24 Ekim 2009 Cumartesi




EMPERYALİST SİYON ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ;

BEYİN GÜCÜMÜZÜ ÖLDÜRÜYOR.



HALA GÖRÜLEMEDİ Mİ?




İsrail’den silah istemiyoruz. 2 teröristi gören 200 teröristi görmeyen Heronlarının akıbetini de biliyoruz. Uçamıyor. Neden uçsun ki? Besledikleri pkk yı mı haber versin? Uçanı da üzerine takılan kameraları taşıyamıyor; düşüyor. Dümenden “one minute” ci AKP leriyle halkı kandıra bilirler. Nerede 8 Heron’un parası. Allah’ı para olan siyonislere kim yakışır? “Türkiye’yi pazarlayacağız” diyen esnaf zihniyet.

Biz sizden silah falan istemiyoruz.

Çekim bilim adamlarımızın üzerinden ellerinizi. Irak’ta, İran’da ve Türkiye’de neler yaptığınızı biliyoruz. Siz katilsiniz. Foyanız meydana çıktı. İnsanların şimdi de size olan kinlerini kendi adamlarınız; AKP’ye oya dönüştürmek için bağırtıyorsunuz. Davos’ta bu millet “one minute” dümenini yedi.Şimdide “Anadolu Kartalı” dan İsrail’i şutladı imajı yaratmaya çalışıyorsunuz.

Sayın Tayyip’mi sizi şutlayacak?

Daha dün G–20’ için gittiği ABD’de ABD Yahudi lobisi ADL’nin şişmanı Foxman’la sarmaş dolaş olan kimdi? Sonra kalkıp Anadolu Kartalına İsrail’in katılmasını engelliyor.

Foxman mı söyledi acaba?

Kürt açılımın arkasındaki İsrail parmağı görülmesin; görülmesin ki halkın tepkisi İsrail’e olmasın. Ayrıca Davos fatihi birkez daha siyonizme kafa tutan adam imajı kazansın.

Ne şahane oyun ama.

Tabi ki yersen.

Daha durun.

Bakü Tiflis Ceyhan (BTC) ham petrol boru hattı, Samsun Ceyhan (SC) ham petrol boru hattı, Kerkük Yumurtalım (KC) ham petrol boru hatlarının kurnasını ve Seyhan-Ceyhan Nehirlerimizin suyunu İsrail’in Hayfa limanına taşıma/bağışlama projesi var.

Detaylar için bakınız:



Of be başbakanım siyoniste/emperyalist çakallara elini bir kaptırırsan kolunu koparır.

İşin çok zor.

Hatayı baştan yaptın.

Bakalım bu halk seni affedebilecek mi?

Farkındayız; ne isterlerse vermek zorundasın. Ama Atalarımız tüm bunları santim santim kanlarıyla sulayarak aldı ve biz gençlere emanet etti.

Şimdi senin verilmiş sözlerin ve seni istediği zaman bitirmesinler diye görmemezden gelemeyiz, kendimizi satamayız. Satarsak uyuyamayız. Uyursak günü geldiğinde Şehitlerimizin, Atalarımızın yüzüne bakamayız.

“Zararın neresinden dönersen kardır”

Maalesef “yüce divanda yargılanacaksın”.

Allah seni affetsin.

Atatürk gençliği; biz, asla affetmeyeceğiz.



HALA GÖRÜLMEDİ Mİ?


EMPERYALİST SİYON ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ;


BEYİN GÜCÜMÜZÜ ÖLDÜRÜYOR.




Haber:



ASELSAN'DA DÖRDÜNCÜ İNTİHAR



Aselsan'daki sır ölümlere bir yenisi daha eklendi. Bu da intihar olarak açıklandı.

ASELSAN'ın Komuta Kontrol ve Haberleşme Yazılım Mühendisliği'nin uçak komuta kontrol merkezi bölümünde başarılı işlere imza atan genç mühendis Burhaneddin Volkan'ın, 3 arkadaşının şüpheli şekilde hayatlarını kaybetmesinin ardından kurumdan ayrıldığı ve yedek subay olarak vatani görevini yapmak üzere gittiği Ankara'daki birliğinde hayatını kaybettiği belirlendi. ASELSAN'ın 3 başarılı mühendisinin ölümünün ardındaki sis perdesi bir türlü aydınlatılamazken, kurum mühendislerinin bir tanesinin daha şüpheli bir şekilde hayatını kaybettiği belirlendi. ASELSAN'ın Komuta Kontrol ve Haberleşme Yazılım Mühendisliği'nin uçak komuta kontrol merkezi bölümünde başarılı işlere imza atan Hacettepeli genç mühendis Burhaneddin Volkan'ın, 3 arkadaşının şüpheli şekilde hayatlarını kaybetmesinin ardından kurumdan ayrıldığı ve yedek subay olarak vatani görevini yapmak üzere gittiği Ankara'daki birliğinde hayatını kaybettiği öğrenildi. 2005'TE ASELSAN'A GİRDİ Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra ASELSAN'a mühendis olarak giren ve burada uçak komuta kontrol merkezi bölümünde çalışan 8 mühendisten biri olan Volkan, kurum bünyesindeki 3 mühendisin şüpheli şekilde hayatını kaybetmesi üzerine endişeye kapılarak kurumdan ayrıldı. Yedek subay olarak askere alınan Burhaneddin Volkan, önce Tuzla Piyade Okulu, ardından Ankara Kızılay'daki Bando Okullar Komutanlığı'ndaki birliğine gönderildi. Mühendis Burhaneddin Volkan, asteğmen rütbesi ile gittiği birliğinde nöbet esnasında şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Askeri yetkililer ailesine Volkan'ın intihar ettiğini bildirdiler. Aileye kışladan gelen telefonlarda hiç de iç açıcı şeyler anlatılmadı. 8 Ekim 2007 günü hayatını kaybeden Burhaneddin Volkan'ın babası Mahmud Volkan, oğlunun ölümü ile ilgili Kara Kuvvetleri Komutanlığı Askeri Savcılığı'na gerekli dilekçeleri sundu. Konunun aydınlatılmasını isteyen baba hiçbir sonuç alamadı. Savcılık ‘kovuşturmaya yer olmadığına' karar verdi. Aile bu karara Askeri İdare Mahkemesi nezdinde itiraz etti. Aile şimdi yargıdan gelecek son kararı bekliyor. ASELSAN MÜHENDİSLERİNİN ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ 2006–2007 yıllarında 6 ay içerisinde ASELSAN'da 3 mühendis şüpheli bir şekilde ölmüştü. İlk ölüm olayı 7 Ağustos 2006 tarihinde görülürken, 16 Ocak 2007 ve 26 Ocak 2007 tarihlerinde de iki vaka daha yaşandı. Ölen Hüseyin Başbilen, Ali Ünal ve Evrim Yançeken isimli 3 mühendis de ODTÜ mezunu ve ASELSAN'da gizli yürütülen silah projelerinde görev yapıyorlardı. Bir dönem Aselsan'da çalışan mühendis asteğmen Zafer Oluk da görev yaptığı İstanbul 1. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda 2008 yılının Mayıs ayında hayatını kaybetmişti. Zafer Oluk'un elektrik kazası sonucu öldüğü açıklanmıştı.

"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR,
SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

Hiç yorum yok: