18 Kasım 2009 Çarşamba

AKP’NİN İMDADINA GLOBAL AKİL ADAMLAR YETİŞECEK


AKP Kürt açılımda AKİL ADAM arıyordu.


Akil Adam bulamadı belki ama “Kürt Çalıştayı” adı altında “Global Akil Adamların yetiştirdiği” 12 Hain Adamı birkaç kez Polis Okullarında toplamayı başardı. Liboş/Fettoş/Kürdoşlardan oluşan saprofit takımı, bu süreci yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.

İsmi bile yalan olan Macar Yahudisi Global Moruk SAROS ajitasyon yaparak terk ettiği söylediği Türkiye Cumhuriyeti’ne Açık Toplum Vakfı aracılığıyla ARI’larını yine gönderiyor.

Yerli AKİL ADAM bulamayan AKP’nin imdadına GLOBAL AKİL ADAMLAR yetişiyor.

Haydi, gözümüz aydın.

Levent Kalem.


'AKİL ADAMLAR' TÜRKİYE'YE GELİYOR

Açık Toplum Vakfı'nın desteğiyle Türkiye'nin Avrupa Birliği (AB) üyelik sürecine destek vermek amacıyla kurulan, kamuoyunda “Akil Adamlar” olarak da bilinen Bağımsız Türkiye Komisyonu, 18-20 Kasım 2009 tarihleri arasında Türkiye'ye gelecek. Komisyon, Türkiye temasları çerçevesinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile ana muhalefet partisi CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile görüşecek. Komisyon ayrıca, sivil toplum kuruluşları, akademik çevreler, iş dünyası ve medyadan temsilcilerle de bir araya gelecek. 20 Kasım'da da İstanbul Conrad Otel'de basın toplantısıyla son Türkiye raporlarını ve temaslarını değerlendirecek. Başkanlığını, 2008 Nobel Barış Ödülü'nü alan Finlandiya'nın eski Cumhurbaşkanı MARTTİ AHTİSAARİ'nin yaptığı Komisyon, “Avrupa'da Türkiye: Kısır Döngüyü Kırmak” başlıklı ikinci Türkiye raporunu, 7 Eylül 2009'da Brüksel'de kamuoyuna açıkladı. Komisyon Türkiye temaslarının ardından, Aralık ayındaki AB Zirvesi öncesinde Atina ve Varşova'yı da ziyaret edecek.
"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR,
SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

Hiç yorum yok: