15 Mart 2010 Pazartesi

ÖCALAN'DA KENDİNİ PAKETLEYENİ ONAYLADI

Kenya basınında geçtiğimiz günlerde yayımlanan, 'Abdullah Öcalan'ı Türkiye’ye MOSSAD teslim etti' PKK'nın elebaşı da doğruladı. Öcalan'ın 'Beni de CIA ve MOSSAD Türkiye'ye teslim etti” dediği öğrenildi.

PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan da iddiaları doğruladı.
Kenya’nın en çok satan gazetesi The Nation geçtiğimiz haftalarda Kenya istihbaratına dayanarak yayınladığı haberde 1999’da PKK lideri Abdullah Öcalan’ın yakalanması için dönemin başbakanı Bülent Ecevit’in İsrail lideri Benjamin Netanyahu’dan yardım istediğini, Apo’nun Kenya’da, 6 kişilik MOSSAD timinin operasyonu ile yakalandığını ileri sürmüştü.
İddiaya göre Kenya istihbaratı da Yunan elçiliğine MOSSAD ajanlarıyla düzenlenen Apo baskınında yer aldı. Biri kadın 5’i erkek 6 Mossad ajanı tarafından izlenen Öcalan’ın Türkiye’ye getirilmesine olanak tanıyan operasyona Mossad’ın “Uyanık” ismini verdiği de gazetede yer alan bilgiler arasındaydı.
Abdullah Öcalan avukatları aracılığıyla da yayımlanan bu haberi doğruladı. Öcalan, “Beni de CIA ve MOSSAD Türkiye’ye teslim etti. Bütün bunları iyi anlamak lazım” dedi.


"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

Hiç yorum yok: