25 Aralık 2009 Cuma

FETTULLAH (içimizdeki CİA) BİZİM PARAMIZLA SİLAHLANIYOR
DİKKAT
AKP FETTULLAHÇI KADROLARINI KURDUĞUNA İNANDIĞI MİT VE EMNİYET'E TSK'NIN ELİNDE VE ENVANTERİNDE OLAN SİLAHLARI ALMA YETKİSİ TANIYAN YASAYA HAZIRLANIYOR.
HENÜZ SES SOLUK YOK.
AMA BU AFRİKA ÜLKELERİNDE GÖRMEYE ALIŞTIĞIMIZ ASKER POLİS ÇATIŞMASINA ÇOK YAKLAŞTIĞIMIZIN RESMİDİR.
TSK KONUMU GEREĞİ SÖYLEYEMİYOR.
O ZAMAN BİZ SÖYLEYELİM
"FETTULLAH SİLAHLANIYOR." 
BU YASAYA EMNİYETİN VE MİTİN İÇERİSİNDE KALAN ATATÜRKÇÜ TÜRK EVLATLARININ KARŞI ÇIKMASI GEREK.
BU TARİHİ BİR SORUMLULUKTUR.
BANA 1. BALKAN SAVAŞINI HATIRLATTI.
NEDENİNİ SİZ ARAŞTIRIN..




POLİS VE MİT'E ASKERDEN İTİRAZ

TBMM İçişleri Alt Komisyonu'nda görüşülen sivil amaçlı silah kanun tasarısı hükümet ile Genelkurmay'ı karşı karşıya getirdi. Hükümet, tasarıyla, sadece Genelkurmay'ın elinde olan 'askeri silah ve malzeme ithali' yetkisinin MİT ve polise de verilmesini istedi.
Ancak konuyla ilgili görüşü istenen Genelkurmay ise Komisyon'a gönderdiği cevabi yazıda
'MİT ve polise bu yetki verilirse askeri silahlar kontrolsüz kalır' uyarısında bulundu.
Genelkurmay yazısında,
'Askerin ruhsatını kuvvet komutanlıkları verir' diyerek, böyle bir durumun 'operasyon bölgelerinde' sorun olacağını dile getirdi.
Hükümetin Meclis’e sevk ettiği Silah Kanunu Tasarısı’nda MİT ve Emniyet’e askeri silah ithal yetkisi veriliyor. Kuvvet komutanlıklarının muvazzaf subayların şahsi silahlarına ve emekli mensuplarına silah ruhsatı verme yetkisi de kaldırılıyor.
TBMM İçişleri Alt Komisyonu, hükümetin Temmuz ayında Meclis’e sevk ettiği
“Silah Kanunu Tasarısı” üzerinde ilk toplantısını önceki gün yaptı. Tasarıda yer alan iki maddeye Genelkurmay temsilcisinden itiraz geldi. Tasarıda MİT ve Emniyet için askeri silah ithal edilebilmesi için Sanayi Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı’na yetki veriliyor. Şu anda uygulanan kanunda askeri silah ithali Milli Savunma Bakanlığı’nın izniyle yapılabiliyor. Askeri silahların kayıtları ise Genelkurmay tarafından tutuluyor. Genelkurmay’ın her iki bakanlığa MİT ve Emniyet için askeri silah ithal etme yetkisi verilmesine itiraz ettiği öğrenildi.

Tasarıda yer alan, kuvvet komutanlıklarının, muvazzaf subaylara şahsi silahları için izin belgesi ve emekli mensuplarına silah ruhsatı verme yetkilerinin İçişleri Bakanlığı’na devredilmesiyle ilgili maddeye de Milli Savunla Bakanlığı ve Genelkurmay temsilcileri karşı çıktı. Edinilen bilgiye göre toplantıda Genelkurmay ve Milli Savunma Bakanlığı temsilcileri
“askeri silahların tek elden kontrolünün şart olduğunu” belirttiler. Bu çerçevede de tasarıyla İçişleri Bakanlığı’na verilen emekli askerlere silah ruhsatı verme yetkisinin kendilerinde bırakılmasını talep ettiler. 



"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR, SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

Hiç yorum yok: