10 Aralık 2009 Perşembe

İMAM BU SEFER DAHA BETER BİŞE YAPTI. 
MIÇTI.


Bir devlet düşünün ki; bir bölgesinde meydana gelen terör olayı sonucunda 7 fidan gibi gencini yitirsin.

Bir devlet düşünün ki başındakilerse kalksın değişik açıklamalarla bunu yapanların bilinen teröristler olmaya bileceğini, açılım zırvalıklarının ve uydurdukları ve hala terör örgütü olup olmadığı bilinmeyen ama bir birinden habersiz birçok kişinin bu örgütün elamanı diye içeride tutulduğu kişilerin yaptığını söyleye bilsin.

Bir devlet düşününki; iktidarın başındaki partinin genel Başkan Yardımcısı 1993 te meydana gelmiş ve 33 cana mal olmuş ve teröristlerin başarı olarak ilan ettikleri bu rezil, alçak terör olayı için “o askerlerin nasıl şehit edildiği karanlık bir nokta” diye bilsin.

“Düşman üretme paranoyası nedir biliyor musunuz? Şu an Ergenekon diye bir dava görülüyor. Onun da mantığını ifade edelim. Bir mahallede hiç hırsızlık vakası yoksa mahalle bekçisinin önemi kalır mı? Kalmaz. Mahalle bekçisi akıllıysa kendi konumunu muhafaza etmek için mahallede hırsızların kol gezdiğini yayması lazım. Hatta daha akıllıysa arada bir iki kapıyı kendisinin yoklaması lazım. İşte Ergenekon budur.”  Diye bilsin.

Diğerlerini saymaya gerek yok.
İktidarın başındaki partinin genel Başkan Yardımcısı bunu derse akla imam cemaat sözü geliyor.
Ama bu sefer imam daha beterini yaptı.
Anladınız siz onu. 
Peki, genel başkan yardımcısı şimdi söylediklerinden utanmayacak mısın?
Nerdeeeee…




"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

Hiç yorum yok: