7 Nisan 2010 Çarşamba

MİLAT :2012 DEN EVVEL



ABD Başkanı Barack Obama ve Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy geçen hafta ABD’de görüştüler. Görüşmeden çıkan ortak karar ise:
Birleşmiş Milletlerden İran’a karşı yaptırımların en geç birkaç hafta içerisinde hayata geçirilmesi ve BM Güvenlik Konseyi’nde oy hakkı olan Çin’in sonraki adımları artık veto etmeyeceğini umduklarını şeklinde oldu.

Barack Obama “Umut ediyorum ki bahar mevsiminde yaptırımlar etkin olacaktır. İran’ın eylemleri sonucu Ortadoğu’da olabilecek bir çatışma ortamı tam da dünya ekonomisi durgunluktan çıkarken, ekonomide büyük iktidarsızlığa yol açacaktır” dedi.
Nicolas Sarkozy ise “Güvenlik Konseyi’nin daha sert ve güçlü yaptırımları uygulama zamanı geldi” şeklinde oldu.
ABD Başkan Yardımcısı Hillary Clinton, İran’ın son 15 ayda hiçbir şekilde üzerine düşen uluslararası yükümlülükleri yerine getirmediğini ifade ederken “Bu Güvenlik Konseyi’nde bir karara varmamız umutlu olmamı sağlayan sebeptir” dedi.
Tün bu emperyalist gürültülerin arasında benim için önemli tek bir cümle vardı.
“Çin’in sonraki adımları artık veto etmeyeceğini ummuyoruz”
Evet, Çin BOP karşısındaki en büyük engel.
Çünkü Çin elinin altındaki coğrafyanın ABD emperyalistinin çıkarları doğrultusunda şekillenmesini istemiyor. İstememesi de gayet doğal. Bu nedenle her fırsatta Irak’ın bütünlüğünden ve kendi kaderini kendisi belirlemesi gerektiğinden bahsediyor.
Dünya’nın birçok bölgesinde ABD ile bilek güreşine girmiş durumda. Sudan petrol işletmelerini ABD’nin elinden kapmayı başardı. Sudan halkı Çin’den memnun. ABD sömürüyordu, Çin yatırım yapıyor şeklinde konuşuyorlar. Gerçeklerde bu şekilde. ABD sadece petrolünü alıp götürürken, Çin altyapı, sağlık özelliklede su üzerine yatırımlar yaptı. Hint okyanusu petrol trans yolları üzerinde de ABD ve Çin birkaç kez burun buruna geldiler.
ABD’nin dümen suyunda olduğu davranışlarına yansıyan Fransa cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin Barack Obama ile birlikte yaptıkları bu açıklama İran konusunda ABD’nin sağ kol rolünü İngiltere değil Fransa üslenecek gibi duruyor.2008 yılında Total İran’dan Azerbaycan’a kaydırılması da bir gösterge. Yahudi Nikolas yine kendi gibi Yahudi olan Barack’ın kardeşliği 2012 yaklaşırken anlamlı değil mi?

2012 filmi, depremler, yıkım, çöküş. Dünya psikolojik olarak hazırlandı.
Hatırlayın, Irak’a girilmeden önce de “Kara Şahin Döştü” diye bir film yapılmıştı. Sıradan bir savaş filmi olmasına rağmen üzerine bir de Oscar çakılmış ve “Oscar almış film” imajıyla daha çok kişiye ulaştırılmıştı. ABD Irak’a saldırdığında hala dünya Irak’ta Cehennem topları var diye inanıyor ve filmin hipnozu altında olan biteni anlamaya çalışıyordu.
2012 filmine Oscar çakmaya gerek kalmadan yeteri kadar ilgi gördü. Depremlerle her yer yıkıldı. Ardından Meksika’da 7,1,ardından Endonezya’da 7,8 depremler oldu ama doğru dürüst ilgi bile görmedi. Nicola Tesla’nın HAARP aracı çalışıyor ve 2012’ye hazırlanıyor gibi.
Gelişmeleri iyi analiz etmemiş ve üzerine ciddi anlamda eğilmemiş kişilere komplo teorisi gibi görünecek olduğunu bildiğim bu cümleleri burada kesiyorum.

Ama tam burada tarih ağlarını çok farklı bir yerden örmeye başladı. Yine Asya’nın göbeğinden. Bu kez eline bir tane kitap almamış ama ilk kanunları koymuş Cengiz Han değil, ABD kılığına bürünmüş Siyonist yılanının karşısında bu kez Çin dikilecek gibi duruyor. ABD’nin sağ kol olarak Fransa’yı kullanarak saldıracağı sırıtan İran’a Çin yatırımları Almanya’ya yaptığı yatırımları geçmiş durumda.
Bu çok önemli bir gösterge ve bir başkaldırı. BM’ler de İran yaptırımlarını her seferinde veto etmesi de cabosu.
Kısacası BOP’nin (Büyük Ortadoğu Projesi) önünde tek engel kaldı: ÇİN.
İşte bu ay sonunda Çin Başkanı Hu Jintao’nun katılacağı Washington’da düzenlenecek Nükleer Güvenlik Zirvesi işin rengini belli edecek.
Sağ kol Fransa’ya giden BOP Eşbaşkanı Tayyip Erdoğan Türkiye’nin AB üyeliğini en sert şekilde karşı gelen Polonya Yahudisi Nicolas Sarkozy ile çok samimi pozlar verdi.
Yine Türkiye’nin AB üyeliğine girişini istemeyen Almanya Başbakanı Angela Merkel aniden ve çok samimi bir Türkiye gezisi sizce tesadüf mü?
Siyon yılanı coğrafyamıza çörekleniyor ve gizemli yıl 2012 yaklaşıyor. Filimi de tamam ve gerekli ilgiyi gördü. Artık eylem zamanı.
2011 seçimlerini mutlaka AKP kazanmalı ki hesap bozulmasın.
Daha yazılacak çok şey var ama okumayı sevmeyen arkadaşları uzun yazılarla boğmayalım.
Görüşmek üzere.




"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

Hiç yorum yok: