülü" olan “Davut Boynuzu”  ödülünü 2004 te,
ADL (Anti Defamation League) den “üstün hizmet ödülü” 2005 yılında alıyor.
Madalya törende Tayyip Erdoğan;
“Musevi düşmanlığı utanç verici bir akıl hastalığının tezahürüdür katliamla sonuçlanan bir sapkınlıktır sapıklıktır… Soykırım etnik temizlik ırkçılık İslam düşmanlığı Hıristiyan düşmanlığı yabancı düşmanlığı ve terörizm geçmişten bugüne kadar devam ede gelen kötülüğün farklı yüzleridir… Başka dinlere hoşgörü göstermek bize Peygamber mirasıdır… Musevi düşmanlığının Türkiye’de yeri yok…”


Ama aynı Tayyip Erdoğan Refah Partisi İstanbul İl Başkanı iken ‘Yörünge’ dergisinin 8 Ağustos 1993 tarihli sayısında Ali Akel’le yaptığı röportajda aynen şu ifadeleri kullanmıştı:
“İsrail zihniyet itibariyle insan denilen mükemmel varlığı varlık sebebi dışında tanımlayan emperyalist şovenist bir anlayışın ifadesidir. Türkiye'nin İsrail'i tanıması tarihimiz açısından ciddi bir talihsizliktir. Bizim tarihimize sürülmüş bir kara lekedir... Ortadoğu'daki kanser mikrobu olan bu zihniyeti sulamak, beslemek kadar büyük bir zulüm olamaz... İsrail'i devlet olarak tanımıyorum.”
Sadece bu iki konuşma, şeriatçı fakat ulusal çizgideki Refah Partisini silen Tayyip Erdoğan’ın kimlerin desteğiyle geldiğini ve bu madalyaların neden verildiğini göstermeye yeterli.
Tayyip Erdoğan’ı getiren ABD Siyonistleridir.
Peki, Davos’taki “One münite” atağı neyin nesiydi?
Tayyip Erdoğan’ın bu sözlerini sadece biz bilmiyoruz. Ve bunların bilindiğini de Tayyip Erdoğan biliyor. Ayrıca “Beynimim yarısı” dediği Cüneyt Zapsu “Bu adamı logara süpürmeyin. Kullanın” diyerek bir kez kurtarmıştı kendisini.
Tayyip Erdoğan ABD ve Siyonizm’i kullanarak bir yerlere gelir, iç dinamikleri, Atatürkçüleri sindirir, orduyu, yargıyı yandaş yapar sonra onlara da ABD ve İsrail'e çelme takarız diye düşündü.
Ama ABD ve Siyonistlerden aldığı destekle öyle sınırları zorladı ki geri dönemez, gözden çıkarılması durumunda felaketle sonuçlanacak noktalara geldi.Bu panik her türlü talanla yolunu bulmuş elit tabanını da sardı.
Her ne pahasına olursa olsun, gerekirse savaş çıkarmak pahasına iktidarda kalması gerekiyor.
Fakat Tayyip bu oyunları oynarken karşı tarafta boş durmuyor.
Tayyip Erdoğan’ın gözden düşürülme korkusuna karşı elinin altında tuttuğu İran kozuna İsrail’in verdiği cevaptır bu saldırı.
İsrail ve ABD palazlandırdığı AKP hükümetinden İran’a net tavır almasını bekledi. "Madem net tavır almıyorsun,bizden iç ve dış siyasette besleniyorsun o zaman tarafını belli et".Ama alamadı.
İkinci bir tezkere şoku yaşamak istemeyen ABD ve İsrail Türkiye’yi İran’ın yanına koymaya karar verdi.
Tayyip Erdoğan bu tuzağa düştü.
Anayasa oylaması öncesi, CHP rüzgârını kesmek pahasına iç siyasete AKP yanlısı bir enerji katmak istenildi ama ne yazık ki İsrail’in çok büyük bir oyununla karşılaştı.
Artık Türkiye, İran’dan daha önde bir tehdit, Hamas’la eşdeğer; terörist ülke olarak emperyalistin hedefi durumuna dönüştü.
AKP bunu düzeltmek isteyecektir ama tabandan öyle bir ses geliyor ki geri dönemiyor. Üstelik İsrail’in bu terörist saldırısına muhalefetten de tepki geldi. Muhalefet ve taban İsrail’e yaptırımlar konusunda sıkıştırdıkça AKP İsrail aleyhinde çıkışlarına devam edecektir. En azından bu Anayasa oylamasına kadar devam edecektir. Tüm buna rağmen Kamuoyu Anayasa değişikliğine hayır oyu kullanırsa AKP’nin dibe vurduğunun resmidir. İşte o zaman AKP kaçanın kendini kurtardığı demir yığını batan bir gemiye dönüşecektir.

AKP çok başlı ve bilinçsiz, AKP’nin oyunlarından haberi olmayan, masum bir tabana sahip. Masumane ve sade dini duygularla hareket eden bu taban AKP’nin gerçek yüzünü hala göremiyor. AKP’nin din pazarlayıcısı ve kaderinin Siyonistlerin elinde olduğunu bilmiyor. AKP’de tabanının bu zorlamasını, kışkırtıcı vaazlarla karşılıyor.
Ama iki Yahudi madalyalı Tayyip Erdoğan koşar adım sonuna yaklaşıyor.
Prensilvanya’dan Fettullah yapılan bu Gazze çıkarmasının sonuçlarını gördü ve yan çizdi.
"Gördüğüm şeyler hiç de hoş değildi"
 "Çok çirkin şeylerdi”
"faydalı sonuçlar doğurmayacak şekilde otoriteye baş kaldırmak”
“IHH’nin politik bir amaç güdüp gütmediğini söylemek kolay değil” 
“İsrail'den izin almaları gerekirdi” 
Diyerek kendi paçasını kurtarma telaşına düştü.
Özetle; AKP tabanı AKP’nin politikalarından habersiz canını feda ederken; AKP’de paçayı kurtara bilmek adına, kuru bir oy uğruna Türk halkının kanlarını içiyor.


"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

Hiç yorum yok: