1 Nisan 2009 Çarşamba

Yapılan rezaletin daha iyi görülmesi için isimlere dikkat ediniz.

Antalya yenilgisi AKP’ye dolayısıyla Fethullahçı Gladiyoya (FG) evlat acısı gibi koydu. Dünyanın hiçbir yerinde, hele hele demokrasi ile yönetildiğini söyleyen ülkelerde asla görülmeyecek olan “yargı süreci devam eden” ve hiçbir şeyin sonuçlanmadığı bir dava hakkında Ergenekon Terör Örgütü ve hatta tüm psikolojik unsurlar kullanarak birde kısaltma yapıp ETÖ diyebiliyorlar.Üstelik suç olduğu mahkene tarafından açıklandığı halde.
Bu rezalettir,kanunsuzluktur.
Ama birde şudur:
Fettullahçı gladiyor, küresel çete, ayrılıkçı Kürtler ve yeşil ihanetin kuyruğu sıkıştı, son kozlarını oynuyorlar. Çünkü emperyalist küresel çetelerin dostunun olmadığını, onları doyurduğun sürece ayakta kalına bileceğini, çok az bir zayıflık görmeleri halinde Zapsu’nun dediği gibi logara süpüreceklerini biliyorlar.
İşte kaybedilen Antalya’nın bir belediye başkanlığından çok önemli bir anlam ifade ediyor. Emperyalist çeteler sömürdükleri ülkelerin, sömürüye yardımcı olanlarına bazı imkânlar tanırlar. Böylece kendine çalışanların ülkelerinde güçlü olmalarını ve ülkeyi daha iyi sömürülür duruma getirmelerini isterler. İşte Ergenekon davası da Fettullahçı gladionun elini rahatlatmak için verilmiş bir oyuncak, bir kozdur.Bu çok açık bir şekilde görüldü.
Gladio; daha önce yaptırdıklarını şimdi suç sayıp kendisini ortadan kaldırmaya çalışanlara ulusalcı (sağdan-soldan) aydınlara karşı kullanıyor.
İşte bu da bunun artık son noktası.
Muz Cumhuriyetinde görülmeyecek bu rezaleti Türk kamuoyunun artık görmesi gerekmektedir.Ve görüyor.Gördü.
Kuyruğu sıkışan F.Gladio şimdi patronlarının iki dudağı arasınında.Kaşlar çatıldı.İşte ANTALYA'nın kaybedilmesi bu anlama geliyor.
Saygılarımla.

Hiç yorum yok: