26 Mart 2009 Perşembe



Türkiye yerel yöneticilerini seçiyor

Türkiye, 29 Mart Pazar günü sandık başına gidiyor. Yerel yönetimlerde beş yıl süreyle görev yapacak belediye başkanlarının seçileceği seçimlerde sandıklar sabah saat 08.00’de açılıyor

On altı büyükşehir, 65 il, 892 ilçe ve bin 974 belde başkanının belirleneceği seçimlerde yaklaşık 48 milyon seçmenin oy kullanması bekleniyor. Seçim pusulalarında on dokuz parti yarışacak. Yetkililer, seçmenleri yaz saati uygulamasına dikkat etmeleri konusunda uyarıyorlar.


MUSTAFA SARIGÜL: “PAZAR GÜNÜ HERKES SANDIĞA”

Seçimler öncesinde gazetemizi ziyaret eden Demokratik Sol Parti Şişli İlçe Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Sarıgül, tüm vatandaşları Pazar günü oy kullanmaya çağırdı. Yardımcısı Vasken Barın ile Şalom’a nezaket ziyaretinde bulunan Sarıgül, “Çalışmalarımızla her zaman destek verdiğimiz ilçelilerimizden destek bekliyoruz,” dedi.

Gazetemizi, Demokrat Parti Şişli Belediye Başkan adayı Salih Kuyan da ziyaret etti. Ailesinin 150 yıldır Şişlili olduğunu belirten Kuyan, semt sakinlerinin daha huzurlu bir hayat sürebilmeleri için çaba göstereceklerini belirtti.

25 Mart 2009


Adayların Hahambaşılık ziyaretleri devam ediyor


29 Mart yerel seçimleri öncesinde çeşitli partilerin Hahambaşılığa nezaket ziyaretleri devam ediyor.

29 Mart yerel seçimleri öncesinde çeşitli partilerin Hahambaşılığa nezaket ziyaretleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde CHP Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, DP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Dülger ve DP Adalar Belediye Başkan adayı Yusuf Bahar, AKP Kadıköy Belediye Başkanı adayı Sinan Genim ve AKP Sarıyer Belediye Başkan adayı Mehmet Akif Şişmanoğlu, Hahambaşı Rav Haleva’yı ziyaret ettiler.



Belediye başkan adayları Hahambaşılıkta


29 Mart yerel seçimleri öncesinde çeşitli partilerin başkan adayları Hahambaşı Rav İsak Haleva'yı ziyaret etti.

29 Mart yerel seçimleri öncesinde çeşitli partilerin başkan adayları Hahambaşı Rav İsak Haleva'yı ziyaret etti. Ziyaret edenler arasında CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile AKP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Sibel Çarmıklı da bulunuyor.

11 Mart 2009



TÜRKİYEDEKİ YAHUDİ VATANDAŞLARIN AZ SAYIDA OYLARI DEĞİL DERTLERİ. İKTİDAR YOLUNUN ABD'DEN GEÇTİĞİNİ, ABD’NİN DE İSRAİLDEN; DOLAYISIYLA YAHUDİLERDEN GEÇTİĞİNİ ÖĞRENMİŞ KURNAZ ADAYLAR, SOLUĞU EN YAKINLARINDAKİ YAHUDİ KURULUŞLARINDA ALIYORLAR. ŞİRİN GÖRÜNME YARIŞINA GİRİYORLAR. MESELE BU. DAVOS FATİHLİĞİ FALAN HİKÂYE.


Hiç yorum yok: