14 Kasım 2009 Cumartesi

YENİÇAĞ MI HEDEF?




YENİÇAĞ-OKTAR BABUNA-“ERGENEKON”-SEBAHATTİN ÖNKİBAR-SEKRETER
ÇOK ÖNEMLİ İŞLER (!)
Bugün sabah saatlerinde bana ulaşan bir bilgiyi kendim araştırdım. Bazı önemli sonuçlara da ulaştım. Konuyu ilgililerle paylaşması için dostuma aracılık yapmasını söyledim. Dostum sırasıyla Yeniçağ Genel Yayın Yönetmeni Hayri KÖKLÜ’ye, ondan cevap alamayınca da Yeniçağ İcra Kurulu Başkanı Ahmet YABULOĞLU’na ulaşmaya çalışmış. Her ikisine de, ulaşmak isteme gerekçesini “Yeniçağ Gazetesi’nin geleceği için önemli bir konu” olarak sekretere iletmiş. Sekreter her ikisinin de “çok meşgul olduğunu, cevaben arayacaklarını” söylemiş. Arkadaşım birinin 2 saat, diğerinin de 1 saat geri dönüş yapmalarını beklemiş. Ama ne arayan, ne de soran olmuş. Durumu bana bildirdi ve “Senin dediğin gibi Cem, Türkiye Cumhuriyeti Bankalar ve sekreterler devleti” dedi ve “Ne yapmamı istersin?” diye sordu. Ben de “Bir kez daha ara ve geri dönüş yapmalarına ve aramalarına gerek olmadığını söyleyiver dedim.” Dostum ve arkadaşım, dediğimi yaptıktan sonra beni aradı ve “16: 35 itibarı ile söylediklerini aynen aktardım ve bu saatten sonra da aramanıza gerek yok” dedim diyerek neticeyi iletti. 
OKTAR BABUNA VE ÇEKİCİ EŞİ
“ERGENEKON” adı verilen utanç ve yüzkarası süreç ile ilgilendiğimi çok iyi bilen bir dostum beni aradı ve; “Cem biliyor musun, Ergenekon adı verilen süreçte göz altına aldırılıp tutuklattırılan bazı kişiler, gözaltına alınmadan yaklaşık 7 ila 5 gün içinde Oktar BABUNA’nın çekici eşi ve yanında dolaştırdığı daha da çekici ve tango bir bayan tarafından bir vesile ile ziyaret edilmişler. Onlara kendileri ile irtibat kurmaları için bir de telefon numarası bırakmışlar. 7 gün içinde açık olan bu telefon hatları işyerlerine gidilen bu şahıslar gözaltına alındıktan sonra kapanıvermiş. Malum hatunların gözaltına aldırılmadan 5-7 gün öncesinde ziyaret ettikleri kişilerin Türk Silahlı Kuvvetleri’nin “göz bebeği” olan kişiler olması da çok ilgi çekici. Mesela isimleri….” Oktar BABUNA kimdir? Hemen herkes biliyor. Peki eşinin bu işlerdeki rolü nedir? O da bu olaylardan sonra az-çok ortada. Peki Oktar BABUNA ile kimin ciddi ilişkileri var? Adnan OKTAR’ın ya da diğer ismi ile Harun YAHYA’nın. Peki, Adnan OKTAR-Harun YAHYA şürekası gazete ilanlarını kime verirler? YENİÇAĞ GAZETESİ’ne. Oktar BABUNA’nın eşini ve yanındaki tango bayanı en iyi kim tanır? YENİÇAĞ Ankara Sorumlusu Sebahattin ÖNKİBAR. Sebahattin ÖNKİBAR kimdir? Herkesin bildiği yönleriyle kumarbaz ve ırz düşkünü biri… Hakkında “taciz” ve “Ahlaksız teklifleri” nedeniyle pek çok dava açılan, bu özellikleri nedeniyle çok tanınmış, muteber görünümlü bir kişi. Peki Sebahattin ÖNKİBAR’ı YENİÇAĞ’a pazarlayan kim? … Şimdilik bu kadar yeterlidir sanırım. Geri kalanlar daha sonra yazılacak… YENİÇAĞ’A SORULAR
*Gazete olarak “ERGENEKON” sürecinden ziyadesiyle yararlanmak için her şeyi yapıyorsunuz ama “ERGENEKON” sürecinin KATALİZÖRLERİ ile sıkı ilişkiler içindesiniz? Neden? *Adnan OKTAR ve müridi Oktar BABUNA ile ilişkileriniz hangi düzeydedir? Oktar BABUNA, Adnan OMTAR birlikteliğinin bu ilan ve reklamlarda önemi ve değeri sizlerin malumu mudur? *Ankara’da pisliklerini neredeyse sağır sultanın bile duyduğu ve size hakkında defalarca ihbar ve ikaz yazısı yazılmış Sebahattin ÖNKİBAR konusundaki ısrarınızın sebebi nedir? *Ne yapmaya çalışıyorsunuz? *Neye ve nereye hizmet ettiğinizden haberiniz var mı yoksa birileri sizi suiistimal mi ediyor? … Bu soruların ve bu takibin gerisi gelecektir. Kimse merak etmesin. “ERGENEKON” adlı alçak süreçte saflar gün geçtikçe netleşecek ve kimin gerçekte kiminle birlikte olduğu önünüze konulacaktır… Günahsız kahramanlara uzanan eller kırılacak, diller kesilecek ve zulmü destekleyenler afişe edilecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. VARNA-Bulgaristan

Yorum Benden

“Oktay Babuna’nın hatun(lar)unun Ergenekon’dan tutuklanan askerileri dolaştığı” çok ciddi bir haber. Askerler de hatunları hiç sevmez, zaten. Anlaşılan o ki TSK’yı damardan çözmüşler. Empati yapalım; askere değil; bu ülkede kime gönderseler hatun(lar)ını; iş yapar. HATUNUNU GÖNDEREN UTAN MI YORSA, KİMSE UTANMASIN. Ama Oktar zaten bu işlerde bir numara. Babuna/Oktar ilişkisi de biliniyor. Gelelim bu değirmenin suyu nereden geliyor? Sorusuna.
Oktar Ergenekon saçmalığına full destek veriyor. Nerede? Karadeniz bölgesi yerel kanallarda. İzliyorum. Bol din, bol Mesih, yerel ama konu mankeni güzel hatunlar pervane çevrede, vur evrime daya Ergenekon’u. Ha birde biraz bilimimsi bir şeyler, siyonizme şahane analiz. Programların formatı bu. Seksen tane izle aynı. Siyonizm’i en iyi hangi ülke tanır? Yâda şöyle sorayım: Siyonizm hangi ülkeden tazminatlar alarak biti kanlandı, canandı ve canlanmaya devam ediyor?(bu bir) Bu ayrıntıları geçelim sadede gelelim. Bu furyaya bu arada SİNAN ÇETİN’de katıldı. Sinan’ın hatun Almanmış ve çocuklarını Alman Kolejlerinde, Amerikan kolejlerinde okutuyormuş. Böyle dinci minci değilmiş yani. Tayyip’i çok seviyormuş. Dinci olduğu için değilmiş. Bunu anlatmaya çalışıyor. “Bana bakın, saçlarıma bakın, filmlerime, hatunuma bakın, çocuklarıma verdiğim eğitime bakın. Benden dinci minci olmaz” demek istiyor.  “Ben Tayyip’i dinci parti olduğu için sevmiyorum” demeye getiriyor. Geçen akşam TV8 de yalan atışı suratına yansımış bir tedirginlik içerisinde kendi söyledi. Ben onun yalancısıyım. Sinan’ın hatun Alman (bu iki)
Oktar Karadeniz kanallarında aktif (bu üç) Almanya’nın ordusu yok, cacık gibi ülke (bu dört) Ama CİA cia lığı Almanya’dan öğrendi (bu beş) Alman istihbaratı BND’nin Karadeniz’de yerel dilleri kışkırtmayı çalıştığını sağır sultan duydu (bu altı) Hatta Lazca alfabe uydurulduğu [aynı Fransa’nın Kürtçe uydurması gibi..(bu altı buçuk)] bazı hocaların okul çıkışı lazca adı altında kurs verdiği, bir Alman profesörün bölgede bir yıldan fazla kaldığı, yöre halkından dayak yediği ve hastirolup gittiği de biliniyor. Almanya serverli gruplarda kendini Karadenizli (Giresunlu) gösteren aslen kürt ….Özcan kardeşler BND kahvehanelerinden BND’yi yalayıp propaganda yapıyor,12 Eylül 1980 de doğanlar (tam Sinanvari) belgesel gibi tuhaf şeyler çekiyor.Tam damardan SITASI metodu. Ülkede talan var. ABD/Fransa/İngiltere sahnede ve deşifre oldu. Paşaların 1temmuz 2008 de kapıları kırılıp tutuklanırken ADL Ankara’daydı, aynı anda Talat Kıbrıs’ı Pazarlıyordu. Ama bir şey daha oldu. Aynı gün Rusya’da bir grup Ankara’ya gönderdi. Rusya’da talanın farkında. Eee kare tamamlanıyor. Almanya nerede? İşte burada. Karadeniz’de. Çok güzel yakalamış Cem Yaren. Bana da içimi dökme fırsatı oldu. Devam bu konu çok bilinmeyeni ortaya çıkarır. Yeniçağ okurum, severimde. Önkibar’a gelince: Oda Karadenizlidir. Karadeniz Tayyip’i çıkarsa da TC’nin en sağlam ve bilinçli kalesidir. Gül’ün Norşin açılımından sonra Tayyip’in Potamya açılımı da boşuna olmadı be arkadaşım..(bu da yedi olsun) BND destekli ayrılıkçı kürt kartı Karadeniz’e oynanıyor. Mesihçi Oktar ve Mesihçi bir kişi daha var. Benim bildiğim Hollanda Almanya ile sınır hatta kız almış vermiş ülke. Karadeniz’e nasıl girilir? Din ama milliyetçi. Tam Oktarvari, dinsi, bilimsi, mesihci. Almanya en zor kaleye el attı.
Önkibar’ın kumarına gelince ;kendi parası ister kumarda harca ister uçak yapar atar; beni bağlamaz.Irz düşmanlığı falanda boş;lakin "kuyruk sallamayan köpek…., sallamayanı ordunun içine bıraksan sağlam çıkar" gibi ata sözleri geliyor aklıma.Ama tam sayfa Oktar reklamlarını okuduğum gazetede arkadaşlar görmesin diye yırtıp attığımı hatırlıyorum. Bana Yeniçağ'a sızmış Oktar çıkarırsanız; tamam derim. Fakat;sıfırdan  yediye kadar olan maddeleri okurken düşünün bakalım; tanıdık bir şey gelecek mi?
Kalın sağlıcakla.
Levent kalem/Türkiye

1 yorum:

Adsız dedi ki...

saflar belli oldu ve Önkibar'ın doğruluğu ve tarafı net artık.Peki bu dümen neden döndü.Bu arada Önkibar yeniçağda sansürlendi ve yeniçağı bıraktı.