13 Eylül 2009 Pazar


"SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR,
SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."
BU BAŞLIKLAR NEYİN NESİ?
İran ile Türkiye'nin bir sorunu mu vardıki biz İran'a karşı silahlanıyoruz?
Üstelik kendi imalatımız olan silahlarlada değil.Obama bey buyurmuş Türkiye'ye 7,8 milyarlım silah satacakmış.İran'a karşı o bölgedeki tek müttefikimişiz.NATO'daymışız falan.
Bu tam bir oyundur arkadaşlar.Bu ekonomik buhranda bir çok gazetede pişirilen bu haberlere inanmıyorum.ABD bize silah falan satmıyor,Türkiye'de konuşlanıyor.Bu silahlar kendine lazım.Olduki sattı;medyaya "İran'dan gelecek bir teklikeye karşı" diye sunulan bu haberler olmayan tehlikeyi oluşturmaktır.Kaza süsü verilerek Türkiye'den İran'a kaçacak bir füze bizi İran ile gerçek bir savaşa sokar.Ve bu savaş bitmez.Çünkü ABD bizi silahlandırır,Çin ve Rus'ya İran'ı destekler ve bu coğrafyada İran ve Türkiye diye ülke kalmayana kadar bu savaş sürer.Bundan kazançlı kim olur?Düşünün bakalım.ABD/AB ve İsrail başta BOP çular ve yeni yeni gaşarlanan diğer emperyalist Rusya ve Çin. Bu İran ve Türkiye'nin felaketi olur.Bu aşamada Polonya'ya füze kalkanı kurulmasına sert çıkan Rusya çok iyi takip edilmelidir.
Ekonomik buhranı dünyada en ağır hisseden,kendi mayınlı arazisini temizleyemeyen,halkını sel felaketinde bile savunamayan,bilakis suçlayan bir ülke ne acıdırki şimdide durduk yerde İran gibi bir düşman edindiriliyor.ABD/Türkiye ve NATO ülkesi olmadığı halde İsrail ile tatbikat yapmasına bile tepki gösteren İran buna sessiz kalmayacaktır.
Yapacaksan kendi güvenlik silahını kendin yap.ABD silah sanayiinin Siyonistlerin elinde olduğunu dünyada bilmeyen kaldı mı?
Siyonistlerin de İran ile savaşa cesaret edemediğini bilmiyormusunuz?
Dünyanın salağı biz miyiz?
Durduk yerde sınır komşumuzu düşman ilan ediyoruz.Üstelik neyin pahasına?ABD/İsrail ve AB katillerine şirin görünmek pahasına.Kara çocuk OBAMA Müslüman imajı verilerek ABD'nin başına neden getirildi?
Uyan Türk Halkı bu en tehlikeli oyundur.
İran bizim düşmanımız değil.
Ama yinede hızlı büyüyen komşu dahi olsa ülkelerden geri kalınmamalıdır.
Kendi silahını kendin üret ve kendi güvenceni kendin sağla.Emperyalistin ipiyle kuyuya inen çıkamaz.Bunu unutma.

Hiç yorum yok: