21 Nisan 2010 Çarşamba

İHANET KARDEŞLİĞİ DAĞILIYOR VE EMPERYALİST BUNUN FARKINDA


18 Nisan 2010 Vatan gazetesinde manşetten verilen, Fethullah’ın Saman yolu Tv sinde de “ nasıl böyle  asparagas haberi ulusal bir gazete olarak veriyorlar?” temasıyla sunulan haber üzerine düşünmeye değer.
Önce haberi yazana bakalım.

ABD'li öğretim üyesi olan ve eski FBI danışmanı Paul L. Williams.
"Son Haçlı Seferi" adlı internet blog’unda yazan sağcı bir yazar.
1999 yılında Amerika'ya giden ve 11 yıla yakın süredir hayatını bu ülkede sürdüren Fethullah Gülen'in Pennsylvania eyaletindeki Pocono Dağı eteklerinde yer alan Saylorsburg kentinde kaldığı çiftlik ilk kez görüntülüyor ve yazısına "Dünyanın en tehlikeli İslamcısı aramızda yaşıyor"  başlığını atıyor.



Paul  L.Williams, Gülen'in yaşadığı "Altın Jenerasyon İbadet ve Dinlenme Merkezi" ne (Golden Generation Worship and Retreat Center) gidiyor, burada fotoğraflar çekiyor ve Gülen'i ağır ifadelerle eleştiriyor.
Neler diyor?

"Dünyanın en tehlikeli İslamcısı'nı Afganistan'da, Pakistan'da, Sudan'da ya da Somali'de aramayın. Yanı başımızda 30 milyar dolarlık servetiyle dünya genelinde bir halifelik kurmak için çalışıyor. Çiftlikte Kalaşnikof'larla silahlı eğitim yapılıyor. Çevredekiler yükselen silah sesleri nedeniyle FBI'a defalarca şikâyet iletti. FBI da buraya baskınlar düzenledi. Ancak valiliğin Gülen'i bölgeden gönderme girişimleri kendisine Green Card (Yeşil Kart) verilmesi sonrasında sonuçsuz kaldı. 100 dönümlük çiftlikteki helikopterler alçak uçuş yaparak çevredekileri rahatsız ediyor. Silahlı 100 İslamcı tarafından kale gibi korunan çiftlikte yaşayan Gülen'in bu aktivitelerine FBI, CIA ve federal hükümet nasıl sessiz kalıyor?" diyor.

30 milyar doların varsa,seni savunacak adamlarında vardır. Hele ABD gibi para egemen bir ülkede. Bu haberden sonra tabiî ki aklama faaliyetleri başlıyor ve bize gelene kadar  habere bir sürü eklemeler yapılıyor..
Ben bu boyutunda değilim.
Şuanda Türkiye’de Anayasa değişikliği tartışılıyor. TBMM AKP’li milletvekilleri vitamin haplarıyla desteklenerek sabahlara kadar Başbakan’ın emri doğrultusunda çalışıyor. AKP milletvekillerinin rapor almaları, hastalanmaları, yurt dışına çıkmaları yasak. Burnu kırılan Enerji ve Tabi kaynaklar bakanı Taner Yıldız bile Anaysa değişikliğine “kırılsak ta dökül sekte katılacağız” diye açıklama yapıyor. “burnum kırılsa da yatamam,katılmak zorundayım” diyemez tabi ki.
Şehit Yüzbaşının cenaze namazında öfkesine hakim olamayan bir öğretmen;Şahin Şimşek’in salladığı yumruk anında bir komplonun göstergesi ilan ediliyor.Ama bu yumruğu atan kişi olmak isteyen milyonlar paylaşım sitelerinde görüşlerini dillendiriyor. Toplum AKP sayesinde şiddete yönlendirildi.Kürt/demokratik…vb isimlerle yapılan açılımlar tam bir rezalete döndü.Ayrılıkçı Kürtlere verilen imtiyazlar artık bir öğretmeni yumruk atma moduna getirdi.

Tam bu dakikalarda 6.madde yani Anayasanın 53. maddesinin değiştirilmesi tartışılıyor. Muhalefet topyekûn “AKP yargılanırken yandaş yargı istiyor”  görüşünde hem fikir. Gündemin işsizlik ve ekonomi olduğunu söylüyorlar. Çokta haklılar.Türkiye'nin  ekonomisi çöken Yunanistan’dan daha fazla işsizi var. Ama biz anayasa değiştirmekle uğraşıyoruz.
AKP değişiklikler geçemezse,27 maddenin toplu olarak halka sunulması istiyor. Muhalefet medya desteği ve şekerleme yasalarla gizlenen 3 madde olduğunu savunuyorlar. 
Anayasa mahkemesi hakimlerinin seçimi, 
Hakim Savcılar Yüksek Kurulunun (HSYK) üyelerinin seçimi ve
Askerlerin sivil mahkemelerde yargılanması.
Kısacası çocukların korunması gibi tuhaf ve şirin maddelerle saklanmak istenen bu 3 madde. Anayasasında  “çocuklar korunmalı” yazan bir devlet hakkında ne düşünürsünüz?
Ben “Demek bu ülkede çocuklar tehlikede” ki adamlar Anayasası’na koymuş diye düşünürüm.
Bu şekerlemeyi yemeyecek sivil bir vatandaş var mı?
“Çocuklar korunmasın” diyecek bir Allahın kulu çıkar mı?
Ama  bu 3 madde AKP için gelecek yıllarda, yargılanma süreci için hayati önem arz ediyor.
AKP farkında ve çember daralıyor.
Kıbrıs Türk halkı uyandı.
Uyanma sırası Ana vatan’da. 
Tüm medya gücüne ve emperyalist, siyonist desteğe rağmen halk ayakta.

Bunların yazımın başıyla ne alakası var? diyebilirsiniz.
Çok  alakası var.
AKP’den önce ABD Türk Halkının uyandığının farkında. Yeşil ihtilal’ın, ihanet kardeşliğinin sonunun geldiğini çok iyi görüyor ve yine emperyalist kendi yavrusunu yemeye hazırlanıyor.
Haberi yazan sıradan biri değil.
FBI’ın eğitiminde çalışmış emekli olmuş kalifiye bir elemanı. Avangenist ve aşırı sağcı.
FBI,CIA gibi örgütlerden emekli olunmaz.Emekli olsa da gidip Hawai’de kızlarla havuzda tüm gün yatamaz.Bu disiplinden geçmiş bir eleman ABD çıkarlarını tehlikeye sokan olaylara duyarsız kalamaz.Ve ABD politikalarından habersiz olamaz.

Çok iyi biliniyor ki Prensilvanya’nın dağlarında Fethullah Gülen’i FBI ve CIA koruyor.
Ama politika değişiyor. 
Fethullah’ın çocukları Türkiye’de sıkışırken ve kendini kurtara bilmek ,yandaş yargı oluşturmak için Anayasayı değiştirmek umuduyla TBMM'de sabahlarken ABD hızla kendi çocuğunu yemeye hazırlanıyor.
İşte bu haberin anlamı budur.
Son satırlarımı yazarken TBMM’inde canlı yayında İhanet Kardeşliğinin Ayrılıkçı Kürt ayağı BDP milletvekili Habib Kaplan, Yeşil İhanet ayağı meclis başkanı Mehmet Ali Şahin’i tehdit ediyor.
Kardeşler birbirine düştü ve ABD bunu biliyor.
Görüşmek umuduyla.


"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

Hiç yorum yok: